Sevgilimle barışmak için konuşacağım tavsiyeniz var mı?

Hmm o zaman ustune cok gitmeden baski hissetirmeden veya gecmise takilmadan bi konusma olsun. Yani sen sunu yaptin boyleydin vs vs baskilamayin. Instagramda bi sayfa var aslinda kullanilmasi gereken cumleler uslup falan dogru bence iliski kocu sayfasi bi bak istersen burda yazmıyım reklam sanarlar ozelden yaziyim istersen
çok çok iyi olur ben sitede yeniyim mesaj bildirimi gelir dimi öyle açabilirim herhalde mesajı

Son birkaç ay aramızda soğukluk vardı nedenini 5 kez falan sordum en son senden bir şeyler bekliyorum ama ben demeden anlaman lazım dedi. Örnek ver dedim mesela ne gibi dedim. Günaydın yazmadığımda sen yazacak mısın diye seni denedim 1 hafta yazmadın 1 hafta sonunda yazmadığım için şikayet ettin seni denedim dedi. Ama gerçekten aynı zamanda ben de bilerek yazmadım ben yazmasam yazar mı diye ona dedim aynı anda ben de deniyordum diye inanmadı bahane sandı. Bu gibi basit konular... Ne beklediğini söylemeden anlamamı istiyor. İlişki dediğin konuşmadan da anlamaktır falan dedi haklı da aslında. Sonra son gün ben aradım açmadı aradım açmadı niye dedim oyunda olduğumu söylemiştim dedi ben orda bi sinirlendim neyse dedim boşver çünkü önemsiz. Yoldaydım işim vardı yazıyorum çok geç bakıyor ben gideceğim yere gelene kadar anca cevap verdi dışarı çık sizin ordayım dedim çıktı niye bakmıyorsun mesaja dedim şarjdaydı dedi ayrılalım dedim ne dedi güldü inanmadı tekrar söyledim ciddi misin sen dedi akşam konuşalım işini hallet dedi tamam dedim akşam konuştuk ayrıldım. Böyle anlatınca çok saçma duruyor ama gerçekten o birkaç ay hiç aşkım canım demedi kalp atmadı ben yazmadıkça arayıp sormadı verdiği cevaplar da zoraki gibiydi bunlar zoruma gitti. Şimdi nasıl düzelteceğimi bilmiyorum. Yarın barışsak her şeyi düzeltebilecek gibi hissediyorum hoş nasıl yapacağımı da bilmiyorum...

bir ilişkide kişiler birbirini denemeye çalışıyorsa bence bu çok sağlıklı bir ilişki olmuyor. zaten doğru olandan emin oluyorsun, denemene gerek kalmıyor.

Ben 18 o 21 ilişkimiz nerdeyse 3 yıl oluyor ama zaten 15 yaşında tanıştım ilk 2 yıl tanıma süreci gibi düşünüyorum o zamanlar her şey çok çok güzeldi sonra tartışmalarımız arttı falan bir gün hep ben alttan aldım ama sen hiç bir şey yapmadın yoruldum artık dedi aslında haklıydı da o günden beri yavaş yavaş soğuk davrandı artık istemiyorsa bitirelim dedim ben seninle mutsuz da devam ederim ama ben soğuk değilim gayet memnunum diyor. Soğuk olduğuna yemin de edebilirim... Bir şey diyor mesela devamını söylemiyor ee diyorum söylesene her şeyin bir zamanı var zamanı gelince söyleyeceğim falan diyor ben anlamadığımı açık açık dile getiriyorum yapacak bir şey yok o zaman zamanının gelmesini bekle falan diyor. Ben onunla büyüdüm burda kimle konuştuysam ayrıl daha birsürü kişi gelir diyorlar evet haklı olabilirler ama ben seviyorum o da seviyor biliyorum ama bu soğukluk mahvetti düzeltmeye çalıştıkça batıyorum ne yapacağım bilmiyorum yarın hayır derse of...
Ah canım ah.. Bende bu yaşlarda tanıştım eşimle. Şuan geriye bakıyorum 23 yaşındayım ve inan bana çok erkenmiş diyorum. Uzun ilişkiler kişilere bağlı ama genelde bu kadar erken yaşlarda olunca çok yıpratıyor. Bazen aklıma geldikçe bazı şeyler çok sinirimi bozuluyor eşimde bazen kırdığı şeyler için hala telafi etmeye calısır bende küçüktüm cahillik der :) Güzel anılarımı yok mu, tabiki var şükür. Ama hep diyorum umarım çocuklarım 22-23 yaşlarında aşkla karşılaşırlar. Sevgilinde sende daha çok ufaksınız yani bana göre bende çok büyük sayılmam ama bu yaşta buna vardıysam sen düşün. Sakın ama sakın hayatını komple biri için değiştirme. Kendinden fazla fedakarlık yapma. Gerçi hoş sen yine istediğini yapacaksın. Ben ilişkinden daha çok sana bireysel konuşmak istedim. Yıpratma kendini. Olmuyorsa zorlama. Daha çok gençsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.

