- 9 Eylül 2011
- 7.563
- 4.577
- 448
- Konu Sahibi Sevgi_MeLegi
-
Ona da yazık bana da yazık ne olacak bilmiyorum..
8 9 gibi çıkıyor bende o saatlerde evden cıkamıyorumİşten çok geç saatlerde mi çıkıyor? Şöyle 4-5 günde 1-2 saat oturup akşam yemeği yiyemiyor musunuz?
Ya ben çok merak ettim nasıl bir iş bu böyle? Evleriniz mi çok uzak birbirine acaba..Sen çalışıyor musun? Ufukta evlilik planı var mı? Ve başka bir iş planı var mı? Hep böyle mi çalışacak? Hiç insanca değil. Adama da yazık ya..
İyi de zaten mesleği gereği değilmiş ki...
Zaten birinin yanında çalışıyormuş.
Gidip bir yerde garsonluk yapsa en azından haftada bir tatili olur.
Görüşemediğiniz için senin üzüldüğünü bile bile bu inat nesi?
arada dükkana girip göremiyormusun?. patronu yokken felan...
sanayide bir yer olsa neysede çiçekçi ya...
Askerden gelince o mesleği yapmayı düşünyor..
Yada dükkana ortak olmak o yüzden belkide bu inadı ben ona işinden cık diyemem bu bencillik olmaz mı bu seferde
Hayır yok.. bu yüzden çok sıknıtı yaşıyoruz ya işte
Bazen haftada bir kere görüşüyoruz o zamanlar cok mutlu oluyorum seviniyorum
Bazen de 15 20 gün daha fazlasını buluyor.. İşten cıkmasını o kadar istyirm ki hiç degilse haftada bir gün izni olan biryerde çalışmasını nolcak bilmiyorum
Tek bildiğim çok doldugum
8 9 gibi çıkıyor bende o saatlerde evden cıkamıyorum
Ailem izin vermiyor.. yaz da olsa bu durum böyle oluyor.
İzin alıyor ama dediğm gibi haftada bikere olmadı 15 günde bir olmadı 20 günde böyle böyle gidiyo bazı şeyler çok içimde kalıyor canımızın istediği hiç birşeyi yapamıyorum onunla hiç vakit geçmesin diye bakyrm bulştmzda degilki birşeyler yapmak gezmek dolaşmak
Haklısın, anlayabiliyorum ama bunları bir sınav olarak gör. Bak sana kendimden örnek vereyim, evlerimizin arası yaklaşık 20 dk yürüme mesafesindeyken bizim de 15-20 gün görüşemediğimiz oluyor iş yüzünden. İlk başlarda ben de sorun ediyordum ama baktım adamın mesleği bu, işi bu, ne yapacaktım? İşten çıkmasını mı isteyecektim? Haksızlık, saçma.
Şu anda sana göre iyi bir işi olmayabilir ancak sigortası ödeniyor ve maaşı var. Daha iyi bir iş bulana kadar, şu şartlar altında demek ki mecbur.
Senin demenle değil kendisi düşünmeli bence bunu.
Askere gidecek de gelecek de...
Peki ya senin psikolojin?
Benim pikolojim çok dogru söyledin o kadar güze tercüman oldun ki..
Benim duygularımı düşüncelerimi hislerimi düşünen mi var ailem bir düşünmedi ki beni.. ben boşverdim artık kendimi
2 Bucuk yıldır Devam eden bir İlişkim Var..
Bu durum artık çok canımı sıkıyor Takıntı haline geldi Erkek arkadaşımın işi yüzünden hep görüşme proplemi yaşıyoruz Her buluştumuzda birdaha ne zaman buluşacagımızı düşünür oluyorum. İşinde izin günü diye birşey yok. görüşmemiz 15 20 günü buluyor. Haftada bir kez de görüşüyoruz zaman geliyor ama yetmiyor işte.
En son gecen hafta görüşmüştük yemek yerken patronu aradı hadi dükkana gel.. bogazımda kaldı yemekler.. ve bu haftada görüşemiyecez yine Yine 15 20 hatta 1 ayı bulacak patronu izin vermemiş
Çok sıkıldım bu durumdan. Etrafıma bakıyorum dışardakı insanlara kol kola gezen sevgililer; Nişanlılar istediğini yapabilenler.. her zaman görüşebilenler
Benim içimde ukte olarak kalıyor neden diyorum biz böyleyiz? Onunla heves ettim istediğim hiç birşeyi yapamıyorum Görüştüğümüzü Kar Biliyoruz.
Kuzenim sürekli beni doldurup duruyo nişanlı kendisi nişanlısıla 3 4 günde bir görüşüyorlar sürekli geliyor gidiyor böyle ilişkimi olur diyor bana
Nasıl dayanıyorsun tahammül ediyorsun başka şehirdeki insanlar bile bu sıklıkda görüşüyor billmem ne.. ben daha cok deli oluyorum
Sinir krizi geçiriyorum resmen sinirimden erkek arkdaşıma catıyorumBugün yine bu haftada görüşemeyeceğimizi ögrendim çok doldum.
