sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

sizce dinen bir sakıncası yoksa daha neyin zararını karını düşünüyorsunuz ki heyecanınızın bitmesi mi zarar ben anlamadım ..kendi vicdanınız buna karar vermeli

Daha şimdiden kafanızda bu ilişki mutlu sonla bitmezse diye soru işaretleri olmalı kafanızda kii bu tarz başlayıp mutlu biten ilişki örneği istiyorsunuz..Yaşadığınız şey mantıklı gelmiyor işin içindeyken her zaman olayın farkında olmayabiliyoruz ama dışarıdan gayet net görülebiliyor.Burada çoğu kişinin söylediği şey doğru bu ilişkide bir terslik var! Siz bu insanı 4 ayda ne kadar tanıyabilirsiniz ki ona bu kadar güveniyorsunuz?? Bir durun sakin düşünmeyi deneyin bu durum gerçekten hiç mantıklı değil, sevgili olmanın tadını çıkarmak beraber sinemaya tiyatroya gidip gezip eğlenmek birbirinizi iyice tanımak varken daha şimdiden level atlamışsınız,kendinize yazık ediyorsunuz.Ayrıca geç kalınmış değil konuşun onunla eğer sadece istediği yüzünü görmekse gerçekten hepsini kabul edecektir.Hızlı gittik ben rahatsızım bu durumdan üzülüyorum sonra kendi kendime deyin açık açık ne var ki bunda..Tabi üzülüyorsanız orası ayrı.. Bir düşünün diyorum sadece bir düşünün napıyorum ben diye..

benim zekam yetmiyor bu mantığı anlamaya... bir zar parçası mıdır bizleri namuslu kılan.... yani her şeyi yapıp bir tek bekareti koruyunca mı günahkar olunmuyor...
böyle bir durumu yaşamaktansa (sırf karşı taraf tatmin olacak, ya da ben merakımı gidereceğim diye) o bekareti kaybetmeyi tercih ederim....

hayatın içinden bir sürü konunun tartışıldığı bu sitede, neden haytımızın en büyük gerçeği (din) işin içine girince rahjatsız oluyoruz anlamadım...

site kuralları gereğince yasak olduğu için olabilir mi acaba ?

yazdıklarım senide bağlıyor olmalıkı yaran vardıda gocundun güzelim konu sahibinin avukatı mısın sen bakalım?asıl sizlere yazık insanın yaratılış gayesi ne acaba haberiniz varmı?hoş siz bu dediklerimide dine bağlarsınız.....:36:

sizler konu sahibinin karşısındasınız diye herkes karşısında mı olmak zorunda anlamadım ? ben yanında oldum diye mi rahatsız etti bu durum sizi ? ayrıca konu benim konum değil , benim nasıl birisi olduğumu tartışcak kişi seiz değilsiniz , tartışmanın yeride burası hiç değil.

Son düzenleme:
yakın bir arkadaşım vardı ilk aşkıydı taa 14 yaşında çıkmaya başladılar..
ama kız da ne aşk ne aşk ölürüm ben ona der dururdu ne gözyaşları döktü uğruna
( sebepsiz yere ayrılırdı kızdan çünkü)
sonra arardı kızı ailevi problemlerim var beni anla seviyorum seni hadi bize gel evde kimse yok vs vs..
kız o kdar aşık ki kör o beni seviyor diye sayıklıyor ayrılıyor ama bakın kopamıyor benden...diye kendini de çevresindeki
bizleri de iknaya çalışıyor devamlı..ne kadar uyarsak boştu kendini unutup herifi herşeyi yaptı..
tam tamına 6 yıl çıktılar çocuk bundan 7 yaş büyük..
6 yıl boyunca kızı belki 46 kez terkedip ayağına geri getirtti. kız uzun dönem askerliğini bile bekledi
yataklara düştü verem oldu ( gerçekten oldu!)
6 yıl boyunca ne bir cafede oturup kahve içti kızla, ne bir lokantada yemek getirdi.
çok acı ama dışarıda kızla bir çay bile içmedi.. Buluşma yerleri ev, apartman çatısı, bodrum
en iyi ihtimal 5 sokak aşağıdaki parktı..Kızı kullandı aynen dediğiniz gibi tek ön sevişme fantaziler falan..6 yıl sonra
bir terkediş daha kız tekrar arayacak sandı çünkü hep öyle yapardı ama bir daha aramadı ve taşındılar..
2 ay sonra çocuğu bir kızla sarmaş dolaş gördük parmaklarda yüzükler çok geçmeden evlendi haberini aldık..
Arkadaşıma ne mi oldu aylarca kendine gelemedi hep ağladı şansım yok dedi..
şimdi mi şimdi 1 yıllık evli nerdeyse eşine bayılıyor iyiki o salakla olmamış diyor.. Her şeyde hayır varmış ne aptalmışım kendime
yazık etmişim diyor..
Anlatmak istedim.
Gerçekten seven bir erkek sevdiğiyle salına salına sokaklarda gezer sarılmak el ele gezmek,masumca öpmek yeter..
Ona daha fazla dokunabilmek için evliliği seve seve bekler, onlar da hayal kurarlar kızlar..
ve not: Hiç bir erkeğe 4 ayda güvenilmez bizim kadar masum sevmiyorlar lütfen kendimize değer verelim..

