• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle aramızdaki devasa farklılıklar

bendekidurumlar

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2015
1.276
821
123
Sevgilimle herşey büyük bir aşkla başladı ki hala öyle devam ediyor. Ama kafam öyle yoğun ve dalgın ki herşeyi çok düşünüyorum. Tanıştığımda sevgilimle üniveristedeydik. Şuan ki işi iyi değil, 1500 tl alıyor. Başka konuya geçersek.. Ailesi ilkokul mezunu bile değil. Nerde nasıl konuşması gerektiğini de bilmiyolar. Benim ailem üniversite okumuş insanlar ve herşeyi bilirler çok olgun insanlar. Sevgilim benimle evlenmeyi çok istiyor bende istiyorum onu herşeye rağmen çok seviyorum ama ailem istemiyor. Ailem benim kızım mı geçimini düşünecek diyor seni alacak olan düşünsün diyo.ayrıca ailesi öyle olanın kendide öyle olur diyo evlenince foyası çıkar diyo napabilirim ayrılsam vicdan azabı çekerim ayrılmasam onların dedikleri çıksa başka türlü eziyet. ben mi salağım da böyle bir aşkı tercih ettim

Son düzenleme:
Kızı niye bu kadar aşağılıyorsunuz ki? İnsan olamamışsın ne demek?

Kız zaten herşeye rağmen evlenmek istiyor. Ailesi, kızına çocuğu ve çocuğun ailesini yakıştırmıyor. Mevzu bu...

İyice düşün taşın hayat senin hayatın kendi kararlarını verebilirsin bu konuda kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsin, kendi mantığın doğrultusunda karar ver. Her zaman aşk kazanmayabiliyor...

Kızı niye bu kadar aşağılıyorsunuz ki? İnsan olamamışsın ne demek?

Kız zaten herşeye rağmen evlenmek istiyor. Ailesi, kızına çocuğu ve çocuğun ailesini yakıştırmıyor. Mevzu bu...

İyice düşün taşın hayat senin hayatın kendi kararlarını verebilirsin bu konuda kimsenin dediğini yapmak zorunda değilsin, kendi mantığın doğrultusunda karar ver. Her zaman aşk kazanmayabiliyor...

Ailesi ilkokul mezunubile değil. Nerde nasıl konuşması gerektiğini de bilmiyolar.
Demiş daha ne desin evleneceği insanın ailesini bu kadar aşağılıyor aferin mi deseydim

erkek kendinden neredeyse 3 kat fazla maaş alan kadını kolay kolay hazmedemez
örneği çooook ama çok az
aileler de onay vermiyosa o iş nanay
yol yakınken vazgeç, uğraştığına değmez yani

Ailesi ilkokul mezunubile değil. Nerde nasıl konuşması gerektiğini de bilmiyolar.
Demiş daha ne desin evleneceği insanın ailesini bu kadar aşağılıyor aferin mi deseydim

İyi de bu düşünce ailesine ait kız böyle düşünse zaten yol verir çocuğa...
He kendisi de böyle düşünüyorsa zaten yanlış yolda demektir...

Kiz kendi de böyle düşünüyor ve aileside bu sebepten istemiyomus öyle yazmış işte
Bu aşağılamak değil bazen okumayan insanda gelenek görgü bilir ama onlar bilmiyor bu da kötü özellikleri yani nasıl anlatıyım şaşırdım doğrusu

Bu aşağılamak değil bazen okumayan insanda gelenek görgü bilir ama onlar bilmiyor bu da kötü özellikleri yani nasıl anlatıyım şaşırdım doğrusu
Işte sen yanlış demişsin ailesi ilkokul mezunu nerde ne konusmasi gerektiğini bilmiyor sanki bütün ilkokul mezunları öyle gıbı olmycak gibiyse ayrıl senin dusuncen önemli ama senin maaşın ondan yuksekse illa sorun çıkcak ilerde

Bence kesinlikle ailenin soylediklerini dikkate alarak karar ver.insan gencken ya da bir seyin icine girmeden yasamadan bilemiyor bazi seyleri.evlilikte ailelerin denk olmasi cok cok onemli.burda bu durumu yasayan kac evli kadin esimle ailelerimiz denk degil ama hic sorun yasamiyoruz diyebilir? Varsa da cok azdir diye dusunuyorum.davul bile dengi dengine diye bosuna mi denilmis? Benim evlilikten ogrendigim ilk sey ben esimle mutlu olayim da kapimi kapattim mi hepsi disarda kalir dusuncesiymis.oyle olmuyor maalesef omur boyu ailesini de kabul etmek zorundasin.sizde maddi farklilik da var her erkek bunu hazmedemez ve bu kompleksini seni ezmeye calisarak kapatmak isteyebilir.kisacasi aileni dinle iyi dusun..

Ben ondan vazgeçemeyeceğim galiba. Düşünün ki 3 yıllık bir ilişki ama bir kere bile ayrılmadık ne zaman bir sorun olsa aynı gün içinde hallettik ve hiç eski konuları açmadık yani biz bu kadar anlaşırken neden ayrılayım? Şuan toz pembe düşünüyorum belki ama ben fazla kazanıyosam nolmuş yani kazanayım ortak bütçemiz ortak hesabımız olur benim param olmaz bizim paramız olur. Ayrıca lise mezunu olması da beni ilgilendirmiyor ne üniversite mezunları gördüm cahil görgüsüz.. Ama benim sevgilim nerde nasıl davranması gerektiğini biliyo. Ailesi böyle değil ama Ailesiyle de aynı şehirde yaşamayacağız o yüzden vazgeçmeyeceğim aşkımdan

Back
X