sevgilimle ayri iken baska biriyle konusmus

Ottan bir sebep için 3 ay küs kalınır mı?
Yalan söylediği için suçlu evet ama bence aldatmış sayılmaz..

Baştan kaybetmiş ve sen ona inanmaktan bahsediosun ?
Bugün böyle yalan ileride nasıl kimbilir...
Şimdi emin misin sevgililiğini devam ettirmeye hala?

Telefon dokumlerinden ogrendim obenimkine bakyo sk sk bende bakym dedim sonuc bu

Yok artık.
Pardon da sana güvenmeyen bir adamlasın farkında mısın?
Daha şimdiden böyleyse evliliğinizin nasıl olacağını sanıyorsun?

Ayrıca sana güvenmemesinin sebebi kendinden ötürü. Kimbilir neler karıştırıyor ki sende de o potansiyel var sanıyor.
Küslük sebebiniz neydi?

Konustuk sordum anlatti tamamen arkadasca konustuk yemin ederim dedi
numarasni değiştirme sini soyledim
yoksa biter dedim degistirdi
simdilik kapattik bu konuyu inşallah ne ayrlrz nede bida böyle bir şey yasanir hepinize ilginiz icin tsk ederim

Ottan bir sebepten 3 ay küs kalınmaz, konu baslıgı söyle olmalıydı: Sevgilim biraz baska petekten bal yemek için beni sepetledi bahane ile, işler istedigi gibi gitmeyince de geri döndü, ne yapmalı?

Ayrılıklarda başkasıyla görüşülebilir neticede kimse yalnız ölecek değil sevgilisinden ayrıldı diye...

Ama...

1- Boş bir sebepten ayrıldıysanız geri dönüş umudu vardır.

2- Biriyle konuşup kimseyle görüşmedim, içimden gelmedi demek yalandır.

Bu sebeplerden evet, aldatma sayılır.

Yalan zaten başlı başına aldatmadır...

Kimseyle görüşmediğine yemin eden çocuk siz görüştüğünü öğrenince bu sefer de "sadece arkadaşça görüştük" diye yemin etmiş...

Çok yemin edene hiç güvenmem zaten ilk yemininin yalan olduğu ikinci yeminiyle ortaya çıkmış...

Madem devam edeceksiniz her şeye hazır olun...

Yalan en büyük etkendir,seni üzmek istemem ama her ne olursa olsun yalan olmamalı bir ilişkide. yoksa hep hayatında çelişkilerle yaşarsın yalansız olsun olcaksa hayatınd,karar senin hakkında hayrlısı olsun canım

Wow.
Telefon dökümlerine bakıyorsunuz? Karşılıklı?
Vay arkadaş.

Sevgilimle ayrı iken diyorsun.Karalar bağlayacak değil ya tabi ki görüşmüştür öyle bir atak gerçekleşmiştir.Sizin ona sormanızı anlamıyorum çünkü vereceği cevap evet konustum olmaz ki..Bence sen şimdi önüne bak..

Biz de 6 ay ayri kalmistik. Ikimiz de baskalariyla ciktik. Yapamadik baristik. Ama birbirimize yalan soylemedik. Bi de hayatimiza mudahale etmeyiz. Dokumlere bakmayiz.

Yaslariniz kac canim? Nedeni neydi 3 ay ayri kalmanizin?

Gecmis olsun diyorum herseyden once yatmis bile olsa muhim degil buradaki muhim olan YALAN. Bunu sineye cekerseniz omur boyu hayattan cekersiniz...

Bu ilişkide güven yok ..
Telefon dökümlerine kadar bakılıyor.
Yalan var .
Sana ne lazım canım ?

Aldatmış sayılıp sayılmaması sizin hayat görüşünüze göre değişir yanii..
Soru saçma geldi aldatmış sayılıyor mu?!!
Ne yani biz ne dersek o mu.. önemli olan sizin ne hissettiğiniz..
Siz aldatılmış olarak hissediyormusunuz kendinizi yoksa biz burda evet aldatmadır bu diyince o zaman mı cephe alacaksınız.
Her kadın için farklıdır misal biri bir şey için boşanıyorsa diğer kadın aynı sebepten boşanmaya bilir vs vs..

Zaten ayrılmamış mısınız? Ayrıyken yaptığı aldatma sayılmaz ama geri dönüp de bide kimseyle görüşmedim demesi çirkin..

ooo sefgilimin hiç telefon dökümlerine bakmak aklıma gelmemişti zaten bakarken çok sıkılırım ben :)

senin yüzünden az önce kocama terlik fırlatıp, telefon dökümlerini bana getireceksin dedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…