sevgilimle ayri iken baska biriyle konusmus

açıkcasını istersen kafanın bir kenarında bu hep kalacak.. ama dersen ki ben unuturum, barış.. hani belki siz ayrıydınız başkasını denemiş burnu sürtmüş kıymetimi anlamıştır

Aldatmis sayiliyormu ne demek ? Evet ALDATMIS ...
Ayrilmis olsaniz baskasiyla gorusse baska birseyde , ama siz sadece kusmussunuz , ve o seni o sirada aldatmis...

Sevgilimle iliskiye baslayali 7 yil oldi ve bir kere bile telefon dokumune telefonuna bakmadim ve bence bu cok cirkin birsey sevgi saygi yol boyle ortamda sevgilimde benimkine bakmadi bakmak istese agzinin ortasina cakardim valla senin sevgilinde seni aldatmamis kimseyle gorusmedim diye yalan soylemis eger seninle gorusurken baska biriyle gorusseydi o zaman seni aldatmisti bence tabi :)

niye böyle birsey istedin ki? Hemde tehdit ediyorsun..

degistir, yoksa biter.. birisi bana bunu dese ozman bitsin derim, bence sen sevgiline degil kendine güvenmiyorsun, özgüvenin yok..

Aldatmış sayılır mı, sayılmaz mı bilmem ama boş kalır kalmaz yas tutmak yerine başkasıyla görüşmesi bir sorun bence.. ortada bir kayıp varsa bu kayıp için acı çekilir hele de geri barışılacaksa.. asıl sorun bu olmalı bence

niye böyle birsey istedin ki? Hemde tehdit ediyorsun..

degistir, yoksa biter.. birisi bana bunu dese ozman bitsin derim, bence sen sevgiline degil kendine güvenmiyorsun, özgüvenin yok..
essek gibi değiştirricek o senin sorunn benim kriterlerim vardır güzelim o takmazsa benim hiç umrumda olmaz anladıma göre sapsın sevgilin yok bilmezsin sen bu mevzuları

Ayrıyken görüşebilir, onda bir sakınca yok ama bu konuda yalan söylemesi aldatmak oluyor bana göre.

essek gibi değiştirricek o senin sorunn benim kriterlerim vardır güzelim o takmazsa benim hiç umrumda olmaz anladıma göre sapsın sevgilin yok bilmezsin sen bu mevzuları

evet kusum ben sapim da, sende hic bazi seyleri takmayacak gibi gözükmüyorsun bebisim..

Baska bir kizla beraber olmasi sorun degil cunku ayriydiniz.

Size yalan soylemesi asil sorun cunku suan bir iliskiniz var.

yalan söylemeyen insan kaldı mı onu merak ediyorum ben. yalanın pembesi moru siyahı olmaz tabii de karşındakini en iyi sen tanırsın. benim dememle tekrar ayrılacaksan işte o zaman boşaymış bu ilişki derim

nasıl ayrıldıgınıza baglı bu. bence aldatmış sayılmaz sonuçta ayrılmışsınız.eğer onu çok üzüp kızdırdıysan kalbini soğutmak için baskasıyla görüşmesi normal.
sonra belli ki yapamayıp tekrar barışmşsınız.
hmm konuşmadıgını söylemekle yalan söylemiş ama büyük ihtimalle duyunca barışmamandan korktugu içindir.

3 ay ayrı kalabildiğiniz insanlarla neden barışırsınız ben anlamıyorum ki. Belli ki çocuk gitmiş aranmış bulamamış geri gelmiş. Yol ver gitsin yalancıya.

3 ay kus kalmak ayrılmaktir bence ve aldatmis sayılmaz.dayanamamis barismissiniz o arada ne olduğu sizi ilgilendirmez bana göre. Ilgilendiriyosa eğer çocuk gibi kuusmeyeydiniz de sevgilinizle ilgilenseydiniz. Yasinizi mi tutucak zannettiniz.

Bence sizden ayriyken, hayatına birinin ya da birilerinin girip çıkması sizi pek de ilgilendirmemeli. Söylemek istememiş olabilir çok normal, tepkinizden cekinmis olmalı. Ayrıca söylemek zorunda da değil. Bence geçmişi kurcalamanin gereği yok, mutlu olmaya bakın.

Ben o kizdan da hoslandigini dusunuyorum, ayrilmanizi firsat bilip hemen firsati degerlendirdigine gore onceden kizi gozune kestirmis diye dusundum.

O degil de canim kardesim, kendini degersiz hissetmedin mi, ben olsam hic mi degerim yokmus diye dusunurdum.

Burdaki mesele aldatmis. aldatmamis mi degil bence, ayriyken ne isterse yapar vs vs de degil. Mesele adamin gonlundeki yeriniz. Insan gercekten sevince, ayrildiktan bir sure sonra unutuyor, yani ask hemen olen, biten , sonen bir sey degil. Eger bir erkek benden ayrilip hemen etrafina bakinmaya basladiysa ya da coktan birini gozune kestirdiyse, ben onun gonlundeki yerimden acikcasi suphe ederim.

Dedigim gibi benim kalbim asla bu konuyu aldatildim/aldatilmadim mi ya indirgeyemez. Ben olsam degerim ne kadar ? sorusunu mesele edinirdim. Ben olaya aldatilmadim, o zaman eyvallah kadar mekanik yaklasamam asla; sevdigim , tapindigim erkegin beni siradan bir insanmisim gibi hemen bosverip oetede beride takilmasini sindiremezdim sanirim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…