Sevgilimle başbaşa bikaç saat (Otelde çalışanlar cevap ltfn)

Konaklama olmasa da gecirmek isteyeceginiz vakit fazla oldugundan yine oda parasini verirsiniz.Secenekleri degistirin.Madem Istanbuldasiniz civar yerlere kaçın sakin ,sessiz..Illa spa derseniz de spa otelleri var ama orda da konaklama olmadan bir anlami olmaz.

Kızcağız nicki de değiştirmiş hzlvlkn2 imiş dün gece, 5. mesajda alıntıda öyle gözüküyor..
Baştaki konuyuda silmiş, keşke buraya soracağına arayıp bi otele soraymış
Şimdi ben desem mersinde bir otel var gel o gelecek mi ?kimden yardım istiyor bu allah askina anlamış değilim

Bu arada korkmayin kimlik fotokopinizin alinmasindan bu kimseyle paylasilmiyor tabiki sabikali degilseniz ya da hakkinizda arama emri cikmadiysa.

Kızcağız nicki de değiştirmiş hzlvlkn2 imiş dün gece, 5. mesajda alıntıda öyle gözüküyor..
Baştaki konuyuda silmiş, keşke buraya soracağına arayıp bi otele soraymış

Tesekkurler yılın arastırmacı ve zekılık alanında 1. Seçildiniz keşke sorsaymışım gerçekten bu beyinler karşısında hayretlere düştüm

Şimdi ben desem mersinde bir otel var gel o gelecek mi ?kimden yardım istiyor bu allah askina anlamış değilim

Ben öyle bir otel arıyorum demedim zaten yanlış anlamıssınız. Bence siz kendinizle ilgilenirseniz daha iyi olucaktır. Mesela bugun pazar çıkın eşiniZle bebeğiniz için bişeyler bakın. İyi günler

Tesekkurler yılın arastırmacı ve zekılık alanında 1. Seçildiniz keşke sorsaymışım gerçekten bu beyinler karşısında hayretlere düştüm

Seni yargılamıyor kimse ben yaşanmasına karşı değilim. Ama bütün olasılıkları aklında bulundurmalısın. Madem sorun değil daha önce başka evlerde kaldın. E o zaman otele kimlik vermek neden sorun oldu?

Biz bu soruyu sorduğuna göre tereddütün olduğunu düşündük ve eğer aklında şüphe varsa sonrasında ortaya çıktığında pişman olacaksan yapma dedik. Bu düşünceye bizi sevkeden sen oldun. Madem sorun değil neden kimlik vermek sorun oluyor?

Merhaba missflora eski sevgilim şehir dışında yaşadığından birçok kere kendisiyle otele gitmiştim (turistik oteller, apart oteller, 4 yıldızlı oteller) hepsi istanbul içinde farklı yerlerde ve adalardaydi sanırım hepsinde kimliğimi vermiştim ama yani siz yine de sorun kimliğimi vermesem olur mu diye yani resepsiyoniste sorsanız ne olacak ki. Yani resepsiyondaki kişiye sorun burada kaldığımı ailemin öğrenmesi 3. Şahısların bilmesi ihtimali var mı en azından içiniz rahat eder bilgu edinmiş olursunuz. Türk aile yapısı göz önüne alındığında birçok sevgili/nişanlı özel hayatını bu şekilde korumaya çalışmak durumunda kalıyor bu anlaşılabilir bir şey. : )

Bu arada bence hiçbir sorun olmaz yani, kimliğimi verdiğim hiçbir durumda sıkıntı ile karşılaşmadım yani ailem vb kimse ogrenmedi zaten bence bu özel hayatın gizliliğini ihlal yani sadece sabıka kaydı dogrulamasi için emniyete gonderilebilir bence. Dediğim gibi kaç kere otelde kaldım hiçbirinde bir sorun çıkmadı benim için. Sevgiler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem buraya konu acıyosun sonra da konuyu siliyorsun
Buradaki beyinlerden süphen varsa konu acmasaydın, kimseye böyle hakaret edemezsin.

Hem buraya konu acıyosun sonra da konuyu siliyorsun
Buradaki beyinlerden süphen varsa konu acmasaydın, kimseye böyle hakaret edemezsin.

