Sevgilimle aynı eve çıkmayı düşünüyoruz

evet vardı iki arkadaşım ama çok çabuk bitirdiler her şeyi ve çok çabukta ayrıldılar malesef.
belki sizinki öyle olmaz ama bence de gerek yok

Kal kal sevgilin için çok karlı bir iş olur her anlamda.
Sonra da sıkıldım der bir gün gider.

Aileni kandırdığına mı, nikahsız hizmetçilik ettiğine mi, kaybettiklerine mi yansan bilemezsin.

Başını vurmak için duvar ararken de buraya gelirsin yüksek ihtimal.

Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.
Ben de 1,5yıllık sevgilimle ayrı eve çıktım şuan gayet memnunum..Evlenip de sudan çıkmış balığa dönmekten daha iyi bence.Birini tanımak için beraber eve çık ya da tatil yap derler,ben de öyle düşünüyorum

Evet kızlar, daha önce bunu tecrübe eden var mı? Zorlukları, dezavantajları nelerdir acaba? ikimizde öğrenciyiz İstanbulda.

3 yıldır beraber yaşıyoruz ..
Çok mutluyuz uzunca bi süre de evlilik istemiyoruz bi imzanın hiç bir önemi yok bizce bildiğin evli gibi oluyorsun bir süre sonra ..:ssz:

ne olacak biliyo musun?(yapmaz deme yapar) yemeği senden beklicek, çaamşırı bulaşığı senden beklicek, belki elinin ucuyla arada iş yapar onu da batırır, sevgilinin peşini toplamak zorunda kalcaksın gelin gibi. ama herkes kendi cinsi bi ev arkadaşıyla eve çıkıp arada görüşür gelip giderlerse böyle bi sorun olmaz ve daha sağlıklı bir birliktelik olur derim ama söylediklerimde çok ciddiyim demişti dersin böyle çiftler tanıyorum ve kendim de 1 ay kaldım erkek arkadaşımla yaz okulu döneminde:)

Back
X