Sevgilimle ayrıldık...ne yapmalıyım?

Üzülebilirsin o da üzülüyo olabilir ama şunuda diyor olabilir içinden, o şuan bir kere üzülüyor ben ilk başlarda kaç kez üzüldüm diyebilir
O kadar da üzmedim ya
Kavga ederdik o arardı barışırdım
Çok süründürmezdim
Belki hatam o oldu
Ama saçma sapan şeylere kavga da çıkardım başlarda sevmiyordum çünkü

Bu kadar kolay pes ediyorsa zaten onunla sağlıklı bir ilişki yürütmeniz zor. Siz onu döndürseniz bile şu saatten sonra her şey sizin çabanıza bakar bütün yükü omuzunuza almak zorunda kalırsınız. Ufacık meseleden yine ayrılır durur. Peşinden koşmanızı bekler. Bu eziyeti yaşama ihtimaliniz yüksek maalesef.

Kesinlikle böyle düşünüyorum
Sürekli peşinden koşmam lazım
Döner zaten biliyorum yazarsam
Ama sallamaz ilgisiz olur
Hep benden gider
O kaçan olur ben kovalayan
Benim ömrümden gider
Değmez

Kesinlikle öyle kaçan kovalanır. Ben eski sevgilimin peşinden o kadar gittim ki neler yaptı neler affettim salak gibi. Sonra napıyorum ben dedim bi sildim onu. Evlendim hala peşimden koşuyor ve onu yarı yolda bırakmışım gibi davranıyor duyduklarıma göre. Bunlara yüz vermeyecen

Ayy hasta bunlar ya
Elindeyken kıymetini bilsene
Ölene kadar onu mu bekleyecektin

Sevgiliden ayrilinca ne yapmaliyim derken? Iliskiniz vadesini doldurmus. Bir sey mi yapmak gerekiyor?

5 sene mi
O pişman olmuş ama bilmiyor ki kadın gidiyorsa bitirmiştir
Son pişmanlık ne fayda işte
Aynen 5 sene birlikteydik. Evlenmeyi düşünüyorduk. Nasıl olsa vazgeçemiyor diye her şeyi yaptı ben affettim ama kader işte bi anda soğudum bıraktım. Sonra eşimle tanıştım evlendik falan. Bu da tabi bin pişman hala takip etmeler falan

Sende mutluluğunu gözüne sok
Kendi bulamamıştır senden iyisini
Sen ondan iyisini bulduğun için ezilmiştir

Sende mutluluğunu gözüne sok
Kendi bulamamıştır senden iyisini
Sen ondan iyisini bulduğun için ezilmiştir
Valla görüyordur heralde. Sizde canınızı sıkmayın değmiyor böyleleri için. Kıymetinizi bilen biri çıkınca karşınıza anlıyorsunuz daha iyi

Valla görüyordur heralde. Sizde canınızı sıkmayın değmiyor böyleleri için. Kıymetinizi bilen biri çıkınca karşınıza anlıyorsunuz daha iyi
İnşş yaa
Zaten 7 ay çıkıp tek bir açıklama dahi yapmadan giden adamı bende istemiyorum artık
Ona verdiğim süre doldu

Bu kadar kolay pes eden aksine konu sahibi... bütün affetme yükünü de şuana kadar sevgilisi almış. Bir defa da konu sahibi bu yükü alsa çok mu zor olur?

Bu kadar kolay pes eden aksine konu sahibi... bütün affetme yükünü de şuana kadar sevgilisi almış. Bir defa da konu sahibi bu yükü alsa çok mu zor olur?
Tatlım öyle değil işte
Brn başlarda evet zor davrandım ama ilişkimizin ilerleyen safhalarında onu sevdiğimi bağlandığınmı ona hissettirdim sevgimden ilgimden emindi
Bu kadar büyütülecek bir olay değildi
Bahane aramış demek ki bulmuş
Buda bahanesi oldu
Beni sevdiğini üzüldüğünü bilsem koşa koşa giderdim yanına ama yok bunu hissetmiyorum
Kaç gün bekledim ama bir işaret gelmedi
Ufacık bir msj bir şey
Yok bitirmiş
O yüzden yapılacak birşry kalmamış
Hayırlısı olsun ne diyelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…