Sevgilimle aramızdaki sorun

yagmureceece

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Temmuz 2024
5
-15
1
23
İyi günler diliyorum öncelikle bir seneyi geçen bir ilişkim var erkek arkadaşımın yurt dolu hayali olduğu için İngilizce kursuna 3 aylığına gitmek istiyor bir koruyucu aile tarafından orda kalacağını ayriyetten bir işte çalışacağını söylüyor ben ise onun bir işe girip hayatını kurmasını istiyorum yaşadığımız yerde daha sonra birlikte yurt duşuna gidebileceğimizden bahsediyorum ama o illa ki gitmek istediğini söylüyor ben ise giderse güvenlimin olmayacağını belirtiyorum ve araya mesafe girmesini istemiyorum ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum

Hayatında vereceği kararlara mani olacak kadar söz hakkı sahibi değilsiniz.

Bence kıskançlıktan göndermiyorsunuz adamı.
Üç ay gitsin gelsin öyle kursun hayatını madem.
Engel olmayınız.

Bu bir sorun değil bence.
Tabii ki pembe hayaller kurmasın kimse ama yetişkin bir birey güvenlik sorunu olup olmadığını anlayabilir.
Çiftler birbirlerini desteklemeli.
Uzaktan da ilişki yürür.

İyi günler diliyorum öncelikle bir seneyi geçen bir ilişkim var erkek arkadaşımın yurt dolu hayali olduğu için İngilizce kursuna 3 aylığına gitmek istiyor bir koruyucu aile tarafından orda kalacağını ayriyetten bir işte çalışacağını söylüyor ben ise onun bir işe girip hayatını kurmasını istiyorum yaşadığımız yerde daha sonra birlikte yurt duşuna gidebileceğimizden bahsediyorum ama o illa ki gitmek istediğini söylüyor ben ise giderse güvenlimin olmayacağını belirtiyorum ve araya mesafe girmesini istemiyorum ne yapmalıyım gerçekten bilmiyorum

Beybi, sevgilin İngilizce kursuna giderken, sen de Türkçe kursuna gidebilirsin.

Sevgilinin yapmak istediği mantıklı, burada üç kuruşuna sürünerek çalışacağına orada yeni bir ülke, kültür ile dil öğrenip çalışacak. Çok avantajlı bir şey. senin isteğin ise bencilce.

Sevgilinin yapmak istediği mantıklı, burada üç kuruşuna sürünerek çalışacağına orada yeni bir ülke, kültür ile dil öğrenip çalışacak. Çok avantajlı bir şey. senin isteğin ise bencilce.
Sen öyle bir sevgili bulursun o zaman oros.u

Yurt dışına gidip dil öğrenmek için tam zamanı. Siz de çıkın, dil öğrenin gezin. Neden bir sevgili uğruna hayatı dar çerçevede yaşayacaksınız ki? Güvenmezseniz de ayrılırsınız, yurt dışına gitti diye sizden uzaklaşacaksa zaten bu ilişki doğru değildir.

İyi günler canım ışık hızıyla banlanmışsın🫶

Sana soracaktı sen kimsin ki karar veriyorsun. Ben o çocuğun annesi olsam burnundan fena getirirdim senin.
Besle büyüt evladının okuması için essek gibi çalış hayatını kursun , kariyeri olsun diye kendini parala bunun gibi biri gelsin de akıl vermeye kalksın izin vermesin. Hadi oradan. Mahalleden bulsunlar sana bir kısmet git evlen. Vizyonlu insanlar sana göre değil. Hadi.

Back
X