Ah canım ah.. Bende bu yaşlarda tanıştım eşimle. Şuan geriye bakıyorum 23 yaşındayım ve inan bana çok erkenmiş diyorum. Uzun ilişkiler kişilere bağlı ama genelde bu kadar erken yaşlarda olunca çok yıpratıyor. Bazen aklıma geldikçe bazı şeyler çok sinirimi bozuluyor eşimde bazen kırdığı şeyler için hala telafi etmeye calısır bende küçüktüm cahillik der :) Güzel anılarımı yok mu, tabiki var şükür. Ama hep diyorum umarım çocuklarım 22-23 yaşlarında aşkla karşılaşırlar. Sevgilinde sende daha çok ufaksınız yani bana göre bende çok büyük sayılmam ama bu yaşta buna vardıysam sen düşün. Sakın ama sakın hayatını komple biri için değiştirme. Kendinden fazla fedakarlık yapma. Gerçi hoş sen yine istediğini yapacaksın. Ben ilişkinden daha çok sana bireysel konuşmak istedim. Yıpratma kendini. Olmuyorsa zorlama. Daha çok gençsin. Hakkında hayırlısı olsun inşallah.
çok teşekkür ederim tavsiyelerinizi kesinlikle dinleyeceğim :KK200:

Bence hatalı olduğunu düşünüp konuşmaya adım atmaya cesaretli olman güzel bir davranış. Bence samimi ve doğal ol gerisi gelir

Anlatımınıza göre çok düzgün ve ince düşünebilen bir çocuk bence en iyisi dürüsttçe içinden geçeni düşünmek seni anlayacaktır

5 gün önce sevgilimle ayrıldım. Bugün görüşmek için mesaj attım ve yarın için buluşma ayarladık. Onu kırdım ve üzdüm. Ne demeliyim nasıl davranmalıyım kesinlikle barışmak istiyorum bunun için tavsiyesi olan var mı? Daha önce tecrübe ettiyseniz nasıl bir yol izlediniz? Ne demem etkili olur? Lütfen sadece sorumla ilgilenin yargılamayın...
Ayrıldık

üzüldüm senin adına oysa ki barışmak istiyordun.
hayırlısı olsun..
bazen son görünen şeyler başlangıçtır.
biraz ayrı kalın zaten duygularınız gerçekse döner dolaşır birbirinizi bulursunuz.
ben imkansız bir daha olmaz bitti dediğim ilişkime tekrar başladım zamanında..
çünkü gerçek sevgi varsa unutulmuyor.bitti desende bitmiyor

üzüldüm senin adına oysa ki barışmak istiyordun.
hayırlısı olsun..
bazen son görünen şeyler başlangıçtır.
biraz ayrı kalın zaten duygularınız gerçekse döner dolaşır birbirinizi bulursunuz.
ben imkansız bir daha olmaz bitti dediğim ilişkime tekrar başladım zamanında..
çünkü gerçek sevgi varsa unutulmuyor.bitti desende bitmiyor
Şimdi iyi ki ayrıldık diyorum. İlişki varken severken görmediğim bir çok hareketini yeni yeni anlıyorum üstelik artık bir çok şeye daha iyi açılardan bakabiliyorum çok mutluyum. Sanırım bu ayrılığa ihtiyacım varmış ve artık doğru kişinin o olmadığına inanıyorum. Bir süre de hayatımda kimseyi istemiyorum. Ondan nefret de etmiyorum yardım isterse konuşmak isterse yine giderim ama artık onunla bir ilişki düşünemiyorum. Resmen rahatladım :)

5 gün önce sevgilimle ayrıldım. Bugün görüşmek için mesaj attım ve yarın için buluşma ayarladık. Onu kırdım ve üzdüm. Ne demeliyim nasıl davranmalıyım kesinlikle barışmak istiyorum bunun için tavsiyesi olan var mı? Daha önce tecrübe ettiyseniz nasıl bir yol izlediniz? Ne demem etkili olur? Lütfen sadece sorumla ilgilenin yargılamayın...
ona karşı dürüst ve içten olmanı tavsiye ederim onu üzdüğünün bilincinde olduğunu belli etmelisin

Şimdi iyi ki ayrıldık diyorum. İlişki varken severken görmediğim bir çok hareketini yeni yeni anlıyorum üstelik artık bir çok şeye daha iyi açılardan bakabiliyorum çok mutluyum. Sanırım bu ayrılığa ihtiyacım varmış ve artık doğru kişinin o olmadığına inanıyorum. Bir süre de hayatımda kimseyi istemiyorum. Ondan nefret de etmiyorum yardım isterse konuşmak isterse yine giderim ama artık onunla bir ilişki düşünemiyorum. Resmen rahatladım :)
İnşallah bu rahatlama öyle sürer. Gel git yapmasina izin verme. Seven insan zaten sevdiğinin yanında olur.

Back
X