sevgilimle buluştuğumuzda aynı yerde kalıyoruz. bunun sakıncaları var mı?

ya yapsin cok onemli deilki
bence sonuclarina katlanip bunlari kaldirabilmek
valla ankarada hymenoplasti op. oldum konusunda dunya kadar kadinin pismanliklari var...
o konuyu bir kez okuyan zaten buraya bunu acmaz bile..
ama iste bakirelik konusu kisiden kisiye kisisellik ozelligi tasir benim icin onemli olanin onun icin bi deheri bilem yok....

bencede cok pısman olck ya soncda herseyı yasıyo bı ılıskıye gırmyıoo bakıre olsa kım ınanır benım ıcın aynı seyy ıkı turludee cınsellık yasıyoo:25::25::25: neyse rabbım akıl fıkır versınn

Erkek arkadaşınızla yalnız kaldığınız ortamlarda, ne kadar direnseniz de hormonlarınızın güçlü etkisine karşı koyamayacaksınız.
Cinselliği var eden de hormonların güçlü etkisidir. Bu güç olmasaydı cinsellik yaşanamazdı.
Kaygıların olduğuna göre, yaşadıkların içine sinmiyor ve pişman olacağın aşikar.
Eminim erkek arkadaşının böyle kaygıları yoktur.
İlişki sonsuza kadar devam da etse, ayrılıkla da neticelense, ödenecek bir bedel varsa, bu bedeli yalnızca kadın öder.
Hele hele kazara bir de çocuk olmuşsa!!! Ödenecek bedeller çok çok ağırdır.
Erkeğin bu bedellerden alacağı pay kocaman bir sıfırdır.

bu durmu bi yerde okumustum orda ayne soyle anlatiliyordu..
8 dakikalik zevkin hesabi erkekde sadece gunahiyla bedellenir ancako sekiz dakikalik zevkin bedelini kadin bedeninde 9 ay tasiyip yukunu omru boyunca yuklenir...

ya bu konuda pek çok kızın tabuları yıkması gerekiyor, doğru
fakat aynı zamanda erkeklerin de bir şeylerin farkına varması gerekiyor
kızın sevdiğiyle özgürce her şeyi paylaşması onun hakkıysa, erkek de kız için heh böyle düşünmesi benim için iyi oldu, işimi kolaylaştırdı moduna girmemeli
erkek bunu kendisinin bi fırsatı olarak düşünmemeli
bu devirde herkes bekarete önem veriyor, bu vermiyomuş şanslıyım dememeli
bunları düşünerek değil, o kızın erkeğini isteme sebepleriyle paralel duygulara sahip olarak o kızı yaşamalı.

herkes böyle düşünür , herkes ne der , ne yapar. işte biz daha elalemler için yaşamaya devam edersek bu olur.

Türkiyede yaşadığımızı neden kabul edelim ki , Türkiye neden değişmiyor ? kendi kadınlarımız bile böyle düşünüyor ya ben buna acıyorum asıl. Benim fransız arkadaşım var burda yaşıyor , ilk önce buraya gelceği zaman , herkes dalga geçmiş Türkiyede yaşamaya karar verdiği için , tatillerde gittiğinde , aaa sen hala çarşafa girmedin mi diyorlarmış. Bize dışardan bakılan göz bu işte , iran gibi sanıyorlar hemde tamamiyle... Tabular yıkılmaz , at gözlükleri çıkmaz , erkekler el üstünde tutulmaz , ataerkil toplum yıkılmazsa , sonsuza dek olcağıda budur. Ve bunları yapacak olan kadınlardır.

Ayrıca Amerika Avrupa , o filmlerde gördüklerinizden ibaret değil , orda cinsellik rahat herkes herkesden çocuk peydahlıyor diye birşey yok , yüzeysel olmayalım.

amerikada uzun süre bulundum bu kadar kısa süre içinde erkek arkadaşı ile otele giden kız için heryerde aynı kelime kullanılıyor merak etmeyiniz efendim..

