Evet biz cok az görüstük, basladigimizda askerdi ve 6 ay askerde oldugu icin sadece ben gittim bi ay kaldim haftasonlari gorustuk. Ondan sonra her ay gelir diye düşünüyordum ama yok, cok uzun sürüyor görüsmeme olayimiz. Dediginiz gibi firsat yaratip bir günlüğüne de olsa gelmesini istiyorum ama hicbir caba göremiyorum. Gecenkinde de benimle yakin bir arkadasimin düğününe geldi iki gün kaldik, söyledim bu kadar uzun sürmesin en fazla iki ayda bir görüselim diye, bakalim nolcakmemur - esnaf olayına çok takılmadım da şuan daha sevgiliyken, gözünüzü boyaması gereken zamanlarda 5 yıllık evliler gibi unuttum, işim yoğundu bahanesini kullanması bana bazı şeylerin eksik olduğunu gösterdi açıkçası. üstelik 10 kere görüşmek de bu karar için gerçekten az. ben de uzak ilişki yürüttüm, yeri geldi 2 ay görüşemediğimizde oldu. ama fırsat bulduğu zamanlarda nişanlım gece istanbuldan binip ankaraya geliyordu, bütün gün geziyorduk, aynı gece tekrardan binip istanbula geri dönüyordu. ve o haliyle de işe gidiyordu. uzak ilişki ancak şartlar zorlanınca çekilir hale geliyor, yoksa neredeyse 2 sene içerisinde 10 kere görüşmek manevi olarak da insanı tatmin etmez.
Kesinlikle acabalarım büyüyor ve bu beni ayrılığa götürüyor galiba.. Adlinda ayrilmak istemiyorum onunla mutluyum ama bu görüsememek, ilgisizlik konulari cok kafami karistiriyor. Bir insan sevgili oldugu kisinin ilk dogumgününde neden özel birsey yapmaz. Bulundugum sehre gelebilirdi, izin almak icin zorlayabilirdi sartlari. Evet bu cok cok büyütülecek birsey degil ama zamanla rahatsiz ediyor, yoksa bende özel günleri pek önemsemem. Ama insan en baslarda birseyler bekliyor. Siz nasil ayrilmaya karar verdiniz peki?Acaba'larınız var.
Daha iyisi çıkar mı karşıma?
Evlilik için doğru kişi mi?
Mutlu olacak mıyım?
Bunlar evlilik arifesindeki yada evlilik düşünen insanların aklına gelen sorular mı bilemiyorum.
Ama ilişki devam ederken ben de acaba mı dedim sonra o acaba büyüdü ve ayrıldım.
Hayırlısı olsun diyebilirim.
Görüsleriniz cok güzel gercekten :) İste bulundugum sehre en azindan ayda bir gelse mesela, siz onun yanina gidiyor musunuz? Beni cagiriyor memleketine ailesiyle tanistirmak istiyor ama ben erken oldugunu düsünüyorum. Basligi böyle koydum ama normalde evliligi birkac sene sonra düsünüyorum. Ama simdiden birseylerin net olmasini ve ona göre ilerlemeyi istiyorum. Onunlayken evlenecegim insan o diyorum kendi kendime, bunu hissediyorum. Ama uzaklik girince o da sürekli ise gidip gelip ilgi göstermeyince kafam cok karisiyor, evlenince de böyle olcak ve mutsuz olcam gibi geliyor. Yildönümünü unutur aklimdan cikmis, cok yogunum der, dogumgünümde sadece bir mesaj atar. Ne bileyim hiç özel hissetmiyorum, kpss süreci zaten cok zor bir de bunlari düsünüp karamsarlasiyorumKadın ve erkek birbirini