Sizi niye gerdi bu durum anlamadım? Benim sorduğum amaçtan şaştı konu o yüzden SIKILDIM! Ok? Bu hakka sahibimdir umarım izniniz varsa

Sizi niye gerdi bu durum anlamadım? Benim sorduğum amaçtan şaştı konu o yüzden SIKILDIM! Ok? Bu hakka sahibimdir umarım izniniz varsa
Ben degil yönetim zaten sizin bu yaptıgınıza karsılıgını verecektir.
Konu icerigini silmeseydiniz yorumlardan baka baka anlamaya calısmazdık konunun ana temasını.
Buraya konu actıgınıza göre bir sey danısmak istiyorsunuz demektir, danıstıgınız insanlar sizinle aynı görüste olmayabilir,anlayısla karsılamanız gerek, bu sekilde hakaret edemezsiniz.

68. mesajı bi oku istersen.. Ayrıca zeka değil, sadece dikkat..
Ama senin zeka ve dikkatini yoğunlaştığın noktanı ve derdini bir düşün, milletie öyle çemkir istersen.. Konun seni gerdiyse kapattır o zaman modları etiketleyerek..

Bende onu yapmak istiyorum dün geceden beri ama pek hakim değilim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevınırım

konu sahibi bu soruma cevap veremedi ve asabileşti anlamıyorum cidden insanları bazen :/

Bende onu yapmak istiyorum dün geceden beri ama pek hakim değilim bilmiyorum. Yardımcı olursanız sevınırım

mune hanıma özelden yazarsanız kapatır. birdaha bence tam emin olmadığınız eleştirilere katlanamayacağınız yada bazı sorular karşısında cevap veremeyeceğiniz durumlarda buraya konu açmayın nacizane fikrim. çünkü her konuyla ilgili farklı fikirler ve söyleyiş tarzları olabilir. bu sadece burası için değil gerçek hayattaki çevremizde de böyledir. önemli olan her görüşe saygı duyup yine saygı sınırları çerçevesinde cevap verebilmektir.

Of kızcağız gayet açık bir şey sormuş sorus tarzından "evlenmeden cinsel.ilişkiye girsem mi ki acaba yaaa kızlar ne dersiniz?" Diye sormadigi da belli... otelde kalmak istiyorum ailem öğrenir mi diye soruyor ki normal bir ülkede bu yetişkin bir insanın özel yaşamı, ogrenmemesi lazım, ki tckya göre de özel hayatı ihlal suçu bu, ama kız emin olamamış sormuş iste. Zaten otelde çalışanlar yardım demiş. Neden saldiriyorsunuz ki çok saçma.

kendi adıma ben saldırmadım tavsiyede bulundum. eğer ailesnin öğrenmesinden yada birşeylerden çekiniyorsa konu sahibi emin değil demektir yoksa buraya konu açmazdı. bende ne olur ne olmaz hayat bu işin kötü tarafını da düşün dedim. ailen belki otelden öğrenmez ama işler ters gidebilir herşey olabilir. eğer ailesi öğrendiğinde yada bir şekilde duyulduğunda yıkım yaşayacaksa en başından yapmamalı öyle değil mi? çünkü yapılan birşey eninde sonunda ortaya çıkabilir. herşeyi düşünerek yap dedim. bazı yorumlar bence de hoş değil. ama konu sahibinin asabileşmesi onun güvensizliğini bir kere daha kanıtladı. o yüzden dikkatli ol dedi çoğu insanda zaten.

Ya gidin guzel luks bir otele. Beraber gidin, kimligini de ver. Kimse evlimisiniz diye sormaz merak etmeyin. Ya bende sunu anlamiyorum. Madem otele gideceksin, biraz cesaretli olacaksin, korka korka otele gideceksen, neye gidiyorsun ki zaten. Kendine ve karsindaki insana guvenin yoksa, otelde ne isin var. Sen karsindaki insana guveniyoran, gayet de basin dik gidersin ne var bunda.

iki sevgilimle de otele gitmiştik 14 şubatta çok guzeldi sabah havuz akşam bar gerçi içki kullanmam ama çok eğlenceliydi ikisinde de kimlik vermiştim

bu sevgilimle evde yaya yaya dizi izlicez sanırım xd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…