Benimle AYNI durumda olan var mı ? Ayrılmak bile geçiyor aklımdan .. Ben mi yalnış düşünyorum bilmiyorum bu durum ondan soğmama sebep oluyor artık haftada 1 kez bile görüşşek yeter bana ama öylede olmuyo işte her zaman Bu arada ilgisi vs sevgisinde proplem yok o konularda proplemimiz yok
Ve ben o kadar çabalyrm ki görüşelim her hfta diye O daha rahat benden
O işten ayrılmasını düzenli bir işe girmesini çok istiyorum. bugun patronu ile kavga etmiş Nolacak biilmiyorum of
Canım ben ettim sen etme. Bu nedenle sakın ama sakın sevgilinle aranı bozma. Aynı şekilde bende aynı şirkette çalışmamıza rağmen her akşam ve çoğu haftasonu mesaiye kalması, mesaiye kalmadığı günlerde de amcasının açtığı dernekte çalışması (oda gençlik kolları başkanıydı) nedeniyle ayda bir görüşüyorduk neredeyse. Artık çıldırıyordum. Hergün kavga çıkartıyordum. Aslında çocuk ne yapsın elinde değil ama o an insanın gözü dönüyor. O sinirle ayrılmak istediğimi söylüyordum sonra yine barışıyorduk. Tabi böyle bir oldu iki oldu. Çocukta haklı olarak yeter artık, ne anlayışsızsın keyfimden mi çalışıyorum dedi ve barışmadı bir daha. Öyle bitti gitti yani. Çok üzüldüm, pişman oldum ama iş işten geçti. Sakın ayrılığı düşünme bu nedenle. Kimseyi de dinleme. O zamanlar bende çevremde sürekli buluşan arkadaşlarıma özenirdim. Daha da çok kavga çıkartırdım. Sen kendi ilişkine bak. Bu sebeple de çocuğu işinden etme. Düzenli bir iş bulursa çıksın tabi ama orada çalışmak zorundaysa üsteleme. Sonra geri dönüşü olmaz şimdi ki durumdan çok daha fazla üzülürsün.
CEvabın için çok teşekkür ederim
Benimle aynı durumda olan beni anlayan birisi su an bana öyle iyi geliyorki sabahtan beri görüşemeyecegz yine die kendimi ne hale soktum
.. Çok mu pişman oldun gerçekten sonra ne oldu ya peki bilmiyrm canm kafam cok karışık herşey içimde kalıyor heves ettim hiç birşeyi yapmıyorumn etrafımdaki o sözleri görünce onları görünce cıldırıyorum bagırıyorum cagryrm engel olamıyorum kendime
Nasıl bir hale geldise artık bendeki bu takıntı
Adam için ne kötü aslında hiç tatil yok o izin aldığı gün evde ayaklarını uzatıp boş boş vakit geçirmek istese onda da sen varsın.
Sen de onun için bi'sorumluluksun aslında o senden iki katı bunalıyodur yani.
Biz haftada bir kere buluşuyoruz hem o yoğun hem de ben sınava hazırlanıyorum.
Anlayabiliyorum çünkü bana da o bi'gün çok az geliyo
Tatlım bak aynı şeyleri yaşadım. Durup durup ağlıyordum. Sinirden ölüyordum. Tam plan yapıyoruz bu mesaiye kalıyor yada dernekte toplantı oluyor. Bizim plan iptal. Ben tabi başlıyorum söylenmeye. Tamam buluşamayacaksak bitsin. Bana vakit ayırmıyorsun. Kalma mesaiye işim var de, hastam var de, uydur bişey. Beni sevsen yapardın diye abuk subuk şeylerle çocuğu dolduruyordum. Ama gerçekten yoğun çalışıyordu. Eve gittiğinde uyuyakalıyordu yorgunluktan. Çok anlayışsız davrandım. En son yine plan yaptık tiyatro bileti almıştım. 2 kez erteletti işi nedeniyle. Sonunda yine işi çıktı bende kardeşimle gittim. O akşam da ayrıldım. Sonuçta 3 haftadır bilinen birşey ve ondan istediğim birgündü. O günü benim için ayırmadı diye. Oysa o gün SRC sınavı varda. Benle gelemezdi. Bildiğim halde nasıl dolduysam ayrıldım. Bir daha da barışmadı. Haklıydı. Çok pişman oldum. Şimdi tamamen kaybettim diye. Çok üzüldüm. Ama onunda gözü korktu. Tekrar barışma durumumuz var. Ailesiyle hala görüşüyorum. Ama sana bu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Sıkma, üsteleme, kavga çıkartma, başka ilişkilerle kıyaslama.
o da bunu diyor bilyormusun canm
Kendime vakit ayırmak istyirom ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum ben diyor ama onu bile yapamıyorum sen varsın diyor
ne yapmanı onerirsin peki ne yapym ben bu durumda
Haftada bir kez buluştumuzda havalara ucuyorm benn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?