- 3 Eylül 2012
- 21.854
- 57.513
- 798
- Konu Sahibi Missflora29
-
valla herkesin aklı var kafalarını azıcık kullansınlar
sevişecek olan sonradan ah vah etmeyecek
canım istedi yaptım sorumluluk bende diyebilecek
ayrılırsa da gitti bekaretim ortada kaldım diye dövünmeyecek
ben sevgilimle otelde de kaldım evde de kaldım
sonra da bir sebepten adamı terk ettim. bir daha başlamayacağımızı düşünüyodum ayrılırken. ama yaşadıklarımı zaten bile isteye ve o sorumluluğu bilerek yaşamıştım. hiç de pişman olmadım. sonra bişeyler oldu barıştık evlendik falan
ama dediğim gibi ilerde bundan ayrılırsam başkasıyla evkenecek olsam otelde kaldığımı öğrenir mi, babamlar duyarsa ölürüm gibi düşünce içinde olanlar otelin önünden bile geçmesin. göze alıyosanız yaşayın yaşamak istiyosanız
Birden fazla kadınla aynı otele girilmediğini biliyorum diyorum ben de.
Sonra da ekliyorum diyorum ki "demek ki her yerde aynı uygulama yok"
Celallendim çünkü her konuda kendi bilgisi dışında bir şey söylence yok öyle bişey yeaacılar geliyor. Gelmeyin benden alıntı yapacaksanız.
Daha fazla konuşursak ban yiycez susalım iyisi. Konuyu takipten çıkarıyorum.
PisGelmiş gene velev ki ayrıldın ekibi.
8 yıl diyosunKimlik verin sorun olmaz birinin öğrenmesinden çekiniyorsanız.
Ama o bir kaç saat yetmez size diyim
Kız olurmu öyle şeySürekli farklı kadınla nasıl geliyorlar? Benim bildiğim otele bir yıl içinde girdiğin kişiden farklı biriyle giremiyorsun. Her otelde geçerli değil mi ki bu
Bence doğru bu zaten burda herkes kendi görüşünü yazıyor dimi? Bende doğru olan şeyi yazıyorum kendimce. Nitekim ayrılıp sonrasında yaşadıkları yüzünden bir sürü şey yaşayan insanlar var. Ne erkekler vAr melek gibi ayrılınc şeytana dönüşüyor. Bu yüzden dikkatli olmak lazım. Daha yeni bi konuda bayanı ayrıldığı sevgilisi tehdit ediyordu herkese anlatıcam diye. Çoğu kişinin başına geliyor. o yüzden tavsiyede bulunmaktayım dikkatli olmak lazım psikopat çok. Yaşanmasına karşı olduğumdan değil ülkemizde bayan olmak zor, psikopat erkek çok. Hayat ne olcağı belli değil bir değil iki değil on kere düşünmek lazım bir şeyi yapmadan..
O kadın 15 gün tanıdığı adama evlenicem muamelesi yapıp evine sokmuştu. Ne idüğü belirsizdi evli piskopat çıkabilirdi. Çok ucuz kurtarmış bu kadarla. Bu kızcağız 8 yıldır tanıyor adamı. Çoğunun hayatında sekiz yıl tanıdığı arkadaşı bile yoktur burda :)
Ben yorumların cinsellikle bağdaştırılmasından sıkıldım sadece ne kada da meraklı bir milletiz ya ayrılırsaymısız aaa iyiki hatırlattınız biz bu ihtimali hiç düşünmedik zaten teşekkür ediyorum. İnsanın fikri neyse Zikri odur derler. Dünyada ayrılıktan ziyade ilk olarak ölümün farkındayız çok şükür . 8 yıldır biz ilk defa basbasa kalmıcaz arkadaslarımızın evinde kalmışlığımız tabiki oldu . Zaten yarınımız belli olmadıgı için henuz ortada yasanan cinsellik adına bir durum soz konusu degil sevgili namus bekçileri. Ha ama yaşamıs olsaydımda bundan Kİ ME NE?!! Hamile kalıp yardım istermisimde cocugum olurmusda 9 ay sonra ciddimisiniz ya aaaaa.
Peki sen kimden yardım istiyorsun ?onu anliyamadimAyrıca durum şu ben gece kalmak istemiyorum . İstegim sadece atıyorum saat 14:00ten 24:00 e kadar sevgilimle vakit geçirmek . Şu istanbul kalabalığında ordan oraya koştur trafiği cek gürültü bilmemne olmadan huzurlu sevdicegimle biraz zaman
Ayrıca durum şu ben gece kalmak istemiyorum . İstegim sadece atıyorum saat 14:00ten 24:00 e kadar sevgilimle vakit geçirmek . Şu istanbul kalabalığında ordan oraya koştur trafiği cek gürültü bilmemne olmadan huzurlu sevdicegimle biraz zaman
8 yıldır birlikteyiz tahmin edersiniz ki yemek yemenin film izlemenin pek bi farkı yok artık cok gunluk seyler . Herseyden herkesden biraz uzaklasmak amac cok yogun tempolarla calısıyoruz cunku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?