- 29 Temmuz 2020
- 11
- 5
- 0
- 22
- Konu Sahibi sevvalnursevo
-
Kızlar öncelikle ben oyun hastasıyım ve hesabım yaklasık 2 hafta önce calındı sevgilim saolsun tekrar aldı fakat geri vermek için beni istiyor yaşımın küçük oldugunu söyledim fakat bizden küçüklerde yapıyor dedi onun dısında hesabım 3 yıllık ve oyunları seviyorum içinde para var hesabımın sadece öpme olcak fakat zinaya giriyor diye biliyorum ama evlenceğimizi söylüyoruz hep ne yapmalıyım acil cevao
Etiketi gördün mü? '' Sevgilim beni''Sakal bıyık kokusu geliyor
yeniyim yanlız bilmem farkındamısınız !Etiketi gördün mü? '' Sevgilim beni''
Onu anladık.yeniyim yanlız bilmem farkındamısınız !
yardımcı olcanız yerde köstek de olmayın lütfenOnu anladık.
yardımcı olmuycaksınız köstek de olmayın burda yeniyimSakal bıyık kokusu geliyor
Yenisin ve ilk konun cinsellik. Hem de boyle sacma ötesi bir konu. Eminiz ki gercektir.yeniyim yanlız bilmem farkındamısınız !
sadece yardım almaya geldim bu kadar basit yanlız sizde utanın anneme diyemediğim şeyleri buraya yazıyorum sırf abla olmak yerine aşalıyosunuz sizde annesiniz çocuguna böyle bişe gelmesini istemessinizGit öp mü diyelim, nasi bi yardim bekliyosun ki, senin aklın ermiyor mu ?
bi yerde daha gördüm ondan dolayı sormak istedim suç mu oldu suan yaniSevgilin seni kullanmak istiyor aklin varsauzak durursun. Sinavdan kac aldin üniversite tercihlerini falan sorsana burada ablalarina. Ne demeye yok beni istiyor yok opuscez bilmem ne.
Bi kıytırık oyun şifresine öptürecek kadar saf ötesi bir kız olma ihtimali beni ürkütüyor yavrum. Bari yalnızken öptürme, öpmeyle kalmaz çünkü.yardımcı olmuycaksınız köstek de olmayın burda yeniyim
17Sen kaç yaşındasın ablacım
anlamıyosunuz 3 yıl emek verdiğim bir oyun içinde para bile duruyorBi kıytırık oyun şifresine öptürecek kadar saf ötesi bir kız olma ihtimali beni ürkütüyor yavrum. Bari yalnızken öptürme, öpmeyle kalmaz çünkü.
Pardonn neyden utanacakmisim ben??sadece yardım almaya geldim bu kadar basit yanlız sizde utanın anneme diyemediğim şeyleri buraya yazıyorum sırf abla olmak yerine aşalıyosunuz sizde annesiniz çocuguna böyle bişe gelmesini istemessiniz
Kızım gaç gaç sapıkla sevgili olmuşsun. Bırak yeni hesap aç gurban olduğum yedirme kendini. Hesabını geri aldım veririm ama benim olursan ne ya.. vıyyyk.Kızlar öncelikle ben oyun hastasıyım ve hesabım yaklasık 2 hafta önce calındı sevgilim saolsun tekrar aldı fakat geri vermek için beni istiyor yaşımın küçük oldugunu söyledim fakat bizden küçüklerde yapıyor dedi onun dısında hesabım 3 yıllık ve oyunları seviyorum içinde para var hesabımın sadece öpme olcak fakat zinaya giriyor diye biliyorum ama evlenceğimizi söylüyoruz hep ne yapmalıyım acil cevao
teşekkürler saolunKızım gaç gaç sapıkla sevgili olmuşsun. Bırak yeni hesap aç gurban olduğum yedirme kendini. Hesabını geri aldım veririm ama benim olursan ne ya.. vıyyyk.
o zaman konuyu çocuk istismarı diye bildirebiliriz yetkililere?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?