- 10 Temmuz 2024
- 5
- -15
- 1
- 23
- Konu Sahibi yagmureceece
-
İyi günler diliyorum öncelikle bir seneyi geçen bir ilişkim var erkek arkadaşımın yurt dolu hayali olduğu için İngilizce kursuna 3 aylığına gitmek istiyor bir koruyucu aile tarafından orda kalacağını ayriyetten bir işte çalışacağını söylüyor ben ise onun bir işe girip hayatını kurmasını istiyorum yaşadığımız yerde daha sonra birlikte yurt duşuna gidebileceğimizden bahsediyorum ama o illa ki gitmek istediğini söylüyor ben ise giderse güvenlimin olmayacağını belirtiyorum ve araya mesafe girmesini istemiyorum ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum
Sen öyle bir sevgili bulursun o zaman oros.uBeybi, sevgilin İngilizce kursuna giderken, sen de Türkçe kursuna gidebilirsin.
Sevgilinin yapmak istediği mantıklı, burada üç kuruşuna sürünerek çalışacağına orada yeni bir ülke, kültür ile dil öğrenip çalışacak. Çok avantajlı bir şey. senin isteğin ise bencilce.
Sen öyle bir sevgili bulursun o zaman oros.u
Beybi, sevgilin İngilizce kursuna giderken, sen de Türkçe kursuna gidebilirsin.
Sevgilinin yapmak istediği mantıklı, burada üç kuruşuna sürünerek çalışacağına orada yeni bir ülke, kültür ile dil öğrenip çalışacak. Çok avantajlı bir şey. senin isteğin ise bencilce.
Konu sahibi ya fake üye ya da psikolojisi bozuk bir ergen... Size hakaret ettiği mesajı raporladim.Şu yazdıklarına bakılırsa sevgilin senden kaçıp kurtulmak için ülkeyi terk etmeye çalışıyor. Haksız değil.
raporladım banlanırsın umarım bidaha gelmezsin bu siteyeSen öyle bir sevgili bulursun o zaman oros.u
İşsiz kendi hayatında bir şey yapamamış burda öyle dolanıyorsun acıyorum sana hayattaki gereksiz varlık
Anaaa hasta. Çocuk senden kaçıyor, kesin bilgiİşsiz kendi hayatında bir şey yapamamış burda öyle dolanıyorsun acıyorum sana hayattaki gereksiz varlık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?