Sevgilimle birlikte oldum, beni terketti.

Belki de cocuk zannettiğimiz gibi değil, sorumluluğun altında ezildi, bakire olacağını düşünmüyordu.

Edit; kendimi flash tvde gerçek kesit anlatan perihan savaş gibi hissettim

Ya bana da öyle geliyor çünkü başka nedeni olamaz ki belki kadesanın dediği gibi denedi ama düşük ihtimal denemek ne? o kadar önem veriyosa sevdiğinin masum kalmasına kendiside yapmasın.

Belki de adam beğenmedi kim bilir. :44:
Vermek ne kadar da igrenc bir kelime!

bekaretini verdiğinden söz ediyor canım

Bakire olmasaydın uzunca bi'süre sırf ilişki için yanında olurdu "bu tip".
Ama bakmış kız bakire benim başımı ağrıtır en iyisi ufaktan kaçayım demiş.
Erkeklerin bi'çoğu bakire kızla birlikte olmaktan korkarlar zira hala bi'çok ailede bekaret çok önemli bir kavram.

Deneme olduğunu düşünmüyorum deneyecek adam bu muhabbeti açar kız "aa ben cinselliği normal buluyorum" dediği an kafasında direk olayı bitirirdi zaten:44:

böyle bi ihtimali şimdilik düşünmek istemiyorum aslında çok çok özele giriyor ama o gece korunmuyorduk da.

Onun gitmesinden daha mühim bir mesele bu.

Dimi neyi deniyorlarsa, Allah onlara zar yerine nefis vermiş onu bile koruyamıyorlar.

Hmm tamam o zaman o cümlede sadece vermek oldugu icin yanlis anladim galiba özür dilerim..

Senin burda olmaman gerekiyor zateb biliyorsun dimi :)

Belki de cocuk zannettiğimiz gibi değil, sorumluluğun altında ezildi, bakire olacağını düşünmüyordu.

Edit; kendimi flash tvde gerçek kesit anlatan perihan savaş gibi hissettim

Benim de aklıma şu an o geldi.Belki de bunu beklemiyordu ve kendini sorumlu , suçlu hissetti sen uyurken kaçıp gitti. Seni kendine fazla gördü bence:26:.Üzülme ilk etapta istemeden tepki olarak fazla eleştiriyoruz ama asıl kızgınlığımız yaşanılana değil erkekleredir Çünkü hayat sizin hayatınız. Başka birisi ağzını arasın ayrıldınız mı neden falan desin ne diyecek bakalım arkadaşına

sevgilimle birlikte oldum diye en kötü şeyi mi haketmem gerekiyor?

en kötü şeyi haketmeniz gerekiyo demedim sadece bunu yaparken sonuçlarını düşünmen gerektiğini söledimm eminimki yapmasaydın karşı gelseydin şu anda eskiden daha kıymetli olurdun unutmaki ağır taşı kimse yerinden oynatamaz ama hafif taşa gelen geçen bi tekme atar

Herkes ihtimaller arasinda kalmis.. Ne gerek var? Nedeni, nicini neticeyi degistirecek mi?
Belki o da suanda size sunabilecegi bi bahane dusunmekle mesguldur.
Sonuc degismedikce, nedeninin bi onemi yok bence.

Herkes ihtimaller arasinda kalmis.. Ne gerek var? Nedeni, nicini neticeyi degistirecek mi?
Belki o da suanda size sunabilecegi bi bahane dusunmekle mesguldur.
Sonuc degismedikce, nedeninin bi onemi yok bence.

İçinin acısı diner belki birazcık konusahibinin.

1-İÇKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR !
2-ATEŞLE BARUT,YAN YANA DURMAZ !
(BU OLAYDAN DERS ÇIKARMALISIN ;Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az)

Tamam.
Çeyizinde çıkarsaydın, evlenene kadar bekleseydin keşke, hele ki üstüne soğuk su içip cümle sonuna ünlem koyan arkadaşlar yarın kimin başına ne geleceğini, ne duruma düşeceğini bilemeyiz siz de arkadaşın yerinde olmuş olabilirdiniz yahut belki de sizin de başınıza böyle bir şey gelebilir ileride. Büyük lokma ye büyük konuşma demişler. Olan olmuş zaten bu saatten sonra keşke diye başlayan cümleler kurup da karşımızdaki insanı üzmenin anlamı yok. Birlikte oldum, terk etti ne düşünüyorsunuz dememiş zaten bundan sonra ne yapmalıyım diyor.
Konu sahibesine gelince, daha önce yazan birkaç arkadaşımız gibi ben de aynı düşünüyorum sanırım seni denedi ve onun için o an birlikte olmaman daha makbul bir durum olacaktı. Bundan sonrası için hiç onu düşünme böylesinden hayır gelmez zaten. Önüne bakmaya devam et.

