- Konu Sahibi feride3455
Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1 senedir.Ne zamandır berabersiniz?
zaten evlenince sıkılacaksınız şimdiden aceleye gerek yok hayatın tadını çıkar sevgiliyle ev hayatının çokta güzel olacağını sanmıyorum. ilerde bitme durumunda yara alma ihtimalin yüksek. tecrüben yoktur bu arada
tatlım ben eşimle evlenmeden önce okurken 1 yıl aynı evde kaldım. hiçbir sorun yaşamadım
Ailene ne diyeceksin tatlim?
Ben de 1,5yıllık sevgilimle ayrı eve çıktım şuan gayet memnunum..Evlenip de sudan çıkmış balığa dönmekten daha iyi bence.Birini tanımak için beraber eve çık ya da tatil yap derler,ben de öyle düşünüyorumEvet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.