Yani toplasan 10 kere. İlk birkaç ay konuşuyorduk. Sonra haftasonları bir kez olmak üzere bi ay boyunca görüştük. Askerliği bitince yanıma geldi hemen. 3-4 gün. Sonra uzun bi süre onun isi benim kpss derdim derken görüşemedik. En son 20 gün önce görüştük. Baya karmaşık malesef :)Kaç kere görüştünüz görüşme sıklığınız nedir
Anlamadım valla ne demek istedin :)bu memurluğun bu kadar revaçta olduğunu şu bdv olmasaydı öğrenemiycektim hiç..
Aynen ben de öyle. Sanki CEO aşaması gibi bahsediliyor.bu memurluğun bu kadar revaçta olduğunu şu bdv olmasaydı öğrenemiycektim hiç..
Bizimde ailevi açıdan pek sorun olmaz gibi geliyor,yani inşallah :) Ama acaba diyorum anlaşamıyor muyuz. Aslında ben herhangi bi tartışma konusu bulup çıkarmasam o çok uysaldır. Ama ilgi eksik, her ilişkinin ilk yılından sonra böyle mi oluyor acaba, heleki evlilik kumar gibi ne olacağı hiç belli değil..Bence biraz aklını kullan geleceğini düşün.
Ha bu sadece parasal anlamda değil yanlış anlama. Evlilikte sevgiden çok anlaşmak önemli bence. Çünkü evlilikte ortak kararlar alman gerekiyor ya ne bileyim okadar çok şey varki. Mesela biz eşimle hiç anlaşamayız. Birbirinizi çok srviyorz ama anlaşamadığımız çok konu var. Baska bi problemimiz yok maddiyat ailesel filan sorunlar olmadığı için üzerini kapatrz.
Ama sadece bir sorunla kalmayıp da bikaç sorun olunca evlilik çatırdiyor.
İyi düşün geleceğini düşün. Ona göre kararlar ver
Kesinlikle emin olun bunları bende düşünüyorum. Ama ondan net ve kararlı bir cevap alamıyorum. Sanki ilerki planlarını sormam yasakmış gibi. Galiba yanlış yoldan gittim ilk başta, o da artık bu konuyu açmama kırılıyor. Bunu da kızarak belli ediyor. Onunla ileriki planlarına göre evlenmemi istemiyor galiba, ben anlamadım pek onuMemurlar mı yaşayabiliyor bu ülkede sadece. Memurluk bir amaç değil araç olmalı. Mesela benim için bir araç. Sevdiğim mesleği okuyorum ve uzak bir il istiyorum. Eğer farklı şehir hayalim olmasa hazırlanmazdım bu sınava. Ekmeğini kazanmak isteyene heryer paris.
Bence onu aşağılamak yerine kararlarını uygulamaktaki ciddiyetini ölç.
Karakterini gözlemle
Çünkü memur olup seni mutsuz eden biri de olabilir
Asgari ücret alıp sevginin en hasını yaşatanı da.
Aynen ben de keşke diyorum iki yıllık bisey okusaydım :) Sorun 4 2 değil sorun okudugu bölümle ilgili birsey yapmak istemeyip, dayisinin yaninda öyle calismasi, ve ilerde bi planin var mi dedigimde kizmasi bu konuyu konusmak istememesi.Valla ben 4 yıllık mezunum.
Keşke 2 yıllık sağlık okuyaydım da hemencecik atanaydım diyorum
Hiç farketmez o ne okuduğun yani.
Kafandan şu 4ü 2 yi at
Valla bu devirde para esnafta, iş yapmaya kafası basanda. Kesinlikle memurda değil. Onu bilir onu söylerim.
Hele evlilikte bi zaman sonra bütün heyecan bitiyorBizimde ailevi açıdan pek sorun olmaz gibi geliyor,yani inşallah :) Ama acaba diyorum anlaşamıyor muyuz. Aslında ben herhangi bi tartışma konusu bulup çıkarmasam o çok uysaldır. Ama ilgi eksik, her ilişkinin ilk yılından sonra böyle mi oluyor acaba, heleki evlilik kumar gibi ne olacağı hiç belli değil..
Evet aslında benimle yeterince ilgilense sevgisini belli edebilse, ki ben sevdigini biliyorum, bu şekilde düşüncelere dalmayacagım. Ama iste bu durum biraz da onun çok yoğun calismasi, benim de evde bos oturmamdan kaynaklaniyor. Yani ben ilgi beklerken o yorgun eve gelip dinlenmek kafasini toplamak istiyor. Bana göre bu bir bahane degil amaBence tek sorunun meslek olsun. Duygusal bir tatminsizlik de söz konusu gibi..
Asıl sorun da bu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?