- 28 Mart 2020
- 21.328
- En iyi cevaplar
- 1
- 64.747
- 598
- Konu Sahibi sevvalnursevo
-
yanlız bi abla tavsiyesi verebilirsin senden yasca küçüğüm yangına körükle gidiyosunPardonn neyden utanacakmisim ben??
O mesajin neresinde asagilamak??
Sevgili yapmayi biliyosun ama su yazdigin konuda sevgilinin amacini anlamiyosun??
Acik acik mi yazalim amaci?
Tam da aklimdan geceno zaman konuyu çocuk istismarı diye bildirebiliriz yetkililere?
Bakıyorum.anlamıyosunuz 3 yıl emek verdiğim bir oyun içinde para bile duruyor
17 yıldır emek verdiğin kendin ne olacak? Kullanacak seni çocuk yaş sayılıyorsun reşit değilsin emniyete git şikayette bulun. Söke söke alırlar hesabını. O pislik de dersini alıranlamıyosunuz 3 yıl emek verdiğim bir oyun içinde para bile duruyor
Yangina korukle gitsem git öp, istedigi herseyi yap derim. Sana oyleyse bi abla tavsiyesi. Kac uzaklas.yanlız bi abla tavsiyesi verebilirsin senden yasca küçüğüm yangına körükle gidiyosun
evet hesap çalınıyo sizde , yaşı küçük kıza sevgilisi ne hikmetse hesabı kurtarıp benim ilişkiye gir veriyim diye zorluyoAslıya katılıyorum kazen beyi etiketleyelim. Ya fake bir konu erkek bir kullanici ya da 17 yasindaki bir kiza taciz soz konusu.
peki teşekkürlerYangina korukle gitsem git öp, istedigi herseyi yap derim. Sana oyleyse bi abla tavsiyesi. Kac uzaklas.
Oyununun icinde milyarlar olsa uzaklas. Yazik gencligine.
Ama soru geri gelecek. :)Soruyu sildim herkese teşekkürler
Aaa, gitti bile.Ama soru geri gelecek. :)
Mune baba olay yerine yakınsan al bunu içeri
Kesin erkek. Halbuki gece vakti internette daha eğlenceli şeyler var. Niye bura niye?Dilerim fake konudur. erkek kullanicidir. Oteki türlüsünü düşünmek istemiyorum.
Kuku dolu bir site.Kesin erkek. Halbuki gece vakti internette daha eğlenceli şeyler var. Niye bura niye?
Sizden küçükler de yapıyormuş demek. Ağır pedofili vakası. Hemen Bimer’e Cimer’e şikayet oluşturalım, yöneticiler IP’den yerinizi bulsunlar, kapınıza polis gönderelim, uzaklaştırma versinler o pisliğe. Anne babanızı da bilgilendirsinler ki haberleri olsun yazık. Sosyal medyada da duyuralım hanımlar, etiket oluşturalım hadi lütfen bu kızımızın çığlığını duyuralım.
Mune komiserim gelismelerden haberdar eder insallah biziSizden küçükler de yapıyormuş demek. Ağır pedofili vakası. Hemen Bimer’e Cimer’e şikayet oluşturalım, yöneticiler IP’den yerinizi bulsunlar, kapınıza polis gönderelim, uzaklaştırma versinler o pisliğe. Anne babanızı da bilgilendirsinler ki haberleri olsun yazık. Sosyal medyada da duyuralım hanımlar, etiket oluşturalım hadi lütfen bu kızımızın çığlığını duyuralım.
(Kalp krizi loading...%96)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?