O kadar da üzmedim yaÜzülebilirsin o da üzülüyo olabilir ama şunuda diyor olabilir içinden, o şuan bir kere üzülüyor ben ilk başlarda kaç kez üzüldüm diyebilir
Evet de işte sevmişim demek kiAmaaaan bittiyse bitti,ne diye arayacaksiniz ki? Yenisine saglik deyin gecin.
İlk defa böyle birşey oldu zaten
Maksimum 1 gün olmuştu konuşmadığımız
Büyük birşey değil keşke öyle olsa
Basit bir konu
Daha büyük sorunlarımız olmuştu hep bir şekilde döndü
Bu kadarcık bir meseleyi çok uzattu
Demek ki bitirdi
Hic de uzulmeyin,sevmeye degecek pek cok insan var etrafta. Sizin de hakkinizda en hayirlisi neyse o olsunEvet de işte sevmişim demek ki
Üzüldüm çok
Evet değmezmişHic de uzulmeyin,sevmeye degecek pek cok insan var etrafta. Sizin de hakkinizda en hayirlisi neyse o olsun
Aman gitsin sektire sektireEvet değmezmiş
Bu kadar kolay gidebiliyorsa
Kesinlikle böyle düşünüyorumBu kadar kolay pes ediyorsa zaten onunla sağlıklı bir ilişki yürütmeniz zor. Siz onu döndürseniz bile şu saatten sonra her şey sizin çabanıza bakar bütün yükü omuzunuza almak zorunda kalırsınız. Ufacık meseleden yine ayrılır durur. Peşinden koşmanızı bekler. Bu eziyeti yaşama ihtimaliniz yüksek maalesef.
O kadar da üzmedim ya
Kavga ederdik o arardı barışırdım
Çok süründürmezdim
Belki hatam o oldu
Ama saçma sapan şeylere kavga da çıkardım başlarda sevmiyordum çünkü
Kesinlikle öyle kaçan kovalanır. Ben eski sevgilimin peşinden o kadar gittim ki neler yaptı neler affettim salak gibi. Sonra napıyorum ben dedim bi sildim onu. Evlendim hala peşimden koşuyor ve onu yarı yolda bırakmışım gibi davranıyor duyduklarıma göre. Bunlara yüz vermeyecenBen aradığımda çünkü daha çok havaya girecek
Bende öyle yaptım
Evde ağlıyorum belli etmiyorum
Çünkğ bu hiçbirşrye yaramaz
Sadece seni üzmek istememiştim ama yapamıyorum olur
Erkek milleti işte kaçan kovalanır
Sevgiyi ilgiyi kazanınca biter onlar için
Ayy hasta bunlar yaKesinlikle öyle kaçan kovalanır. Ben eski sevgilimin peşinden o kadar gittim ki neler yaptı neler affettim salak gibi. Sonra napıyorum ben dedim bi sildim onu. Evlendim hala peşimden koşuyor ve onu yarı yolda bırakmışım gibi davranıyor duyduklarıma göre. Bunlara yüz vermeyecen
Aynen öyle. Şimdi ki aklım olsaydı 5 senemi boşuna harcamazdımAyy hasta bunlar ya
Elindeyken kıymetini bilsene
Ölene kadar onu mu bekleyecektin
5 sene miAynen öyle. Şimdi ki aklım olsaydı 5 senemi boşuna harcamazdım
Ayrılık konuşmadık diye kavgadan 1 gün önce seviyorum özledik diyorduk birbirimizeSevgiliden ayrilinca ne yapmaliyim derken? Iliskiniz vadesini doldurmus. Bir sey mi yapmak gerekiyor?
Aynen 5 sene birlikteydik. Evlenmeyi düşünüyorduk. Nasıl olsa vazgeçemiyor diye her şeyi yaptı ben affettim ama kader işte bi anda soğudum bıraktım. Sonra eşimle tanıştım evlendik falan. Bu da tabi bin pişman hala takip etmeler falan5 sene mi
O pişman olmuş ama bilmiyor ki kadın gidiyorsa bitirmiştir
Son pişmanlık ne fayda işte
Sende mutluluğunu gözüne sokAynen 5 sene birlikteydik. Evlenmeyi düşünüyorduk. Nasıl olsa vazgeçemiyor diye her şeyi yaptı ben affettim ama kader işte bi anda soğudum bıraktım. Sonra eşimle tanıştım evlendik falan. Bu da tabi bin pişman hala takip etmeler falan
Valla görüyordur heralde. Sizde canınızı sıkmayın değmiyor böyleleri için. Kıymetinizi bilen biri çıkınca karşınıza anlıyorsunuz daha iyiSende mutluluğunu gözüne sok
Kendi bulamamıştır senden iyisini
Sen ondan iyisini bulduğun için ezilmiştir
İnşş yaaValla görüyordur heralde. Sizde canınızı sıkmayın değmiyor böyleleri için. Kıymetinizi bilen biri çıkınca karşınıza anlıyorsunuz daha iyi
Bu kadar kolay pes eden aksine konu sahibi... bütün affetme yükünü de şuana kadar sevgilisi almış. Bir defa da konu sahibi bu yükü alsa çok mu zor olur?Bu kadar kolay pes ediyorsa zaten onunla sağlıklı bir ilişki yürütmeniz zor. Siz onu döndürseniz bile şu saatten sonra her şey sizin çabanıza bakar bütün yükü omuzunuza almak zorunda kalırsınız. Ufacık meseleden yine ayrılır durur. Peşinden koşmanızı bekler. Bu eziyeti yaşama ihtimaliniz yüksek maalesef.
Tatlım öyle değil işteBu kadar kolay pes eden aksine konu sahibi... bütün affetme yükünü de şuana kadar sevgilisi almış. Bir defa da konu sahibi bu yükü alsa çok mu zor olur?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?