Sevgilimle aramızdaki sorunlar..

Kalemperest

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2016
2
0
1
29
Merhaba kızlar..
Benim 8 aylık bir ilişkim var. Herşey öyle güzel ki çok şükür. Ama bazı tedirginliklerim var size onlardan bahsetmek istiyorum. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. O zamanlar karakter yapısı pek hoşuma giden biri değildi. Sonra ortak arkadaşımızın bir sorunu üzerine konuşmaya başladık. Konuşmaların devamı geldi, onu tanıdıkça aslında insanlara göre karakterini belirlediğini fark ettim. Ben kapalıyım o ise kızlarla günlük takılan, alkol kullanan, insanlara değer vermekten kaçınan yani kısacası evlilik düşünen bir kızın hayalindeki erkek profiline uymayan biriydi. Ve geçmişte yaptığı hataların hepsini anlattı bana. Açıkçası hatalarını gizleyip kendini melek gibi tanıtmasındansa, en başından tüm gerçekliğiyle anlatması hoşuma gitmişti. Benden hoşlandığını söyledi bir süre sonra. Ben kabul etmedim tabiki ciddiyetsiz bir ilişki bana göre değildi. Bunu ona her ayrıntısıyla anlattım. O'da kendisini düzeltmek istediğini ve bunu ancak benim yapabileceğimi bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Uzun uğraşları sonucu onayımı almıştı sonunda. Başladığımız ilk günden alkolü bıraktı. 8 ay içinde ailelerimiz tanıştı. Söz tarihimiz önümüzdeki sene ocak ayına karar verildi. Yapmaz dediğim her ne varsa yaptı ilişkimiz için. Başta olmaz diye kabul etmeseydim bu güzellikleri yaşamamış olacaktım. Buraya kadar herşey mükemmel. Ama benim kafama takılan bazı şeyler var. İlerde eski yaşantısına geri dönme olasılığından korkuyorum. Şimdi ona farklı gelebilirim ama bana karşı olan merakının son bulması da olası birşey. Açıkçası bu tür şeyler kafama takılıyor. Hevesini kırmamak için onunla paylaşamıyorum düşüncelerimi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

Bu film bana tanıdık geldi o_O ama benim izlediğim filmin sonu mutlu sonla bitmedi oldu o zamaaaan hadi sana kolay gelsin :KK55:

Bence ikiniz olmazsınız. Evlenirseniz iki kadeh bir şey içmek istese yok olmaz diyeceksin. Ya içecek ya içmeyecek. Mutlaka biriniz kırılacak. Tatil derseniz ayrı problem olacak. Bence baştan konuşun. Heves kırmak değil bazı şeyler olmayacaksa baştan uzatmayın.

Merhaba kızlar..
Benim 8 aylık bir ilişkim var. Herşey öyle güzel ki çok şükür. Ama bazı tedirginliklerim var size onlardan bahsetmek istiyorum. Fikirlerinizi benimle paylaşırsanız çok mutlu olurum.
Ortak bir arkadaşımız sayesinde tanıştık. O zamanlar karakter yapısı pek hoşuma giden biri değildi. Sonra ortak arkadaşımızın bir sorunu üzerine konuşmaya başladık. Konuşmaların devamı geldi, onu tanıdıkça aslında insanlara göre karakterini belirlediğini fark ettim. Ben kapalıyım o ise kızlarla günlük takılan, alkol kullanan, insanlara değer vermekten kaçınan yani kısacası evlilik düşünen bir kızın hayalindeki erkek profiline uymayan biriydi. Ve geçmişte yaptığı hataların hepsini anlattı bana. Açıkçası hatalarını gizleyip kendini melek gibi tanıtmasındansa, en başından tüm gerçekliğiyle anlatması hoşuma gitmişti. Benden hoşlandığını söyledi bir süre sonra. Ben kabul etmedim tabiki ciddiyetsiz bir ilişki bana göre değildi. Bunu ona her ayrıntısıyla anlattım. O'da kendisini düzeltmek istediğini ve bunu ancak benim yapabileceğimi bana ihtiyacı olduğunu söyledi. Uzun uğraşları sonucu onayımı almıştı sonunda. Başladığımız ilk günden alkolü bıraktı. 8 ay içinde ailelerimiz tanıştı. Söz tarihimiz önümüzdeki sene ocak ayına karar verildi. Yapmaz dediğim her ne varsa yaptı ilişkimiz için. Başta olmaz diye kabul etmeseydim bu güzellikleri yaşamamış olacaktım. Buraya kadar herşey mükemmel. Ama benim kafama takılan bazı şeyler var. İlerde eski yaşantısına geri dönme olasılığından korkuyorum. Şimdi ona farklı gelebilirim ama bana karşı olan merakının son bulması da olası birşey. Açıkçası bu tür şeyler kafama takılıyor. Hevesini kırmamak için onunla paylaşamıyorum düşüncelerimi. Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

