Sevgilimle Aynı Şehirde Olmamıza Rağmen Sık Sık Görüşemiyoruz Napsam Bilmiyorum :(

İyi de zaten mesleği gereği değilmiş ki...
Zaten birinin yanında çalışıyormuş.
Gidip bir yerde garsonluk yapsa en azından haftada bir tatili olur.
Görüşemediğiniz için senin üzüldüğünü bile bile bu inat nesi?

8 9 gibi çıkıyor bende o saatlerde evden cıkamıyorum
Ailem izin vermiyor.. yaz da olsa bu durum böyle oluyor.
İzin alıyor ama dediğm gibi haftada bikere olmadı 15 günde bir olmadı 20 günde böyle böyle gidiyo bazı şeyler çok içimde kalıyor canımızın istediği hiç birşeyi yapamıyorum onunla hiç vakit geçmesin diye bakyrm bulştmzda degilki birşeyler yapmak gezmek dolaşmak

Askerden gelince o mesleği yapmayı düşünyor..
Yada dükkana ortak olmak o yüzden belkide bu inadı ben ona işinden cık diyemem bu bencillik olmaz mı bu seferde

arada dükkana girip göremiyormusun?. patronu yokken felan...

sanayide bir yer olsa neysede çiçekçi ya...

haftada bir kez görüşemediğimiz zamanlar 15 20 günü bulacagı zamanlar gidyorum dükkana ama duramyrm fazla 3 erkek daha var çalışan çünkü rahatsz oluyor oda offf ben napacam ya
suan kavga etmişler ya dua ediyorum işten cıksın diye bencillik mi bu yaptım

Askerden gelince o mesleği yapmayı düşünyor..
Yada dükkana ortak olmak o yüzden belkide bu inadı ben ona işinden cık diyemem bu bencillik olmaz mı bu seferde

Senin demenle değil kendisi düşünmeli bence bunu.
Askere gidecek de gelecek de...
Peki ya senin psikolojin?

seni sevse iş çıkışında gelir. sabah çok erken kalkar gelir, bir yolunu bulu ryani. evlendiğim kişi de öyleydi. ayda bir anca görüşüyorduk onda da ailesi arayıp çağırıyordu hemen. 2 ay bile görüşmediğimz olmuştu. sonra evlenince anladım ki cinsel sorunları var.

bugün boşandık..

bence kendini yıpratma. onu bu şekilde kabul edemiyosan yol ver gitsin.

Anlıyorum, benim ailem de izin vermezdi çıkmama. Eğer sevginizden eminsen belki de ciddiye bindirmenin vakti gelmiştir.. Çünkü hayatına başkası girse de maksimum haftada bir görüşüceksin bu şartlarda. Herkes haftanın 6 günü çalışıyor. Benim eşimin de işi evlenmeden önce seyahatliydi. Bir gidiyordu 15 gün yok. Çok zor bir şey.. Biraz da senin yaşam tarzınla alakalı durum çünkü. Gidip erkek arkadaşının evinde yatıya kalamıyorsun. İzinli gününde şöyle uzaklaşıp bir yerlere gidemiyorsunuz..

Onunu tarafından baktmda durum böyle
Benim tarafımdan baktıgımda da durum böyle hergün üzülüyorum aglyrm nerdeyse birde kuzenim baskısı beni tüm kahrediyor

Senin demenle değil kendisi düşünmeli bence bunu.
Askere gidecek de gelecek de...
Peki ya senin psikolojin?

Benim pikolojim çok dogru söyledin o kadar güze tercüman oldun ki..
Benim duygularımı düşüncelerimi hislerimi düşünen mi var ailem bir düşünmedi ki beni.. ben boşverdim artık kendimi

Benim pikolojim çok dogru söyledin o kadar güze tercüman oldun ki..
Benim duygularımı düşüncelerimi hislerimi düşünen mi var ailem bir düşünmedi ki beni.. ben boşverdim artık kendimi

Aynin bencede bunu kendisi dusunmeli yani.boyle bir calisma da yok canim kole mi yani bu cocuk bi an once ciksin isten sizde rahat rahat gorusun tek problem bu iste calismasiysa

Canım ben ettim sen etme. Bu nedenle sakın ama sakın sevgilinle aranı bozma. Aynı şekilde bende aynı şirkette çalışmamıza rağmen her akşam ve çoğu haftasonu mesaiye kalması, mesaiye kalmadığı günlerde de amcasının açtığı dernekte çalışması (oda gençlik kolları başkanıydı) nedeniyle ayda bir görüşüyorduk neredeyse. Artık çıldırıyordum. Hergün kavga çıkartıyordum. Aslında çocuk ne yapsın elinde değil ama o an insanın gözü dönüyor. O sinirle ayrılmak istediğimi söylüyordum sonra yine barışıyorduk. Tabi böyle bir oldu iki oldu. Çocukta haklı olarak yeter artık, ne anlayışsızsın keyfimden mi çalışıyorum dedi ve barışmadı bir daha. Öyle bitti gitti yani. Çok üzüldüm, pişman oldum ama iş işten geçti. Sakın ayrılığı düşünme bu nedenle. Kimseyi de dinleme. O zamanlar bende çevremde sürekli buluşan arkadaşlarıma özenirdim. Daha da çok kavga çıkartırdım. Sen kendi ilişkine bak. Bu sebeple de çocuğu işinden etme. Düzenli bir iş bulursa çıksın tabi ama orada çalışmak zorundaysa üsteleme. Sonra geri dönüşü olmaz şimdi ki durumdan çok daha fazla üzülürsün.