seviyorsa eğer iş , güç ,eğitim hiç önemli değil bana göre.. Yani siz memursunuz atanmayı bekliyosunuz hayırlısı olsun ona bişey demicem , ama erkek arkadaşınız nasıl mutluysa hangi işte çalışmak istiyosa öyle yapsın.Neden zorluyosunuz?Yorgun oluyo konuşamıyoruz demişsin , ben bile bazen nişanlımla tüm gün konuşamıyorum sadece günaydın ve iyi geceler diye mesaj attığımı bilirim.Bizde ayrı şehirlerdeyiz İst. - Bursa arasında mekik dokuyoruz 6,5 yıldır birlikteyiz..Uzaklık benim için sadece özlem ve hasretten ibaret hiç soğumadım aşkım azalmadı.Erkekler illa sevgisini belli edicek diye bişey yok çevredekileri göre göre böyle bir algı oluştu bizlerde.Nişanlımda çok belli etmez seviyorum kız seni der bazen o kadar öyle aşklı meşkli şeyler yaşatmaz ama mutluyuz öyle yıldönümü d.günü çok önemsemem ben o da önemsemez çünkü biz yan yana isek herşey bize özeldir.Özel bi güne ihtiyacımız yoktur.1 senedir ilişkiniz varmış az çok diyenler olmuş tabii bizlerden çok seni tanıdın gördün konuştun ve hissettin.En önemliside hissetmek eğer gerçekten evlenmeyi düşünüyorsan erkek arkadaşınla konuş ama sıkmadan zorlamadan anlat , ondan önce sen bu kararını nettleştir.Bu kadar sıkmaya gerek yok evlilik berekettir,sıkıntı çeksenizde beraber olucaksınız bu şekilde düşünün .Gerçekten evleneceğim adam o diyosanız bunları düşünmezdiniz diye düşünüyorum.Hakkınızda hayırlısı olsun.
Sevgiler
Görüsleriniz cok güzel gercekten :) İste bulundugum sehre en azindan ayda bir gelse mesela, siz onun yanina gidiyor musunuz? Beni cagiriyor memleketine ailesiyle tanistirmak istiyor ama ben erken oldugunu düsünüyorum. Basligi böyle koydum ama normalde evliligi birkac sene sonra düsünüyorum. Ama simdiden birseylerin net olmasini ve ona göre ilerlemeyi istiyorum. Onunlayken evlenecegim insan o diyorum kendi kendime, bunu hissediyorum. Ama uzaklik girince o da sürekli ise gidip gelip ilgi göstermeyince kafam cok karisiyor, evlenince de böyle olcak ve mutsuz olcam gibi geliyor. Yildönümünü unutur aklimdan cikmis, cok yogunum der, dogumgünümde sadece bir mesaj atar. Ne bileyim hiç özel hissetmiyorum, kpss süreci zaten cok zor bir de bunlari düsünüp karamsarlasiyorum
Evet biz cok az görüstük, basladigimizda askerdi ve 6 ay askerde oldugu icin sadece ben gittim bi ay kaldim haftasonlari gorustuk. Ondan sonra her ay gelir diye düşünüyordum ama yok, cok uzun sürüyor görüsmeme olayimiz. Dediginiz gibi firsat yaratip bir günlüğüne de olsa gelmesini istiyorum ama hicbir caba göremiyorum. Gecenkinde de benimle yakin bir arkadasimin düğününe geldi iki gün kaldik, söyledim bu kadar uzun sürmesin en fazla iki ayda bir görüselim diye, bakalim nolcakHic ilgilenmiyosun diyorum, napabilirimki uzaktan diyor. Zaten sevgisini belli edebilen biri degil pek, birde uzak olun isler iyice karisiyor iste..
