- 18 Temmuz 2014
- 1.788
- 824
- 248
Konustuk sordum anlatti tamamen arkadasca konustuk yemin ederim dedi
numarasni değiştirme sini soyledim
yoksa biter dedim degistirdi
simdilik kapattik bu konuyu inşallah ne ayrlrz nede bida böyle bir şey yasanir hepinize ilginiz icin tsk ederim
Sevgilimle 3 ay kus kaldk ottan bir mevzuydu barıstigimizda yemin etti kimseyle gorusmedim diye icimden gelmedi dedi ben cok guveniyodum ona bugun ogrendim biriyle konusmus
simdi napmalym beni aldatms saylyomu ne yapcami bilmiyorum lutfen bi akl verin
essek gibi değiştirricek o senin sorunn benim kriterlerim vardır güzelim o takmazsa benim hiç umrumda olmaz anladıma göre sapsın sevgilin yok bilmezsin sen bu mevzularıniye böyle birsey istedin ki? Hemde tehdit ediyorsun..
degistir, yoksa biter.. birisi bana bunu dese ozman bitsin derim, bence sen sevgiline degil kendine güvenmiyorsun, özgüvenin yok..
essek gibi değiştirricek o senin sorunn benim kriterlerim vardır güzelim o takmazsa benim hiç umrumda olmaz anladıma göre sapsın sevgilin yok bilmezsin sen bu mevzuları
Sevgilimle 3 ay kus kaldk ottan bir mevzuydu barıstigimizda yemin etti kimseyle gorusmedim diye icimden gelmedi dedi ben cok guveniyodum ona bugun ogrendim biriyle konusmus
3 ay kus kalmak ayrılmaktir bence ve aldatmis sayılmaz.dayanamamis barismissiniz o arada ne olduğu sizi ilgilendirmez bana göre. Ilgilendiriyosa eğer çocuk gibi kuusmeyeydiniz de sevgilinizle ilgilenseydiniz. Yasinizi mi tutucak zannettiniz.Sevgilimle 3 ay kus kaldk ottan bir mevzuydu barıstigimizda yemin etti kimseyle gorusmedim diye icimden gelmedi dedi ben cok guveniyodum ona bugun ogrendim biriyle konusmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?