site kuralları gereğince yasak olduğu için olabilir mi acaba ?

sizler konu sahibinin karşısındasınız diye herkes karşısında mı olmak zorunda anlamadım ? ben yanında oldum diye mi rahatsız etti bu durum sizi ? ayrıca konu benim konum değil , benim nasıl birisi olduğumu tartışcak kişi sen değilsin , tartışmanın yeride burası hiç değil.

benim düşüncelerimi yargılayacak en son kişide sensin........site kuralları diye tutturmuşunuz kusura bakmayın ama site kuralı olabilir saygım var elbette.....bana göre site kuralı değil Allahın koyduğu kurallar geçerlidir ben kulum ve bir kul olarak o arkadaşı uyarmak zorundayım yoksa bu konuyu okuyupta geçersem vebali üzerime almış olurum ayrıca bunlar seni bağlamaz.....sen konu sahibinin yanında olabilirsin bizde karşısında değiliz sadece görmesi gereken şeyleri söylüyoruz sabah birgün burda çok pişmanım diye konu açarsa ozaman üzülürüz anladın mı!

benim düşüncelerimi yargılayacak en son kişide sensin........site kuralları diye tutturmuşunuz kusura bakmayın ama site kuralı olabilir saygım var elbette.....bana göre site kuralı değil Allahın koyduğu kurallar geçerlidir ben kulum ve bir kul olarak o arkadaşı uyarmak zorundayım yoksa bu konuyu okuyupta geçersem vebali üzerime almış olurum ayrıca bunlar seni bağlamaz.....sen konu sahibinin yanında olabilirsin bizde karşısında değiliz sadece görmesi gereken şeyleri söylüyoruz sabah birgün burda çok pişmanım diye konu açarsa ozaman üzülürüz anladın mı!

İnanın bana üzülceğinizi düşünmüyorum , üzülcek olsanız yorumlarınız daha ılımlı olurdu , yargılayıcı değil... Ben size konuyu okun geçin dediğimi hatırlamıyorum ayrıca , demediğim şeylerede atar yapmayın lütfen :)

sonra arardı kızı ailevi problemlerim var beni anla seviyorum seni hadi bize gel evde kimse yok vs vs..
kız o kdar aşık ki kör o beni seviyor diye sayıklıyor ayrılıyor ama bakın kopamıyor benden...diye kendini de çevresindeki
bizleri de iknaya çalışıyor devamlı..ne kadar uyarsak boştu kendini unutup herifi herşeyi yaptı..
6 yıl boyunca kızı belki 46 kez terkedip ayağına geri getirtti. kız uzun dönem askerliğini bile bekledi
6 yıl boyunca ne bir cafede oturup kahve içti kızla, ne bir lokantada yemek getirdi.
çok acı ama dışarıda kızla bir çay bile içmedi.. Buluşma yerleri ev, apartman çatısı, bodrum
en iyi ihtimal 5 sokak aşağıdaki parktı..Kızı kullandı aynen dediğiniz gibi tek ön sevişme fantaziler falan..6 yıl sonra
bir terkediş daha kız tekrar arayacak sandı çünkü hep öyle yapardı ama bir daha aramadı ve taşındılar..
2 ay sonra çocuğu bir kızla sarmaş dolaş gördük parmaklarda yüzükler çok geçmeden evlendi haberini aldık..
şimdi mi şimdi 1 yıllık evli nerdeyse eşine bayılıyor iyiki o salakla olmamış diyor.. Her şeyde hayır varmış ne aptalmışım kendime
yazık etmişim diyor..
Anlatmak istedim.
Gerçekten seven bir erkek sevdiğiyle salına salına sokaklarda gezer sarılmak el ele gezmek,masumca öpmek yeter..
Ona daha fazla dokunabilmek için evliliği seve seve bekler, onlar da hayal kurarlar kızlar..
ve not: Hiç bir erkeğe 4 ayda güvenilmez bizim kadar masum sevmiyorlar lütfen kendimize değer verelim..

genelde böyle oluyor maalesef..