Telefonla aşk mı olur.Hiç bir şey yaşamamış paylaşmamışsınız.Uzaktan uzağa evlilikTelefonda başlayan ve 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Başından beri ciddi olarak başladık. Ki ben normalde evlenmeyi düşünmeyen özgür ruhlu biriyim, ama onu tanıdıkça evliliğe ısındım :) Aramızda benim 4, onun 2 yıllık bi bölüm okuması, benim memur olmak istemem onun dayısının yanında çalışıp esnaf olmak istemesi sorun oluyor. Kpss veya dgs için hiçbir çaba sarfetmiyor, atanmam çok zor hem de o işi yapmak istemiyorum, hem belki ilerde kendi işimi kurarım diyor. Bu konuları açınca alınıyor galiba, hep sonu kavga oluyor o yüzden artık açmıyorum. Ben normalde önemli olan karakteri bana nasıl hissettirdiği diyordum önceden, ama zaman geçtikçe sorun ediyorum galiba. Ailem de öğrendi, hem ailem hem arkadaşlarım bu tarz şeyler sölüyorlar. Ha benim de şuan memur olduğum yok, ama atandıktan sonra evlilik olayı için bi adım atıcaz. Kendimi büyükte görmüyorum herkes okuyabiliyor 4 yıl 2 yıl önemli değil ama sadece rahat yaşamak huzurlu bi hayat sürmek istiyorum herkes gibi. Babam da esnaftı biz çok sorun yaşadık maddi konuda, Allah'a şükür huzurluyuz ama maddi anlamda hiç rahatlayamadık. Bunları evliliğimde yaşamak istemiyorum ama o öyle olmayacağından emin, ben sana bakarım merak etme diyor. Bir de uzaklıktan dolayı pek görüşemiyoruz. Zaten ilk tanıştığımızda askerdi kendisi :) Ben evliliğe karar veremiyorum, bazen diyorumki acaba onu yeterince tanımıyo muyum, ya da benim için doğru insan o değil mi, böyle düşünceler oluşuyor. İşten geliyor biraz mesajlaşıyoruz uyuyor hemen mesela, bi konu açıyorum gündemden hiç fikrini söylemiyor. Oysa ben arkadaşlarımla saatlerce konuşurum. Sevgisini belli edemiyor, ilk başlarda yine iyiydi ama şimdi ben özledim desem ona bile güzel bi cevap vermiyor. Hislerini içinden yaşayan tipler olurya, öyle işte. Ama ben bu durumdan da sıkıldım. Ona söylüyorum benim yapım böyle diyor. Yıldönümümüzü kutlamadık mesela. Bende bişey yapmadım gerçi. Ben o askerdeyken onun doğumgününü kutladım. Ama o benim doğumgünümde sabah uyanıp mesaj attı sadece. Yanyanayken çok mutluyuz, tabi ayda yılda bi görüştüğümüz için. Ama evlenirsek nolcak bilmiyorum. Çok korkuyorum yanlış bir evlilik yapmaktan. Sürekli bunu düşünüyorum. Oysa ilk başlarda hayatımda ilk defa biriyle evlenebileceğimi hissetmiştim. Şimdi neden böyleyim bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım? Ayrılmayı düşünüyorum bazen ama seviyorum da, çok üzüleceğimi de biliyorum
durun daha ne evlenmesı .once bırbırınızı tanıyın gorusunTelefonda başlayan ve 1 yıldır devam eden bir ilişkim var. Başından beri ciddi olarak başladık. Ki ben normalde evlenmeyi düşünmeyen özgür ruhlu biriyim, ama onu tanıdıkça evliliğe ısındım :) Aramızda benim 4, onun 2 yıllık bi bölüm okuması, benim memur olmak istemem onun dayısının yanında çalışıp esnaf olmak istemesi sorun oluyor. Kpss veya dgs için hiçbir çaba sarfetmiyor, atanmam çok zor hem de o işi yapmak istemiyorum, hem belki ilerde kendi işimi kurarım diyor. Bu konuları açınca alınıyor galiba, hep sonu kavga oluyor o yüzden artık açmıyorum. Ben normalde önemli olan karakteri bana nasıl hissettirdiği diyordum önceden, ama zaman geçtikçe sorun ediyorum galiba. Ailem de öğrendi, hem ailem hem arkadaşlarım bu tarz şeyler sölüyorlar. Ha benim de şuan memur olduğum yok, ama atandıktan sonra evlilik olayı için bi adım atıcaz. Kendimi büyükte görmüyorum