- Konu Sahibi sevimlikartanesi
bayan 24 yasinda barti ögretmen..biliyordur herhalde sinirini yada prensibini..biz ne desek bos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruzbelli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz
yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?
vayy be burası nasıl bi yermiş böyle kendimi iranda suriye de zannettm bir an. benm ilişkimn sağlamlığı sizi ilgilendrmez tamm mı. biraz dalgalı bir ilişkimz var ama zamnla oturacaktr rayına elbet. Allah size daha iyilerini versin haydi. samimi bişey sorduk millet saçmaldı iicee
biraraya geldiğimizde alışkanlık olmuş ayrı yerlerde kalamıyorz. umarım cinsel birlikteliğimz olmaz çünkü o da istemiyor ben de. ama yaşlarımız artık müsaade vermiyor sanki. onun ki 28 benm yaşım 24. offf çok zor çookk
bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruzbelli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz
yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?
vayy be burası nasıl bi yermiş böyle kendimi iranda suriye de zannettm bir an. benm ilişkimn sağlamlığı sizi ilgilendrmez tamm mı. biraz dalgalı bir ilişkimz var ama zamnla oturacaktr rayına elbet. Allah size daha iyilerini versin haydi. samimi bişey sorduk millet saçmaldı iicee
Yanlış bilmiyorsam bu forumda dini konular paylaşmak ve dini şeyler yazmak etmek yasak değil mi ?
Konu alakasız yerden neden sürekli dine geliyor?
Bu arkadaşın aklı fikri yok mu da sizler dini katınca akıllanıcak yada akıllanmıycak
Yanlış bilmiyorsam bu forumda dini konular paylaşmak ve dini şeyler yazmak etmek yasak değil mi ?
Bu arkadaşın aklı fikri yok mu da sizler dini katınca akıllanıcak yada akıllanmıycak
sevgiliyle seks konuşuluyorda din konuşulunca mı suç oluyor nasıl bir alemdeyiz ya ben kimseye din dersi vermedim sadece bir insan olarak benim görevim hatırlatmak....beraber oldu diye yorum yapıyoruz sonuçta olan ona olacak hem cinsimiz acı çekmesin diye konuşuyoruz ama konu sahibi hanfendi bizi cahil ediyor Allah hepimize hidayet versin çocuk büyütecek zaman kalmadı artık.....![]()
yanlış bilmiyorsam bu forumda dini konular paylaşmak ve dini şeyler yazmak etmek yasak değil mi ?
canım boşver valla uğraşamıcam daha fazla. madem dini yönünden bahsedeceksen güzel bir dille anlatsaydınz da biz de size güzellikle karşılık verseydk ama siz de o tabularla büyümüşsnz sanırım. Allah çocuklarınızı böyle hatalardan korusun inş ama onlara öğüt verirken de bu dili kullanmayn olur mu. yoksa boşuna kürek çekmiş olursnz[/QUOT
merak etme canım ben nasıl bir dil kullanacağımı çok iyi biliyorum seni kınamıyorum asla sadece bize cahil muamelesi yapmana sinir oldum biz seks yaşamadık diye mi cahil olduk şimdi senin doğruların sanadır elbette beni bağlamaz her koyun kendi bacağından asılır umarım pişman olmazsın yaptıklarından.....
Birincisi , konu sahibi arkadaş erkek arkadaşıyla beraber olmadı.
İkincisi , sitede seks yasak değil , din yasak.
Üçüncüsü , sözüm sadece size değil genele.
Dördüncüsü , çocuk büyütecek zaman kalmadı ne demek ? Evlilik dışı cinsellik var diye , çocuk büyütecek zaman kalmadı diyorsanız , yazık ki ne yazık. Çocuk büyütecek zaman olmadığını tasdikleyen daha başka bir çok olay varken. Hem sizin çocuğunuza ne elalemin seksinden , siz çocuğunuza kendi düşüncenize göre istediğini aşılarsınız , çocuğunuzda istediğini şekilde büyür olur biter.
yazdıklarım senide bağlıyor olmalıkı yaran vardıda gocundun güzelim konu sahibinin avukatı mısın sen bakalım?asıl sizlere yazık insanın yaratılış gayesi ne acaba haberiniz varmı?hoş siz bu dediklerimide dine bağlarsınız.....![]()