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?[

mrb cnm.. yazacaklarımı hakaret yada ters bi davranış olarak algılama lütfen.. öncelikle bu çocuğu çıkmadan önce tanıyo muydun? 4 ayda nasıl güvenebildin ki? Haa gençsin gözün bişeyi görmüyo olabilir ama biz kızların aklı başına ayrıldıktan sonra geliyo( konu illa cinsellik değil, kimse yanlış anlamasın) henüz çok yenisiniz bu aşamada birbirinizi tanımanız, duygularınızı paylaşmanız gerekir bedenlerinizi değil.. Ha bi el tutma, öpme sarılma olabilir ama otel odaları falan filan.. sonradan üzülmeni istemem.. örnek verip kibirlenmek istemem öyle bi niyetim yok(sütten çıkmış ak kaşık değilim) sadece örnek vericem: Biz sevgilimle ilk 4 ay sadece el ele tutuştuk( o anda da onun elleri titriyodu) ve bu benim çok hoşuma gidiyodu..ha zamanla yaşarsın bazı şeyleri ama 4 ayda değil.. Üzülmeni istemem sonra(ayrılıcaksınız diye bişey diyemem, onu kimse bilemez), ama her ihtimali göz önünde bulundur. İyicie düşündükten sonra bizimle hemfikirsen erkek arkadaşını karşına alıp ciddi bi şekilde konuşursun..

yazık etmişim diyor..
Anlatmak istedim.

çok etkilendim gerçekten
Allah pişmanlık duyacağımız şeyler yaşatmasın

**** dayanamayacağım. Allahım bir an önce bitir bu hasreti ne olursunn. kıızlar sevgilimle ayrı şehirlerdeydk. geçen gün bana yaptığı yersiz şakalar yüzünden ( seni benden başka kimse çekemez, sennle birlikte olarak hayır işliyorum vs.) artık ayrılmak istediğimi söylemiştim. 2 gün boyunca aradı açmadım hiç. msj attı ama hiç özür msjı değildi hep alakasız şeylerdi. ben ne aradım ne msj gönderdim hiç bişey yapmadım. bu bugün en son 3 kez aradı ve ben açmayınca bitti diye msj gönderdi. ben de o sözlerinden dolayı pişmanlık duymanı bekledim ama yanılmışım dedim. o da bu yüzden bitmesini istemezdim ama bitti hoşcakal yazmış. ve beni de feysten silmiş. ben ne yapayım kalbim ağrıyor dayanamıyorum bu acıya??? *****

Sevgiliniz çok olgun ve sabırlıymış hakikaten, tartışmanızda ilk yaptığı şey ergenler gibi feysten silmek olmuş :S

Gözünüzün önüne bakın lütfen, cok gencsiniz, ilerde pişmanlık duyupi burda konu açacağınız şeyler yaşamayın.

Forumda yeniyim ama akıl danışacağım insanlardan birisin düşünce şeklin çok hoşuma gitti :) Mesaj atamıyorum diye buraya yazdım k.bakma :)

bizim ilişkimiz henüz 4 aylık ama sevgilimle ileriye yönelik ciddi düşünüyoruz. ayda bir görüşüyoruz ve her görüşmemizde de otelde aynı odada kalıyoruz 2 ya da 3 gece. ve cinsel anlamda ilişki henüz yaşanmadı ama ön sevişme kısmını hep yaşıyoruz :1: belli noktada bırakıyoruz. fakat birbirimizi bi şekilde doyuma ulaştırıyorz:38: yazarken utandım ama umarım anlamışsınzdır. sizce bunun ileriye yönelk ne gibi zararları var? ya da bi zararı var mı?

Sizce ileriye yönelik olarak ne gibi zararları olabilir?Sizi rahatsız edip de bu konuyu açmaya yönelten duygunuz nedir merak ettim doğrusu..Kalp sizin,beden sizin..gün gelir ikiside yıpranır üzülürse zararı çekecek olan sizsiniz,biz ne diyebiliriz ki?

