Sevgilimle çok farklıyız

Evlilikte aileler önemli midir?

• Ankete Katılan
    13

1dertli

Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2017
15
11
8
Evet arkadaşlar sevgilimin ailesi çok kapalı annesi tesettürlü. benim ailem ve ben de çok açık değiliz ama onlar çok kapalı. onun ailesinin beni istemeyeceğine eminim aynı şekilde benim ailemin de onu. hem korkuyorum hem kafam karışık. Bana yardım edin.

Yani iki tarafta insanların yaşantısına saygı duymayan kesim. Siz ve sevgiliniz de oyleyseniz mücadele edecek bi ilişki göremiyorum ben.
Şuan birbirimize saygı duyuyoruz ama ilerde sorun çıkmasından korkuyorum. Ayrılmaya kıyamıyorum ama ilerisini düşünmek beni geriyor

Iki tarafında haberi var mı bu durumdan ? Ne diyorlar once düşüncelerini ogrenin

Ee aileler birbirlerini istemeyeceklerse ayrılın ne diyelim

Iki tarafında haberi var mı bu durumdan ? Ne diyorlar once düşüncelerini ogrenin
Ailelerin haberi yok. Ben aileme söylesem ayrılmamı ister diye düşünüyorum. Onun ailesi de aynı şekilde. Böyle anlatınca ee ayrılın o zaman deniyor ama birbirimizi seviyoruz.Denedim ayrılmayı yapamıyorum

Ailelerin haberi yok. Ben aileme söylesem ayrılmamı ister diye düşünüyorum. Onun ailesi de aynı şekilde. Böyle anlatınca ee ayrılın o zaman deniyor ama birbirimizi seviyoruz.Denedim ayrılmayı yapamıyorum
Bence konuşmalısınız. Ona gore bi yol çizilir.

önce bir duruma bakmak lazım tabi
belki ortak bir uyum yakalayacaklar

ama genelde pek sağlıklı ilişkiler kurulmuyor bu durumlarda

Back
X