sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

Cinsellikten anladığınız nedir sizin? Tam birleşme mi? Benim anlamadığım şey şu; herkes kendi yaşadığından sorumludur, yaşadıklarınızdan pişman olmak, kar/zarar analizi cıkarmak niye?

Birbirinizi tatmin edecek kadar yakınlaştıysanız zararı nerde arıyorsunuz?

vayy be burası nasıl bi yermiş böyle kendimi iranda suriye de zannettm bir an. benm ilişkimn sağlamlığı sizi ilgilendrmez tamm mı. biraz dalgalı bir ilişkimz var ama zamnla oturacaktr rayına elbet. Allah size daha iyilerini versin haydi. samimi bişey sorduk millet saçmaldı iicee

Canim dalgali iliskin mi var birde , yok yazdiklarindan cok emin bir iliskin vardi diye anlamistim demek yanlis anlamisim... dalgali bir iliski icin otel odasi iyi.
mutluluklar dileriz ikinizede...

**** dayanamayacağım. Allahım bir an önce bitir bu hasreti ne olursunn. kıızlar sevgilimle ayrı şehirlerdeydk. geçen gün bana yaptığı yersiz şakalar yüzünden ( seni benden başka kimse çekemez, sennle birlikte olarak hayır işliyorum vs.) artık ayrılmak istediğimi söylemiştim. 2 gün boyunca aradı açmadım hiç. msj attı ama hiç özür msjı değildi hep alakasız şeylerdi. ben ne aradım ne msj gönderdim hiç bişey yapmadım. bu bugün en son 3 kez aradı ve ben açmayınca bitti diye msj gönderdi. ben de o sözlerinden dolayı pişmanlık duymanı bekledim ama yanılmışım dedim. o da bu yüzden bitmesini istemezdim ama bitti hoşcakal yazmış. ve beni de feysten silmiş. ben ne yapayım kalbim ağrıyor dayanamıyorum bu acıya??? *****

Sevgiliniz çok olgun ve sabırlıymış hakikaten, tartışmanızda ilk yaptığı şey ergenler gibi feysten silmek olmuş :S

Gözünüzün önüne bakın lütfen, cok gencsiniz, ilerde pişmanlık duyupi burda konu açacağınız şeyler yaşamayın.

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

Rahat bir ailenin kızıysan böyle şeylere önem vermiyorsanız devam edin yakında ön sevişmeyide geçer ilişkiye girmiş olursunuz zaten..Benim fikrimi sorarsan ilerde pişman olacağın şeyler yapma kimseye güvenilmiyo..hem biliyomusun çoğu erkekböyle şeyler yaşadığı kızlarla ciddi düşünmez.Neden dersen benimle yapıyosa başakasıylada yapmıştır diye düşünür..Seni kullanmadığını nerden biliyosun..Daha ilişkiniz çok yeni tanımadan etmeden böyle şeyler yapman yanlış..Ben şimdi sınır koysan ne yapar acaba diye merak ettim.. dene istersen bir ister iki ister sevişmezsen basar tekmeyi eminim :34: Sizinki gerçek sevgi değil cinsellik üzerine kurulmuş resmen

Son düzenleme:
ayda bir görüşme ve otelde .
sen adamın ciddi olduğunu düşünüyorsun

kaç yaşşındasın sen canım
kendini kandırma ve kullandırma .
ben iki sevgili arasında hiçbirşey geçmesin mantığında biri değilim asla ama
oraya kadar getiripte yani herşeyi yaşa sonra bakireyim de.
e ayrıldın diyelim hiçbirşeyin garantisi yok unutma bunu .evleniceğin insana bakireyim mi diyeceksin ?ondan mı tam yaşamıyorsun
çok saçma .