İnanın bana üzülceğinizi düşünmüyorum , üzülcek olsanız yorumlarınız daha ılımlı olurdu , yargılayıcı değil... Ben size konuyu okun geçin dediğimi hatırlamıyorum ayrıca , demediğim şeylerede atar yapmayın lütfen :)
bak anlatamıyorum galiba sana ben yargılamıyorum ve kınamıyorumda sadece ben üzerime düşeni söylüyorum ayrıca sen bana konuyu okuyun geçin gibi birşey diyemezsin senin lafına göre cevap yazmıyorum zaten ay ya ne sana laf anlatmaya çalışıyorsam ne yaşıyorsanız yaşayın yolunuz açık olsun sabah birgün kafanızı taşlara vurmazsınız umarım...:ssz::ssz::ssz:

Rahat bir ailenin kızıysan böyle şeylere önem vermiyorsanız devam edin yakında ön sevişmeyide geçer ilişkiye girmiş olursunuz zaten..Benim fikrimi sorarsan ilerde pişman olacağın şeyler yapma kimseye güvenilmiyo..hem biliyomusun çoğu erkekböyle şeyler yaşadığı kızlarla ciddi düşünmez.Neden dersen benimle yapıyosa başakasıylada yapmıştır diye düşünür..Seni kullanmadığını nerden biliyosun..Daha ilişkiniz çok yeni tanımadan etmeden böyle şeyler yapman yanlış..Ben şimdi sınır koysan ne yapar acaba diye merak ettim.. dene istersen bir ister iki ister sevişmezsen basar tekmeyi eminim :34: Sizinki gerçek sevgi değil cinsellik üzerine kurulmuş resmen

yazmak istediklerimi yazmışsınız tebrik ederim sizi.... konu sahibi arkadaş bencde erkek arkadaşın kendinden önceki erkeklerlede bunları yaptıgını düşünüyordur...ciddi olan erkek evlenecegi kızı inan bana kirletmez...birde artık insanları anlayamıyorum neden bu işin DİNİ yönünü düşünmez insanlar dinen ha ön sevişme yapmışsın ha ilişkiye girmişsin ne önemi var ikiside ZİNAYA girmiyormu...

yazmak istediklerimi yazmışsınız tebrik ederim sizi.... konu sahibi arkadaş bencde erkek arkadaşın kendinden önceki erkeklerlede bunları yaptıgını düşünüyordur...ciddi olan erkek evlenecegi kızı inan bana kirletmez...birde artık insanları anlayamıyorum neden bu işin DİNİ yönünü düşünmez insanlar dinen ha ön sevişme yapmışsın ha ilişkiye girmişsin ne önemi var ikiside ZİNAYA girmiyormu...

aman canım şimdi sanada kötü içerik diye basarlarda sende benim gibi uyarı alma aman,dini söyleme hala hayretler içerisindeyim müslüman ülkede dini konuşamamak rabbim hepimize hidayet versin inşallah....uyarıda alsam bantlansamda benim düşüncelerim bu!!!!!!!

bir kız evladım var çok korkuyorum bunları okuyunca rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bu yaşam tarzları tamamen avrupai bir özenti ALLAH bizlere emrettigi şekilde yaşamayı nasip etsin..

bir kız evladım var çok korkuyorum bunları okuyunca rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın bu yaşam tarzları tamamen avrupai bir özenti ALLAH bizlere emrettigi şekilde yaşamayı nasip etsin..

İnsanlar kendilerini niye kullandırtır anlamıyorum. Gerçekten tuhaf. Ailen geniş olmalı. Sen de aynı odada kaldığına göre sen de geniş midelisin demekki sana göre doğru. Bizim fkrmz bişey ifade etmez ki.
Memleket eyiye gidiyi.

Bende senin yaşındayım ;ama 4 ay için ne kadar tanıyorsun da kendini teslim ettin bence bir bayan her şeyden önce kıymetli ve özel olmalı , benim tenim özeldir herkes dokunamaz öyle seviyorsa çaba göstersin senin için evlendikten sonra istemeyeceğiniz kadar yaşayacaksın 2 yıllık bir birlikteliğim var hala da tamamen güvenip teslim etmem kendimi senin gibi umarım pişman olmazsın :(

Back
X