Son düzenleme:
Sana ihtimalleri sayayım kendim bilgimce

1.Alkol kullanan eve erkek alan rahat bir gördü (3 ayda yatağa geçmişsin) senin ile birlikte oldu bakire çıkınca evlenme mecburiyetinden kaçtı.

2. O gece alkolün etkisi ile bayağı aktif rol oynadın daha önce birliktelik yaşamış olduğundan şüphelendi hatta kendini bana yamayacak kekliyor düşüncesi girdi aklına.

3. Yatakta yine rahatsan anal oral yapmış rahat soyundu geçti yatağa acaba demiştir yine.

4. Arkadaş çevren senin gibi bekaret takıntısı olmayan geniş rahat tipler ise (aşırı olanlar) onlar ile bir tuttu seni buda 1.maddeye döner.

Al karşına konuş ne değişti diye kendisinden net bilgi al olmuş ile ölmüşe çare yok keyfi bilir o mecbur değil sana sen ona.

bncede seni denedi
bu erkeklerin kafasi nasil çali$iyor anlamiyorum
hem her çiçekden bal alirlar, hemde el degmemi$ çiçekle evlenmek isterler
bu ne perhiz bu ne lahana tur$usu
yapacak bi$ey yok
unutmaya çali$makdan ba$ka ..

arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum hepsini okuyorum, ama o 'vermek ne biçlim kelime' diyen arkadaşı Allaha havale ediyorum, ben neden bahsediyorum sen kalkmış liseli ergen gibi "aaa vermek" diyosun.

yok öğrenemiyorum, arkadaşlarım da bizim ayrılığımızdan sonra bu konunun üstüne gitmediler dahası ben kimseye bu yaşananlardan bahsetmedim sadece ayrıldık, bitti dedim. O yüzden arkadaşlarım sorsa bile cevap vermeyecektir eminim.

gerçekten içimi ferahlattınız arkadaşlar, sonuç değişmese bile çevremdekilerle paylaşamadığım bişeyi sizinle paylaştım en azından fikir alışverişi yapmak bile rahatlattı beni.

benim düşüncem de artık böyle bi sorumluluk almak istememesi, yani öyle düşünüyorum.

İçinin acısı diner belki birazcık konusahibinin.

Bence bu daha cok kafa karistiriyor.. Genelde birsey olduktan hemen sonraki ilk hisler dogru cikar. Ama zaman gectikce olaya iyi yonden bakmaya calisir insan. Ozellikle boyle bir durumda, kiz sevgilisini affetmek, veya onu geri kazanmak icin onun bakis acisindan bakmaya calisip, en melek haliyle isi analiz eder.
Ben boyle bir durumda cocugun bir anda sogudugunu dusunurum. Duydum cunku cok.. Direk erkeklerin agzindan da duydum. O is olduktan sonra soguyorum elimde degil dediler.. Ama bu tek ITHIMAL degil tabii.. Siralayacak olursam, sorumluluk korkutmus olabilir, boyle bir iliski icinde olmak istemiyor olabilir, hevesi kacmis olabilir.. yani bir suru ihtimal sayabiliriz. Ama bence konu sahibinin en basindan hissettikleri en dogrusudur.

peki ten uyumunuz var mıydı biraz özel oluyo ama
belki bi problem varsa devam etmek istememiş te olabilir

Yolunu ciz ve doğru adımlar at. 1,5 yıldır tanıdığın adam sana sırtını dönebiliyorsa demek ki doğru hamleler yapmamışsın.

bebek durumunu ihmal etme olur mu?

E bunlar da doğru tabi. Bilemiyorum o garip ırk belki gerçekten bu şekilde hissediyor

peki sen görüşmek istiyor musun onunla ?

etmem, ne zaman test yapmam gerekli peki daha 10 gün falan oldu. yok erkekleri anlayamıyorum ben, hoş bazı hemcinslerim de hemen saldırdılar onların böyle tepki verdiği duruma erkekler ne yapsa şaşırmamam gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…