Radarında başka biri olabilir mi? Bunlar hiç seven birinin hareketleri değil, seven insan her daim görmek ister. En ufak boşluğu değerlendirir. Gerekirse uykusundan feragat eder.Merhaba kızlar, Sevgilimle iki üç aydır akşamları yada geç saatlerde buluşuyorduk, bende bir kere gündüz buluşmak istedim, işi olduğunu ve hafta sonu gündüzleri uyumak istediğini söyledi, biraz tartıştık sonra uygun zamanda olabilir dedi ancak zaman geçmesini rağmen yine olmadı birgün ben yine konuyu açtım iyi bir şekilde. Diğer gün gündüz buluştuk ancak yolda bir sürü şey söyledi morelim bozuldu. Bir kaç saat bir yerde oturduk ama suratım asıktı. O günden sonra bir hafta geçti. Bir kaç gün sonra ben bir sorun mu var dedim sadece yok yazmıştı. Aradım açmadı bende uğraşmadım. Üstüne mi gittim bilemiyorum. Çok kötü oldum ne yapacağımı da bilmiyorum
Evet çalışıyor yoğun oluyor bazenİş derken ne işi varmış?
Çalışıyor mu?
Bende bilmiyorum insan kendisinde oldu mu görmüyor yada görmek istemiyor, kişiliğide çok farklı doğrusu, bazen evlerine gidiyorum ailesiyle yaşıyor, onlarla diyoluğuda ilgisiz gibiRadarında başka biri olabilir mi? Bunlar hiç seven birinin hareketleri değil, seven insan her daim görmek ister. En ufak boşluğu değerlendirir. Gerekirse uykusundan feragat eder.
Ne iş yapıyor?Evet çalışıyor yoğun oluyor bazen
YazılımcıNe iş yapıyor?
Yaşar usta haklıMerhaba kızlar, Sevgilimle iki üç aydır akşamları yada geç saatlerde buluşuyorduk, bende bir kere gündüz buluşmak istedim, işi olduğunu ve hafta sonu gündüzleri uyumak istediğini söyledi, biraz tartıştık sonra uygun zamanda olabilir dedi ancak zaman geçmesini rağmen yine olmadı birgün ben yine konuyu açtım iyi bir şekilde. Diğer gün gündüz buluştuk ancak yolda bir sürü şey söyledi morelim bozuldu. Bir kaç saat bir yerde oturduk ama suratım asıktı. O günden sonra bir hafta geçti. Bir kaç gün sonra ben bir sorun mu var dedim sadece yok yazmıştı. Aradım açmadı bende uğraşmadım. Üstüne mi gittim bilemiyorum. Çok kötü oldum ne yapacağımı da bilmiyorum
O mu haklıYaşar usta haklı
Çalıştığı için zaten gündüz buluşmanız zor ama en azından haftasonları sabahtan buluşabilirsiniz.Yazılımcı
Hafta sonu tatil iki gün birazda o gün suratımın asık olmasına kızdı, ama bana şimdi ne güzel uyurdum filan diyince morelim bozuldu pişman oldum böyle birşey istediğimeÇalıştığı için zaten gündüz buluşmanız zor ama en azından haftasonları sabahtan buluşabilirsiniz.
İlla erkenden olmasına gerek yok.Akşama kadar da uyumuyodur heralde?
Yani bende uykuyu çok severim ama sevdiğim insan içinde gerekirse uykusuz kalırım.Hafta sonu tatil iki gün birazda o gün suratımın asık olmasına kızdı, ama bana şimdi ne güzel uyurdum filan diyince moralm bozuldu pişman oldum böyle birşey istediğime
Evet biraz soğuk birisi onu 7 aydır anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum, ben mi bazı şeyleri yanlış yapıyorum onu düşünüyorumYani bende uykuyu çok severim ama sevdiğim insan içinde gerekirse uykusuz kalırım.
Ayrıca dediğim gibi akşama kadar da uyuyacak hali yok heralde.
Bana biraz soğuk geldi sevgilin,bilemiyorum.
7 aydır mı böyle ilgisiz?Evet biraz soğuk birisi onu 7 aydır anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum, ben mi bazı şeyleri yanlış yapıyorum onu düşünüyorum
7 ay oldu bazen iyi bazen ilgisiz hiçbir şeye katlanamıyor ufacık trip yada bir eleştiri o zamanlar da kötü oluyor, belki ben birşeyleri yanlış yapıyorum diyorum kendimi mahvettim7 aydır mı böyle ilgisiz?
İlişkiniz ne zamandır sürüyor?
Umarım değildir bazen aklıma geliyorBence başkaları da var gibi.
Daha çokta yeni,cicim ayları denilen zamanlar.7 ay oldu bazen iyi bazen ilgisiz hiçbir şeye katlanamıyor ufacık trip yada bir eleştiri o zamanlar da kötü oluyor, belki ben birşeyleri yanlış yapıyorum diyorum kendimi mahvettim
Ayyyyy sevgili mi değil mi onu bile bilmiyorsunuzdur öyle raddeye getiriyordur ki... Bilirim o tipleri. Sal ipini.Evet biraz soğuk birisi onu 7 aydır anlayamadım seviyor mu sevmiyor mu onu bile bilmiyorum, ben mi bazı şeyleri yanlış yapıyorum onu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?