herkes okuyabiliyor 4 yıl 2 yıl önemli değil ama sadece rahat yaşamak huzurlu bi hayat sürmek istiyorum herkes gibi. Babam da esnaftı biz çok sorun yaşadık maddi konuda, Allah'a şükür huzurluyuz ama maddi anlamda hiç rahatlayamadık. Bunları evliliğimde yaşamak istemiyorum ama o öyle olmayacağından emin, ben sana bakarım merak etme diyor. Bir de uzaklıktan dolayı pek görüşemiyoruz. Zaten ilk tanıştığımızda askerdi kendisi :) Ben evliliğe karar veremiyorum, bazen diyorumki acaba onu yeterince tanımıyo muyum, ya da benim için doğru insan o değil mi, böyle düşünceler oluşuyor. İşten geliyor biraz mesajlaşıyoruz uyuyor hemen mesela, bi konu açıyorum gündemden hiç fikrini söylemiyor. Oysa ben arkadaşlarımla saatlerce konuşurum. Sevgisini belli edemiyor, ilk başlarda yine iyiydi ama şimdi ben özledim desem ona bile güzel bi cevap vermiyor. Hislerini içinden yaşayan tipler olurya, öyle işte. Ama ben bu durumdan da sıkıldım. Ona söylüyorum benim yapım böyle diyor. Yıldönümümüzü kutlamadık mesela. Bende bişey yapmadım gerçi. Ben o askerdeyken onun doğumgününü kutladım. Ama o benim doğumgünümde sabah uyanıp mesaj attı sadece. Yanyanayken çok mutluyuz, tabi ayda yılda bi görüştüğümüz için. Ama evlenirsek nolcak bilmiyorum. Çok korkuyorum yanlış bir evlilik yapmaktan. Sürekli bunu düşünüyorum. Oysa ilk başlarda hayatımda ilk defa biriyle evlenebileceğimi hissetmiştim. Şimdi neden böyleyim bilmiyorum, sizce ne yapmalıyım? Ayrılmayı düşünüyorum bazen ama seviyorum da, çok üzüleceğimi de biliyorum
Yani bilmiyorum yapı olarak çok beceremiyo galiba böyle seyleri, seviyo ama hissettiremiyo. 10 gün görüstük ama 1 yildir sürekli konusuyoruz, hic uzun bi kavgamiz olmadi, iyi anlasiyoruz ama iste tek sorun benim ilgiyi cok sevmem, onun da bisey yapmamasi. Biraz da bosluktan ona sariyorum. Benim ailemin haberi var, ciddi dusundugumuzu biliyolar ama zaman var daha diyolar, ki bende kendime 1-2 sene veriyorum zaten. Ama sonucta evlilik dusundukce insan acaba yanlis mi yapiyorum, dogru insan o mu gibi seyler dusunuyor. Ben ilk defa biriyle ciddi ve uzun bir iliski yasadim biraz da onun etkisi galiba :)Teşekkür ederim öncelikle.. Tabii ki bende sürekli gidiyorum o da geliyor hatta sabah 8 de geliyor akşam 6 da gidiyor aynı gün içerisinde dönüyo yani tabii ben gittiğimde 1 2 gün kalabiliyorum,uzaklık zor biliyorum bende ama sabretmek gerek bazı şeyler için .Ailesiyle tanışmanı istemiş senin ailenin haberi var mı peki?Zaten 10 kez görüştük demişsin gerçekten iyi tanıdığına emin misin?Bazı erkekler işlerine pek düşkün oluyo haklısın ama bencede ihmal etmemek lazım sevdiğini..Önceki yorumumda da dediğim gibi yıldönümü,d.günü önemsiz şeyler benim için ..Ama sen kendini onunla olduğun için özel hissetmiyorsan ona bişey diyemem..
Ama ben hiçbir şey paylasmadık demedimki. Ilk 6 ay askerdeydi sonrada benim sinav calismam ve ramazan birlesince fazla görüsemedik, anca aylara yayili olarak bikac gün kalabildik birlikte. Baska türlü olmuyorki uzak iliski. Aramizda 8 saat var ha deyince gidilmiyor. Benim zaten ailem izin vermiyor. Inanin yillarca tanidigim insanlar tarafindan aldatildim, deger gormedim. Ilk defa benimle gercekten ciddi dusunen biri var karsimda. Ve bende onu severken sirf bu sebeplerle birakamiyorum. Bazen boyle aklim cikmaza giriyor isteTelefonla aşk mı olur.Hiç bir şey yaşamamış paylaşmamışsınız.Uzaktan uzağa evlilik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?