Telefon diyecektim klavye hatası ksuura bakmayın tuslarım biraz sıkıntılıKusura bakmayın anlayamadım teklefom ne?
Ben de o ne diye girmiştim telefon yazmak istemişKusura bakmayın anlayamadım teklefom ne?
Evet olabilir bide arkadasın kafası güzeldiMerhaba, boşa takılıyorsun diyemem ama genellikle erkekler bu muhabbetleri çok fazla yapıyor hepsi neredeyse aynı. Mantıken farklı biri daha olsa hangi yenge demez bence takılmış erkek arkadaşına.
Evet olabilir bide arkadasın kafasıMerhaba, boşa takılıyorsun diyemem ama genellikle erkekler bu muhabbetleri çok fazla yapıyor hepsi neredeyse aynı. Mantıken farklı biri daha olsa hangi yenge demez bence takılmış erkek arkadaşına.
aynen klavye hatasıBen de o ne diye girmiştim telefon yazmak istemiş
NedenHiç takma
Katılıyorum. Bence de ciddi!!! olduğu yengesi sizmişsiniz arkadaşının. Ama takıldığı birkaç ciddi olmadığı yengesi de mevcut...En has yenge sizmissiniz. Birinci sizsiniz yani. Arada takildiklari varmis ama onlar sizin kadar kiymetli degillermis. Kafasi guzelse dogruyu konusmus arkadaşı.
Yavaş vur ölmesinEn has yenge sizmissiniz. Birinci sizsiniz yani. Arada takildiklari varmis ama onlar sizin kadar kiymetli degillermis. Kafasi guzelse dogruyu konusmus arkadaşı.
Bazı erkekler aralarında böyle şakalar yapıyorlar, karşılarındakini tedirgin edince eğleniyorlar yani. Buna şaka diyorlar ama ciddi de olabilir o yüzden sessiz olun ve takip edin derim.Kızlar acil bakın az önce sevgilimin(2 buçuk) yıllık
Teli çaldı yakın arkadaşı ama telefondan görüşüyolar mesafe olarak
Kimlesin dedi arkadaşı telefonda benimkide yengenleyim dedi arkadaşıda hangi yenge dedi benimkide kaç tane yengen var dedi ?
haaaa xx kişi mi evet lan dedi kızdı ona niye böyle söyledi diye .
Şimdi madem benim adımı biliyor ve Benden başka yenge olmayacagını biliyor neden hangi yenge ilesin diye sordu?
Şimdi ben bosamı takıyorum
Münasebetsiz bir şakadır belki de.Kızlar acil bakın az önce sevgilimin(2 buçuk) yıllık
Teli çaldı yakın arkadaşı ama telefondan görüşüyolar mesafe olarak
Kimlesin dedi arkadaşı telefonda benimkide yengenleyim dedi arkadaşıda hangi yenge dedi benimkide kaç tane yengen var dedi ?
haaaa xx kişi mi evet lan dedi kızdı ona niye böyle söyledi diye .
Şimdi madem benim adımı biliyor ve Benden başka yenge olmayacagını biliyor neden hangi yenge ilesin diye sordu?
Şimdi ben bosamı takıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?