Ayrılmanı ya da evleri ayırmanı gerektirecek bir durum göremedim ben. Sevgilinle güzelce oturup konuşursan, kendine özel zaman ayırmak istediğini, biraz özgür kalmak istediğini söylersen anlayışla karşılayacaktır. Eğer anlayışla karşılamazsa o zaman evleri ayırmayı düşünebilirsin. Şimdi sevgilin senin rahatsız olduğunu bilmiyor ki. Konuşursan daha dikkatli davranabilir.
Yapışık ikizler ilişkilerini çok seviyorum. Ders çalışırken bile eli belimde demişsin. Okurken “anaam, ne güzel” diye düşündüm. Manyağım ben
Seviyesiz yorum yapanların da canını sıkmasına izin verme. Sevgilinle daha çok vakit mi geçirmek istiyorsun? Yanına taşınırsın. Sıkılınca geri taşınırsın. Sürekli yan yana olmak istemeyenler evleri ayrı tutar. Sevgilim bana arada uğrasa benim için yeterli der. Bazıları evime gelmesi hoş olmaz dışarda buluşuruz der. Kimi öyle ister kimi böyle. Bu şekilde yargılamak, konu sahibini “basit” olarak nitelendirmek hiç hoş değil. Herkes farklı hayat görüşlerine sahip. Böyle seviyesiz yorumlar yapmayın lütfen.