- 20 Ocak 2008
- 15.244
- 32.114
- 1.123
- Konu Sahibi Missflora29
-
Şimdi ben desem mersinde bir otel var gel o gelecek mi ?kimden yardım istiyor bu allah askina anlamış değilimKızcağız nicki de değiştirmişhzlvlkn2 imiş dün gece, 5. mesajda alıntıda öyle gözüküyor..
Baştaki konuyuda silmiş, keşke buraya soracağına arayıp bi otele soraymış
Pismanlık herkese gire degisir biz bilemeyiz kimseyede karısamayiz evlenmden bende gittim esimle bisey olmadi
Kızcağız nicki de değiştirmişhzlvlkn2 imiş dün gece, 5. mesajda alıntıda öyle gözüküyor..
Baştaki konuyuda silmiş, keşke buraya soracağına arayıp bi otele soraymış
Şimdi ben desem mersinde bir otel var gel o gelecek mi ?kimden yardım istiyor bu allah askina anlamış değilim
Tesekkurler yılın arastırmacı ve zekılık alanında 1. Seçildiniz keşke sorsaymışım gerçekten bu beyinler karşısında hayretlere düştüm
Hem buraya konu acıyosun sonra da konuyu siliyorsunTesekkurler yılın arastırmacı ve zekılık alanında 1. Seçildiniz keşke sorsaymışım gerçekten bu beyinler karşısında hayretlere düştüm
Hem buraya konu acıyosun sonra da konuyu siliyorsun
Buradaki beyinlerden süphen varsa konu acmasaydın, kimseye böyle hakaret edemezsin.
Ben degil yönetim zaten sizin bu yaptıgınıza karsılıgını verecektir.Sizi niye gerdi bu durum anlamadım? Benim sorduğum amaçtan şaştı konu o yüzden SIKILDIM! Ok? Bu hakka sahibimdir umarım izniniz varsa
68. mesajı bi oku istersen.. Ayrıca zeka değil, sadece dikkat..Tesekkurler yılın arastırmacı ve zekılık alanında 1. Seçildiniz keşke sorsaymışım gerçekten bu beyinler karşısında hayretlere düştüm
68. mesajı bi oku istersen.. Ayrıca zeka değil, sadece dikkat..
Ama senin zeka ve dikkatini yoğunlaştığın noktanı ve derdini bir düşün, milletie öyle çemkir istersen.. Konun seni gerdiyse kapattır o zaman modları etiketleyerek..
Seni yargılamıyor kimse ben yaşanmasına karşı değilim. Ama bütün olasılıkları aklında bulundurmalısın. Madem sorun değil daha önce başka evlerde kaldın. E o zaman otele kimlik vermek neden sorun oldu?
Biz bu soruyu sorduğuna göre tereddütün olduğunu düşündük ve eğer aklında şüphe varsa sonrasında ortaya çıktığında pişman olacaksan yapma dedik. Bu düşünceye bizi sevkeden sen oldun. Madem sorun değil neden kimlik vermek sorun oluyor?
Bende onu yapmak istiyorum dün geceden beri ama pek hakim değilim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevınırım
Of kızcağız gayet açık bir şey sormuş sorus tarzından "evlenmeden cinsel.ilişkiye girsem mi ki acaba yaaa kızlar ne dersiniz?" Diye sormadigi da belli... otelde kalmak istiyorum ailem öğrenir mi diye soruyor ki normal bir ülkede bu yetişkin bir insanın özel yaşamı, ogrenmemesi lazım, ki tckya göre de özel hayatı ihlal suçu bu, ama kız emin olamamış sormuş iste. Zaten otelde çalışanlar yardım demiş. Neden saldiriyorsunuz ki çok saçma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?