vayy be burası nasıl bi yermiş böyle kendimi iranda suriye de zannettm bir an. benm ilişkimn sağlamlığı sizi ilgilendrmez tamm mı. biraz dalgalı bir ilişkimz var ama zamnla oturacaktr rayına elbet. Allah size daha iyilerini versin haydi. samimi bişey sorduk millet saçmaldı iicee

iranda da olsan suriyede de olsan türkiyede de olsan amerikada da olsan yukarıda Allah var bundan haberin var mı acaba senin kardeşim şuan yaptığın sana okadar cazip geliyorkı inşallah sonunda acısını çekmezsinde biz yanlış çıkarız sevgiliyle filan yakınlaşmak,oral seks vs bunlar fizanda da olsan doğru değil ahlak olarak ve dinende hoş senin dinin sana benimki bana elbette ama bu konuyu açtıysan cesaret edip her düşünceyede saygı göstermek zorundasın herkesin seni pohpohlamasını bekleme elbette Allah hidayet versin ne diyeyimki....:ssz:

Yanlış bilmiyorsam bu forumda dini konular paylaşmak ve dini şeyler yazmak etmek yasak değil mi ?

Konu alakasız yerden neden sürekli dine geliyor?

Bu arkadaşın aklı fikri yok mu da sizler dini katınca akıllanıcak yada akıllanmıycak

canım buraya konu açıyorsun iyi kötü eleştirilere saygı duyman gerekir .herkes istediğini yaşar özgürce ama yani her şeyi yapıpda bekareye zarar gelmesin olayına karşıyım ben yoksa bize ne istediğini yaşarsın ayrıca sen fikir almak istemişsin .sinirlenmeye gerek yok .birşeyler ters gitmese yani buraya konu açmazdın demek seminde aklınd abazı sorunlar var .

Yanlış bilmiyorsam bu forumda dini konular paylaşmak ve dini şeyler yazmak etmek yasak değil mi ?

Bu arkadaşın aklı fikri yok mu da sizler dini katınca akıllanıcak yada akıllanmıycak

sevgiliyle seks konuşuluyorda din konuşulunca mı suç oluyor nasıl bir alemdeyiz ya ben kimseye din dersi vermedim sadece bir insan olarak benim görevim hatırlatmak....beraber oldu diye yorum yapıyoruz sonuçta olan ona olacak hem cinsimiz acı çekmesin diye konuşuyoruz ama konu sahibi hanfendi bizi cahil ediyor Allah hepimize hidayet versin çocuk büyütecek zaman kalmadı artık.....:19:

öğretmeniz aklımız başımızda!demişsiniz... 4 ay otel odalarında ,bir erkekle ilişki!yaşayıp biraz dalgalı! Tuhaf bi ilişkiden sonrada hala beni seviyor ilersi güzel olacak, ona tabiki güveniyorum demeniz; bana şu gündüz kuşaklarındaki, pişman olmuş 18lik kızları anımsattıda...
Facede bilmem nerde beni sildi, gibi ergen psikolojisiyle hareket eden bir erkek için aklı başında diyorsanız biraz daha düşünün bence ve suriyede yada irandada sizin aklınızla hareket eden insanlar muhakkak vardır,önemli olan demekki eğitimde değil biraz daha fikir olgunluğu belkide...
Herneyse siz zaten bunları aklı başında bi yetişkin olarak iyice düşünüp taşınmış ve ona göre hareket etmişsinizdir...
Otel odasında önümüzdeki aylarda size mutluluklar. Zira ilişkinizin otel odasından dışarı çıkabileceğini pek düşünemiyorum....

canım boşver valla uğraşamıcam daha fazla. madem dini yönünden bahsedeceksen güzel bir dille anlatsaydınz da biz de size güzellikle karşılık verseydk ama siz de o tabularla büyümüşsnz sanırım. Allah çocuklarınızı böyle hatalardan korusun inş ama onlara öğüt verirken de bu dili kullanmayn olur mu. yoksa boşuna kürek çekmiş olursnz