CEvabın için çok teşekkür ederim
Benimle aynı durumda olan beni anlayan birisi su an bana öyle iyi geliyorki sabahtan beri görüşemeyecegz yine die kendimi ne hale soktum
.. Çok mu pişman oldun gerçekten sonra ne oldu ya peki bilmiyrm canm kafam cok karışık herşey içimde kalıyor heves ettim hiç birşeyi yapmıyorumn etrafımdaki o sözleri görünce onları görünce cıldırıyorum bagırıyorum cagryrm engel olamıyorum kendime
Nasıl bir hale geldise artık bendeki bu takıntı

Tatlım bak aynı şeyleri yaşadım. Durup durup ağlıyordum. Sinirden ölüyordum. Tam plan yapıyoruz bu mesaiye kalıyor yada dernekte toplantı oluyor. Bizim plan iptal. Ben tabi başlıyorum söylenmeye. Tamam buluşamayacaksak bitsin. Bana vakit ayırmıyorsun. Kalma mesaiye işim var de, hastam var de, uydur bişey. Beni sevsen yapardın diye abuk subuk şeylerle çocuğu dolduruyordum. Ama gerçekten yoğun çalışıyordu. Eve gittiğinde uyuyakalıyordu yorgunluktan. Çok anlayışsız davrandım. En son yine plan yaptık tiyatro bileti almıştım. 2 kez erteletti işi nedeniyle. Sonunda yine işi çıktı bende kardeşimle gittim. O akşam da ayrıldım. Sonuçta 3 haftadır bilinen birşey ve ondan istediğim birgündü. O günü benim için ayırmadı diye. Oysa o gün SRC sınavı varda. Benle gelemezdi. Bildiğim halde nasıl dolduysam ayrıldım. Bir daha da barışmadı. Haklıydı. Çok pişman oldum. Şimdi tamamen kaybettim diye. Çok üzüldüm. Ama onunda gözü korktu. Tekrar barışma durumumuz var. Ailesiyle hala görüşüyorum. Ama sana bu tecrübe etmiş biri olarak söylüyorum. Sıkma, üsteleme, kavga çıkartma, başka ilişkilerle kıyaslama.

Adam için ne kötü aslında hiç tatil yok o izin aldığı gün evde ayaklarını uzatıp boş boş vakit geçirmek istese onda da sen varsın.
Sen de onun için bi'sorumluluksun aslında o senden iki katı bunalıyodur yani.
Biz haftada bir kere buluşuyoruz hem o yoğun hem de ben sınava hazırlanıyorum.
Anlayabiliyorum çünkü bana da o bi'gün çok az geliyo

o da bunu diyor bilyormusun canm
Kendime vakit ayırmak istyirom ayaklarımı uzatıp tv izlemek istiyorum ben diyor ama onu bile yapamıyorum sen varsın diyor
ne yapmanı onerirsin peki ne yapym ben bu durumda
Haftada bir kez buluştumuzda havalara ucuyorm benn

Çok teşekkür ederim canım yorumların için desteğin için ..
Denicem sabredecem tutacam kendimi böyle böyle bilmym nasıl olacak ama sabrın sonu selamet derler ya bir umut inşallah

Biz ayrı şehirlerdeydik, senede en fazla 3 kere görüşürdük...6-7 ay görmediğimi boyunu posunu unuttuğumu bilirim. Buna ve bir sürü soruna rağmen direndik ve şimdi evliyiz...

kuzeninin dolduruşuna gelmişsin
aslında her an hepimiz ya da çoğumuz böyle dolduruşlara geliriz
sinir oldum bu nasıl kuzen görüşüpte sinirleni bozma öncelkle arana mesafe koy derim

2. si sen şimdi sırf görüşemiyoruz gecezek koluma takacak sevgilim yok diyerekten ayrılmayı düşünüyorsan bu çocuktan hiç durma zaten ayrıl çocuğa yazık...

yok ama dolduruşa geldim gaza geldim ondan bi an böyle sıkıntıya düştüm bunu düşündüm dersen bence bu sebepten ayrılma.

ha erkek arkadaşınıda anlamış değilim yani iş çıkışları görüşemiyor musunuz
ayrıca kendi mesleği değilse haftada 1 gün izni olan yerlerde de çalışabilir bence
seni geçtim kendi içinde böylesi daha iyi olurdu
hayır yani maaşımı yüksekte bu kadar koşturuyor izin alamıyor ve hala çalışıyor anlamadım

Malesef ya deveyi güdersin ya diyardan gidersin demişler.
Adamın yapacak bi'şeyi yok düşünsene sana kalkıp aşkım çok yorgunum bu hafta evde tembellik yapayım bile diyemiyo onu da dese daha dip dibe batarsınız çünkü.

EvleninNişan yapsanız akşamları rahat çıkardın, evine rahat giderdin iş çıkışları
:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…