Keşke öyle olsaBen anlatamadım herhalde.. siz de bu ilişkide değil misiniz siz neden laf atmadınız sevmiyor musunuz? Siz neden yapmadıysanız o da o sebeple yapmamıştır
Biz hatayı başta yaptık işteValla şunuda söyliyim bende sonraları anlayışlı oldum ama ilk başta yaptığım hatalardan dolayı karşı taraf o anlayışımı görmedi bile.
Erkeklerde şu var bu beni böyle sürekli bırakıyorsa ilerde bırakmayacağı ne malum diyorlar, bizler ne kadar güvenmek istiyorsak onlarda güvenmek istiyorlar.
Cok naz asik usandirir derler. O kadar cok kapris yapti isen sogumus olabilir ya da ilk senin aramani bekliyor olabilir.Biz hatayı başta yaptık işte
Daha ılımlı olsaydık işte
Bana çok ilgiliydi bir kere bile yazmazdım ona
O hep yazar arardı
Sudan sebeplerden kavga çıkarırdım
Bırakma beni derdi
Ayrılmayı kaç kere istedim yalvardı
Sonra bunları atlattık
Başta sevmiyordum
Sonra sevmeye başladım bu sefer de o işte geri çekti
Unuttu sanmıştım unutmamış demek ki o olayları
İşte artık sen çabalamalısın eminim çabanı görünce yumuşayacak sevginden emin olmak istiyorBiz hatayı başta yaptık işte
O hep yazar arardı
Bırakma beni derdi
Sonra bunları atlattık
Başta sevmiyordum
Biz hatayı başta yaptık işte
O hep yazar arardı
Bırakma beni derdi
Sonra bunları atlattık
Başta sevmiyordum
Yok canım ya valla öyle olsa keşkeİşte artık sen çabalamalısın eminim çabanı görünce yumuşayacak sevginden emin olmak istiyor
İlk defa böyle birşey oldu zatenBen iki tarafıda haksız gördüm basit bir olay demişsiniz yorumlarda. Madem basit bir olaydı neden bu kadar açtınız arayı 3-4 gün hiç muhattap olmamak yeni sayılabilecek bir çift için çok uzun bir süre ve çok ağır. Hani büyük bi suçu olsa taraflardan. birinin neyse ama siz daha 7. ayda böyle basit bir şeyden bu hale gelebiliyorsanız uzun soluklu bir ilişkiye hazır olmayabilirsiniz.
Yok canım ya valla öyle olsa keşke
O bitirmek için bahane arıyordu buldu vicdanı rahat şimdi
Sevmiyor eskisi gibi değil
Hissediyordum zaten
Son dönemlerde sevgimi ilgimi belli ettim
Onu sevdiğimi iyi biliyor artık
Evet yazık olduCok naz asik usandirir derler. O kadar cok kapris yapti isen sogumus olabilir ya da ilk senin aramani bekliyor olabilir.
Sudan sebeplerle iliskiyi yipratmissiniz yazik.
Oda odun değilOnu sevdiğimi iyi biliyor artık demişsin, emin ol belkide hiç bilmiyor sen öyle sanıyor olabilirsin,sürekli ayrıldığın için güvenmiyor bile olabilir..
Genel manada konuşuyorum yanlış yönlendirmek istemem ama erkeklerinde duyguları var hepside odun değil.
Değil tabi yaşanılan çok şey varValla 7 aylık bir ilişki aman istese sevse yazardı tribine girecek kadar kısa değil iyi düşünmeli.
Oda odun değil
Hatta diğer erkeklere göre daha duygusal
Başlarda ayrıldım evet ama son zamanlarda yapmadım sevmeye başlayınca zaten istesen de yapamıyorsun
Daha anlayışlı oldum boğmadım
Ama işte karşılığı bu oldu.
Değil tabi yaşanılan çok şey var
Bir kalemde sildi işte
Bitti gitti
Bilmiyorum belki deBak belki hislerinde sen haklı olabilirsin bilemeyiz ihtimaller üzerine yorum yapılıyor burda ama sen halen sildi bitirdi diyorsun..
O yazmıyorsa sende yazmıyorsun, sende bir kalemde silmiş bitirmek olarak görünüyorsun onun gözünde.
Valla önceki aklım olsa yazardım sorardım sayardım söverdim şimdi ki aklım en iyisi giden gitsin güle güle uğraşamam. Peşinden koşmayın aramayın sormayın.Kızlar slm
Yaklaşık 7aylık bir ilişkim oldu.ilişkimizin ilk başlarında kavga tartışma vs çok oldu.ama her defasında beni arar barışırdık.
İlgiliydi seviyordu beni sorun yoktu
3-4 gün önce bir tartışma oldu aramızda
O gündür konuşmuyoruz
Arasam mı bilmiyorum
Sanırım beyfendi benden ayrıldı
Ve bunu söylemeye ya yüzü yok yada muhattap olmak istemiyor
Bayağı üzüldüm çünkü seviyordum
Arayıp bitti demesini duysam mı
Çünkü hep bekliyorum gözüm telde
Kafayı yemek üzereyim
İkimizde 32 koskoca insanlarız :)Birde duygusal diyorsun bak ☹
Buraya konu açtığına göre dert etmişsin belliki..
Yaşlar kaç bu arada ?
Bilmiyorum belki de
Ama üzüldüğümü biliyordur Eminim ve birşey yapmıyor
Ben aradığımda çünkü daha çok havaya girecekValla önceki aklım olsa yazardım sorardım sayardım söverdim şimdi ki aklım en iyisi giden gitsin güle güle uğraşamam. Peşinden koşmayın aramayın sormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?