Sevgilimle buluşma korkusu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yurt dışındaydım. Benim için olay üniversiteye gitmek değil, istediğim üniversiteye gitmek. Bu baskıyı normalleştirmeniz saçma geldi biraz. Sonucta ders konusunda değil başka bir konuda baskı var
Baskı asla normal değil ama kızım 20 yaşında hala sınav derdinde olsa ben de istemezdim

Saygı duyuyorum. Ama olayın dersle alakası çok yok. Dediğim gibi böyleler hep. Umarım kızınız benim gibi olmaz
Ben kızımı çoktan özele göndermiştim umarım kazanırsın istediğin yeri. Gerçeği söylesen şiddet vs görür müsün

Ben kızımı çoktan özele göndermiştim umarım kazanırsın istediğin yeri. Gerçeği söylesen şiddet vs görür müsün
şiddet görmem öyle bir aile değiliz. Daha yeni buluşmaya başladık, anneme söyleyebilirim bu durumu sınavdan sonra. Babama söyleme gereği duymuyorum çünkü omların düşüncesine göre çok ciddi olmadan aileye söylenmiyor. Sadece biri görür diye endişeleniyorum, bu da birkaç aya geçecek üniversiteye gidince, kendimi böyle rahatlatıyorum

Yani yalan söylemek işi yokuşa sürer doğruyu söyleyip kabullenmelerini beklemen doğru ama annen çok yaşlıysa boş ver biraz daha idare et

Bir an once aileden ayrılmak önemli. İstediğiniz üniversiteyi kazanırsınız ins. Ama sakın ve sakin aynı evde kalmayın. Sonrası için söylüyorum. Her zaman ayri ev planları yapın. Sizin gibi bir çok genç var. Hatta yetiskin olup hala ailesinin baskısından bunalan kadinalr var.en önemli şey kendi ayaklarınız üzerinde durmak.gelip geçecek bir gun bj günler. Yalan söylediğiniz için de kendinizi kötü hissetmeyin. Yaşamanız gereken duyguları yaşayamamak da ilerde psikolojik sorun olarak geri dönüyor.

Çok teşekkür ederim. Şehir dışına gideceğim tabi ki ve hatta Büyükşehirlerden üniversiteler yazacağım tercih listeme. Kendi ayaklarımın üzerinde durmak için çalışıyorum okula gidince de bu çalışma bitmeyecek daha çok çalışıp kendimi geliştireceğim. hem sınav hem sevgi aynı anda olabilir bana göre. Hayatta bir şeyleri sürekli ertelemeye çalışıp yapay ortam yaratamayız bu çalışma süreci için. Yorumunuz beni mutlu etti, çünkü yorum yazan birçok kişi baya yargılayıcı konuştu, empati kurmak istemedi. umarım siz de hedeflerinize ulaşır mutlu huzurlu bir hayat sürersiniz

Ben de teşekkür ederim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…