Bizim zamanimizda sevgilerin cogu parklarda yasanirdi canim.kusura bakma.Yani otelde bulusmaniz bana o kadar tuhaf geldi ki.kusura bakma ama bu gercek..seni yargilamak istemiyorum ama tavsiyem keimseye ama kimseye güvenme bir abla nasihati diyeyim.cünkü cok seyler gördüm duydum ve yasadim.Bu hayatta insanin önce kendisine saygisi olmasi gerektigine karar verdim.insan yaslandikca ve geriye baktikca neler düsünüyor neler bilemezsin..

sevgiliyle seks konuşuluyorda din konuşulunca mı suç oluyor nasıl bir alemdeyiz ya ben kimseye din dersi vermedim sadece bir insan olarak benim görevim hatırlatmak....beraber oldu diye yorum yapıyoruz sonuçta olan ona olacak hem cinsimiz acı çekmesin diye konuşuyoruz ama konu sahibi hanfendi bizi cahil ediyor Allah hepimize hidayet versin çocuk büyütecek zaman kalmadı artık.....:19:

Birincisi , konu sahibi arkadaş erkek arkadaşıyla beraber olmadı.

İkincisi , sitede seks yasak değil , din yasak.

Üçüncüsü , sözüm sadece size değil genele.

Dördüncüsü , çocuk büyütecek zaman kalmadı ne demek ? Evlilik dışı cinsellik var diye , çocuk büyütecek zaman kalmadı diyorsanız , yazık ki ne yazık. Çocuk büyütecek zaman olmadığını tasdikleyen daha başka bir çok olay varken. Hem sizin çocuğunuza ne elalemin seksinden , siz çocuğunuza kendi düşüncenize göre istediğini aşılarsınız , çocuğunuzda istediğini şekilde büyür olur biter.

yanlış bilmiyorsam bu forumda dini konular paylaşmak ve dini şeyler yazmak etmek yasak değil mi ?

hayatın içinden bir sürü konunun tartışıldığı bu sitede, neden haytımızın en büyük gerçeği (din) işin içine girince rahjatsız oluyoruz anlamadım...

canım boşver valla uğraşamıcam daha fazla. madem dini yönünden bahsedeceksen güzel bir dille anlatsaydınz da biz de size güzellikle karşılık verseydk ama siz de o tabularla büyümüşsnz sanırım. Allah çocuklarınızı böyle hatalardan korusun inş ama onlara öğüt verirken de bu dili kullanmayn olur mu. yoksa boşuna kürek çekmiş olursnz[/QUOT

merak etme canım ben nasıl bir dil kullanacağımı çok iyi biliyorum seni kınamıyorum asla sadece bize cahil muamelesi yapmana sinir oldum biz seks yaşamadık diye mi cahil olduk şimdi senin doğruların sanadır elbette beni bağlamaz her koyun kendi bacağından asılır umarım pişman olmazsın yaptıklarından.....
Birincisi , konu sahibi arkadaş erkek arkadaşıyla beraber olmadı.

İkincisi , sitede seks yasak değil , din yasak.

Üçüncüsü , sözüm sadece size değil genele.

Dördüncüsü , çocuk büyütecek zaman kalmadı ne demek ? Evlilik dışı cinsellik var diye , çocuk büyütecek zaman kalmadı diyorsanız , yazık ki ne yazık. Çocuk büyütecek zaman olmadığını tasdikleyen daha başka bir çok olay varken. Hem sizin çocuğunuza ne elalemin seksinden , siz çocuğunuza kendi düşüncenize göre istediğini aşılarsınız , çocuğunuzda istediğini şekilde büyür olur biter.

yazdıklarım senide bağlıyor olmalıkı yaran vardıda gocundun güzelim konu sahibinin avukatı mısın sen bakalım?asıl sizlere yazık insanın yaratılış gayesi ne acaba haberiniz varmı?hoş siz bu dediklerimide dine bağlarsınız.....:36:

Back
X