bence genel olarak dini siyasi düşüncelerinizin benzer olması gerekir, eğer dini siyasi düşünceleriniz ortak değilse, güldüğünüz eğlendiğiniz şeyler ortak değilse, hayata bakışınız ortak değilse sonra sorun çıkabilir, zaten uzun yıllara vurunca insanlar değişiyor, benzer yönde değişmezseniz büyük sıkıntı

Benim geçmişi bu erkek profilinde,ama şimdiki hayatı evli, çocuklu düzgün tanıdığım bir kaç kişi var çevremde..patlak verse şimdiye kadar verirdi veya daha söze bile dünya kadar zaman var illa fire verecektir..Bu arada bir çok erkek kişiye göre davranıyor hele karşısındaki bayansa ... Misal bir komşumuz var hayırsız bir adam aldatma dayak herşey var ama eşimin eski arkadaşı karşılaştığımızda çekiniyor başını yerden kaldırmaz(biz de muhafazakar yaşıyoruz ona göre) böyle yani...

Merhaba kızlar..
Neden acele ediyorsunuz peki, eski hayatımı özlemesi, dönmesi, sizin için terkettiklerine sizin yüzünüzden yeniden başlaması muhtemel şeyler. Bence evlilik için çok erken, ACELE ETMEYİN! Korkularınız yersiz değil bence..

Kısacası "değişmek için sana ihtiyacım var beni tımar et" demek istemiş.
Sonunun mutlu biteceğini hiç sanmıyorum. İyi düşünün.

Nişanlımın eski hali hemen hemen böyle idi çoğu erkek belirli zamanlar böyle takılır ama adam 8 ay bunlara bulaşmadan durmuşsa güzel bir durum bu,endişelerini paylaş bir şey kaybetmezsin.

Yaşam tarzlarınız birbirinize hiç uygun değil ne yazık ki..
Bir ilişki için iki taraf da ufak fedakarlıklar yapar ama ;
erkek arkadaşınız sanki kendi benliğinden kopmuş , tamamen sizin kafanızdaki mükemmel eş adayı olmuş.
İlerde imzalar atıldığında çark tersine dönebilir çünkü çok uzaksınız karekter olarak.

Bu hayatta hiçbir şeyin garantisi yok. 40 yıllık namazlı niyazlı adam da 40dan sonra sapıtabilir. Geçmişe göre geleceği belirleyemeyiz her zaman.

Anlaşabiliyor musunuz, ortak zevkleriniz var mı ve gelecek hedefleriniz, hayalleriniz bir mı bunlara bakın, öyle karar verin.

Yani aslinda ben degisip cok mutlu olan ve o yasantiyi benimseyen insanlar gordum ama onlar aile olduktan sonra ikisi karar verip ikiside degisti birisi bir digeri icin degisirse yasina bagli birazda ama eski hayatini arada ozler yani bilemedim siz iyi dusunun

Back
X