Slm Kızlar,

Forumda ilk günüm. Konu dikkatimi çekti, yazı ve yorumları baştan sona okudum. İtiraf edeyim bazı yorumlar beni dehşete düşürdü. Aşırı yargılayıcı, dar görüşlü buldum.
Birçok bayan dini konuları bilip bilmeden kulaktan dolma bilgilerle konu sahibinin üzerine gitmiş. Bari ben de fikirlerimi söyleyeyim.
1- 4 aylık bir ilişki ciddi düşünceler için fazla erken ( bu konu da arkadaşlara katılmaktayım ). Ama bu iki insanın karşılıklı karekterlerine bağlıdır, sözkonusu şahısların ikisi de 18 yaşın üzerinde ve meslek sahibi. Gelecek olduğunu düşünüyorlarsa mutlaka bir bildikleri vardır. bazen bir insanı 1 ayda çözesin bazen 25 yıllık kocanı tanıyamazsın.
2- 4 aylık bir ilişkide insanlar yakınlaşmamalımıdır? Ya da ne kadar ileri gitmelidir ? Bu tamamen kişilerin insiyatifine, karşılıklı sevgi, ve o anki duruma bağlıdır. Buna ancak kişinin kendisi karar vermelidir. Kimsenin bedeni veya cinsel hayatı başkalarının kontrolünde olmamalıdır.
3- Konu sahibinin anladığım kadarıyla kendi durumu kendisini huzursuz etmektedir. Bence kendi iç sesini dinlesin. Nasıl huzurlu olacaksa öyle yaşasın.
4- Tabi toplumsal önyargı ve baskıları da çok gözardı etmemek gerek. Hayatın devamında, ayrılma durumunda bu durumun kendisine zarar vereceğini düşünüyorsa dikkatli davranmalıdır.
5- Ateşle barut yanyana durmaz lafı hikayedir. İstendikten sonra çok da akıllı uslu yan yana durabilirler.
6- Son zamanlarda yaşanan onca cinayet ( münevver v.s.) haberlerinden sonra gerçekten paranoyak olduk toplum olarak. Ama tabi devir kötü kormak ve dikkatli davranmakta
fayda var.
7- Konu sahibi arkadaşım, umarım herşey gönlünce olur..sevgiler

Aslında hepsi bir. Cinsellik, yasaklar, yıkımlar... Bir erkeği bakir olmadığı için öldürebilir misiniz? Ya da saçının teli göründüğü için cezalandırabilir misiniz, akşam evde yemek yapmadığı için öldüresiye dövebilir misiniz? Hayır, asla ve katta! Ama bütün bunlar ve hatta fazlası kadına yapılıyor ve asıl mesele ne biliyor musunuz? Erkeklerin penisleri var, kadınların ise hiçbir şeyleri. (dışarıdan bakıldığı zaman "hiçbir şey" görünmüyor çünkü.) İşte bu eksiklik kadını köle ve erkeğe mahkum kılıyor toplumun gözünde. Meselenin köküne indiğimiz zaman ortaya cinsellik çıkıyor. Genelevlerinin olması sizce de erkeğn cinselliğini meşru kılmıyor mu? neden oradakiler hayat kadını oluyor da orayı kullananlar hayat erkeği olmuyor, ya da ne bilim herhangi çirkin bir söylem. Kadınlar cinselliği yaşadıkları için aşağılık yaratıklar değil. Cinsel tercihini herkes istediği yönden yapabilir. Kimsenin bunu yargılama yaptırımı yok. Olmamalı da. Hele kadınlar hem cinslerini bu açıdan sorgulamamalı bana kalırsa. Neyse ben kendi açımdan bu konuyu burada kapatıyorum. Herkese iyi akşamlar...

teoride yazdıkların güzelde sen bunları uygulayabiliyormusun.bilmiyorum çocuğun varmı.bir kızın olsaydı eğer onun sırtını sıvazlayıp biz erkeklerle eşitiz cinselliğini sonuna kadar yaşa kızım.elalem neder sonum neolur die sakın düşünmemi dieceksin.eminim bakireliğini koruması yönünde öğütler vereceksin hiç kuşkum yok.bizim bu yazdığımız tabular inanın her ülkede var.avrupada uzaktan görünen hayat sex and the city deki gibi yaşanmıyor.herşey dizi ve filmlerdeki gibi rahat değil.kimseyi tutan yokki herkes özgür bu ülkede.sen ne yaşarsan yaşa kendini rahat hissettikten sonra kim ne derse desin aldırmayacaksın ozaman.cinayetlere gelincede bu ülkede çocuklarını öldüren nice kan döken kadınlarda var.alın size eşitlik!!!!!cinayet işlemek erkeklere has bi olay değil.erkeklerinin penislerini kesen kadınların hikayelerinide okudu bu ülke.genelevlerin olması senin sokakta rahat gezebilmeni sağlıyor.napalım bu düzende böle olmuşki sadece türkiyede yok bu genelev tarzı yerler.her ülkede var en modern en özgür kadınların yaşadığı ülkelerde bile.olay şu:kadınlar nefislerine hakim olabilir ama erkekler olamazlar.etrafımızda yüzlerce kadın var kimin neyi nasıl yaşadığını bilemeyizki.herkes istediğini yaşıyor.kimse kimseye dur sen napıyosun demiyor.bi soru soruldu herkes düşüncesini yazdı.yargılama olmadıki kaldıi pişmanlıkları varki içi rahat değilki bu soruyu açmaya karar verdi.demekki özgürlükte bi yere kadarmış!!!!

