- Konu Sahibi prensestaci
-
Belki de cocuk zannettiğimiz gibi değil, sorumluluğun altında ezildi, bakire olacağını düşünmüyordu.
Edit; kendimi flash tvde gerçek kesit anlatan perihan savaş gibi hissettim
Vermek ne kadar da igrenc bir kelime!
Bekaretini vermekten bahsediyor canımıniçi
böyle bi ihtimali şimdilik düşünmek istemiyorum aslında çok çok özele giriyor ama o gece korunmuyorduk da.
böyle bi ihtimali şimdilik düşünmek istemiyorum aslında çok çok özele giriyor ama o gece korunmuyorduk da.
Ya bana da öyle geliyor çünkü başka nedeni olamaz ki belki kadesanın dediği gibi denedi ama düşük ihtimal denemek ne? o kadar önem veriyosa sevdiğinin masum kalmasına kendiside yapmasın.
Belki de adam beğenmedi kim bilir. :44:
bekaretini verdiğinden söz ediyor canım
Hmm tamam o zaman o cümlede sadece vermek oldugu icin yanlis anladim galiba özür dilerim..
Belki de cocuk zannettiğimiz gibi değil, sorumluluğun altında ezildi, bakire olacağını düşünmüyordu.
Edit; kendimi flash tvde gerçek kesit anlatan perihan savaş gibi hissettim
sevgilimle birlikte oldum diye en kötü şeyi mi haketmem gerekiyor?
Herkes ihtimaller arasinda kalmis.. Ne gerek var? Nedeni, nicini neticeyi degistirecek mi?
Belki o da suanda size sunabilecegi bi bahane dusunmekle mesguldur.
Sonuc degismedikce, nedeninin bi onemi yok bence.
1-İÇKİ BÜTÜN KÖTÜLÜKLERİN ANASIDIR !
2-ATEŞLE BARUT,YAN YANA DURMAZ !
(BU OLAYDAN DERS ÇIKARMALISIN ;Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna az)
İçinin acısı diner belki birazcık konusahibinin.
arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum hepsini okuyorum, ama o 'vermek ne biçlim kelime' diyen arkadaşı Allaha havale ediyorum, ben neden bahsediyorum sen kalkmış liseli ergen gibi "aaa vermek" diyosun.
yok öğrenemiyorum, arkadaşlarım da bizim ayrılığımızdan sonra bu konunun üstüne gitmediler dahası ben kimseye bu yaşananlardan bahsetmedim sadece ayrıldık, bitti dedim. O yüzden arkadaşlarım sorsa bile cevap vermeyecektir eminim.
gerçekten içimi ferahlattınız arkadaşlar, sonuç değişmese bile çevremdekilerle paylaşamadığım bişeyi sizinle paylaştım en azından fikir alışverişi yapmak bile rahatlattı beni.
benim düşüncem de artık böyle bi sorumluluk almak istememesi, yani öyle düşünüyorum.
arkadaşlar tek tek cevap veremiyorum hepsini okuyorum, ama o 'vermek ne biçlim kelime' diyen arkadaşı Allaha havale ediyorum, ben neden bahsediyorum sen kalkmış liseli ergen gibi "aaa vermek" diyosun.
yok öğrenemiyorum, arkadaşlarım da bizim ayrılığımızdan sonra bu konunun üstüne gitmediler dahası ben kimseye bu yaşananlardan bahsetmedim sadece ayrıldık, bitti dedim. O yüzden arkadaşlarım sorsa bile cevap vermeyecektir eminim.
gerçekten içimi ferahlattınız arkadaşlar, sonuç değişmese bile çevremdekilerle paylaşamadığım bişeyi sizinle paylaştım en azından fikir alışverişi yapmak bile rahatlattı beni.
benim düşüncem de artık böyle bi sorumluluk almak istememesi, yani öyle düşünüyorum.
Bence bu daha cok kafa karistiriyor.. Genelde birsey olduktan hemen sonraki ilk hisler dogru cikar. Ama zaman gectikce olaya iyi yonden bakmaya calisir insan. Ozellikle boyle bir durumda, kiz sevgilisini affetmek, veya onu geri kazanmak icin onun bakis acisindan bakmaya calisip, en melek haliyle isi analiz eder.
Ben boyle bir durumda cocugun bir anda sogudugunu dusunurum. Duydum cunku cok.. Direk erkeklerin agzindan da duydum. O is olduktan sonra soguyorum elimde degil dediler.. Ama bu tek ITHIMAL degil tabii.. Siralayacak olursam, sorumluluk korkutmus olabilir, boyle bir iliski icinde olmak istemiyor olabilir, hevesi kacmis olabilir.. yani bir suru ihtimal sayabiliriz. Ama bence konu sahibinin en basindan hissettikleri en dogrusudur.
Yolunu ciz ve doğru adımlar at. 1,5 yıldır tanıdığın adam sana sırtını dönebiliyorsa demek ki doğru hamleler yapmamışsın.
bebek durumunu ihmal etme olur mu?
E bunlar da doğru tabi. Bilemiyorum o garip ırk belki gerçekten bu şekilde hissediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?