kimliğin değişecek. soyadını değiştmesen bile medeni hal kısmını değiştirtmen gerek.
okuldaki kaydını düzelttirmen gerekecek. tabi bu da soyadı değişikliğine bağlı.
evlendiğin için babanın sigortasından yararlanamayacaksın. hastanede para ödemen gerekecek. içlerinde bence en önemlisi bu. daha yaşın küçük ve okul dediğine göre öğrencisin. sigortan yok çalışmıyorsun hastalansan acil ameliyat olman gerekse kim kurtaracak seni?
ailenden gizli evleneceğine göre ya sevgilin ailenin onaylamadığı birisi ya da yaşının küçük olduğunu düşünüp seni evlendirmeyeceklerinden korkuyorsun. yıkıcı bir biçimde eleştirmek istemem ama daha bu soruların cevabını bilmiyor iken evlilik dünyası ile nası başa çıkmayı düşünüyorsunuz? ah yoksa sadece cinsel ilişkinin adı olsun diye mi evleneceksiniz? eee yarın öbür gün ayrılmak istediğinizde de gizlice boşanacaksınız yani?
peki bu süreçte hamile kaldığında olmayan sigortanla, maaşınla kürtaj yaptırabileceğini ya da ailene ben evlendim, şimdi de hamileyim diyebileceğini düşünüyor musun?
daha yazacak çok şey var aslında ama ben her şeyi olumsuz yönüyle görüp öyle düşünmek isteyen birisiyim. daha çok gençsin. dikkatli olman gereken bir yaştasın.