amerikada uzun süre bulundum bu kadar kısa süre içinde erkek arkadaşı ile otele giden kız için heryerde aynı kelime kullanılıyor merak etmeyiniz efendim..

İşte bende bunu diyorum ki zaten , dediğimi anlamamışsınız. Orda rahat sanılıyor herkes umarsızca onla bunla oluyor ve ağzını açan eden yok sanılıyor ama öyle değil diyorum bende.

benmle aynı durumda olan kaderdaşlarmı bekliyorum
ya pişmansın yada değilsin
niye kendine ortak arıyorsun
yapanlar çok olunca ha tamam bende yaptım normalmi
diceksin
yada sana tü kaka deyince pişman olup yapmıcakmısın

herşey sende başlar sende biter
biraz kendinesaygın varsa
yapmassın
ileride kimsenin ne olacağının garantisi yok
işallah ayrılmassın ama ayrıldığını düşünecek olursak
e bi başkası olacak
ozaman onunladamı
yüzeysel birleşmeler yaşıcaksın
e o olmadı bu bu olmadı öbürü nereye kadar

bide şu yönünü düşün
hiç yalansız yazabilirmisin
bi kız evladın var
onun bi çiçek gibi yetiştiriyosun
kıvana kıvana özene bezene
ilgileniyosun
onun erkek arkadaşıyla
evlilik dışı cinsel ilişki yaşasını istermiydin ister yüzeysel olun
ister gerçk anlamda olsun
ozaman kendine de öyle davran derim
sen bedenine saygı duy değerli olduğunu kabul etki sevdiğinde sana aynı değeri versin

[

Son düzenleme:
ya pişmansın yada değilsin
niye kendine ortak arıyorsun
yapanlar çok olunca ha tamam bende yaptım normalmi
diceksin
yada sana tü kaka deyince pişman olup yapmıcakmısın

herşey sende başlar sende biter
biraz kendinesaygın varsa
yapmassın
ileride kimsenin ne olacağının garantisi yok
işallah ayrılmassın ama ayrıldığını düşünecek olursak
e bi başkası olacak

ozaman onunladamı
yüzeysel birleşmeler yaşıcaksın
e o olmadı bu bu olmadı öbürü nereye kadar

bide şu yönünü düşün
hiç yalansız yazabilirmisin
bi kız evladın var
onun bi çiçek gibi yetiştiriyosun
kıvana kıvana özene bezene
ilgileniyosun
onun erkek arkadaşıyla
evlilik dışı cinsel ilişki yaşasını istermiydin ister yüzeysel olun
ister gerçk anlamda olsun
ozaman kendine de öyle davran derim
sen bedenine saygı duy değerli olduğunu kabul etki sevdiğinde sana aynı değeri versin

[
:46::46::46::46::46::46::46::46::46::46:
çok güzel yazmışsın canım

bir de eğer ayrılır da evleneceğin kişi başka biri olursa
gerçekten ona karşı hep ama hep suçluluk hissedecek
ona karşı saygısızlık yaptığını düşüneceksin:19:
bi de işin kendine olan saygı yönü var tabii:40:
ben de evlenmeden böyle şeyler yaşama diyenlerdenim:31:

bide şu varki burdada okuduğumuz
aynı kişiyle evlensen başına kakılacağı
işte benimle birlikte oldun da
evlemeseydim seninle ne yapçaktında
sen evlenmeden benle oldun ailen duysa nederdide
seni aldığıma dua etler falan filan
kadını sindirme
her tartışmada onu çıkmaza sokma
bunlarıda okuduk yorum yaptık
bide bu yönü var

bu konuyu açtığına göre demek senin kafandada bir takım soru işaretleri var
o kadar yeniki bazı şeyleri yaşamak için
eğer ben bu adamla evlenmesemde sonrası için bu yaşadıklarım hayatımı etkilemez diyorsan....

Back
X