Sevgilimle evlilik kararım

Evet biz cok az görüstük, basladigimizda askerdi ve 6 ay askerde oldugu icin sadece ben gittim bi ay kaldim haftasonlari gorustuk. Ondan sonra her ay gelir diye düşünüyordum ama yok, cok uzun sürüyor görüsmeme olayimiz. Dediginiz gibi firsat yaratip bir günlüğüne de olsa gelmesini istiyorum ama hicbir caba göremiyorum. Gecenkinde de benimle yakin bir arkadasimin düğününe geldi iki gün kaldik, söyledim bu kadar uzun sürmesin en fazla iki ayda bir görüselim diye, bakalim nolcak Hic ilgilenmiyosun diyorum, napabilirimki uzaktan diyor. Zaten sevgisini belli edebilen biri degil pek, birde uzak olun isler iyice karisiyor iste..

Kesinlikle acabalarım büyüyor ve bu beni ayrılığa götürüyor galiba.. Adlinda ayrilmak istemiyorum onunla mutluyum ama bu görüsememek, ilgisizlik konulari cok kafami karistiriyor. Bir insan sevgili oldugu kisinin ilk dogumgününde neden özel birsey yapmaz. Bulundugum sehre gelebilirdi, izin almak icin zorlayabilirdi sartlari. Evet bu cok cok büyütülecek birsey degil ama zamanla rahatsiz ediyor, yoksa bende özel günleri pek önemsemem. Ama insan en baslarda birseyler bekliyor. Siz nasil ayrilmaya karar verdiniz peki?

Görüsleriniz cok güzel gercekten :) İste bulundugum sehre en azindan ayda bir gelse mesela, siz onun yanina gidiyor musunuz? Beni cagiriyor memleketine ailesiyle tanistirmak istiyor ama ben erken oldugunu düsünüyorum. Basligi böyle koydum ama normalde evliligi birkac sene sonra düsünüyorum. Ama simdiden birseylerin net olmasini ve ona göre ilerlemeyi istiyorum. Onunlayken evlenecegim insan o diyorum kendi kendime, bunu hissediyorum. Ama uzaklik girince o da sürekli ise gidip gelip ilgi göstermeyince kafam cok karisiyor, evlenince de böyle olcak ve mutsuz olcam gibi geliyor. Yildönümünü unutur aklimdan cikmis, cok yogunum der, dogumgünümde sadece bir mesaj atar. Ne bileyim hiç özel hissetmiyorum, kpss süreci zaten cok zor bir de bunlari düsünüp karamsarlasiyorum

Teşekkür ederim öncelikle.. Tabii ki bende sürekli gidiyorum o da geliyor hatta sabah 8 de geliyor akşam 6 da gidiyor aynı gün içerisinde dönüyo yani tabii ben gittiğimde 1 2 gün kalabiliyorum,uzaklık zor biliyorum bende ama sabretmek gerek bazı şeyler için .Ailesiyle tanışmanı istemiş senin ailenin haberi var mı peki?Zaten 10 kez görüştük demişsin gerçekten iyi tanıdığına emin misin?Bazı erkekler işlerine pek düşkün oluyo haklısın ama bencede ihmal etmemek lazım sevdiğini..Önceki yorumumda da dediğim gibi yıldönümü,d.günü önemsiz şeyler benim için ..Ama sen kendini onunla olduğun için özel hissetmiyorsan ona bişey diyemem..

bulunduğunuz şehirler arası çok mu uzak? yani haftasonları olsun ayda bir gelip bir gece kalamaz mı? iki ayda bir görüşelim diye pazarlık yapmak da çok mantıklı değil ki. canı görmek istediğinde kalkıp gelebilmesi lazım, ya da sizingidebilmeniz lazım görmek istediğiniz için. şu zamanlarda görüşelim bana pazarlık gibi geliyor.
özel günler için de herkes için önemi farklıdır. ben doğru düzgün kutlanılmasını isterim, illa hediye alınsın gibi değil ama o günün bir değeri olduğu anlaşılsın. msjla kutlamak çok basit bence, arkadaş değilsiniz ki siz. en azındn bi çiçek göndertebilir bunun için çok ince bir düşünceye sahip olmak da şart değil üstelik. çok basit ve klişe aslında, ama özel hissettirebilir seni. ya da sıcak samimi bir telefon kutlaması olabilir, atlayıp yanına gelebilir. tüm bunlar yoksa o ilişki bana biraz eksik gibi geliyor açıkçası, hele ki evlilik düşünmek için hiç doğru gelmiyor.

boyle ılıskı mı olur senın ıcın hıcbır cabası yok. ben yerınde olsam vazgecerdım.

ınsanlar memurluga garantı meslek dıye ragbet edıyor patron derdı kovulma derdı yok en kotusu surgun... dogrusu bende oyle dusunmekteyım ama sevdıgım adamın meslegı elbette onemlı.. sonucta bırlıkte gecınecegız ama bu kadar da net kurallarım yok elbette ceo ıle evlenmeyecegıme gore; aılesını gecındırecek kadar maası olması yeterlı... :)

Telefonla aşk mı olur.Hiç bir şey yaşamamış paylaşmamışsınız.Uzaktan uzağa evlilik

durun daha ne evlenmesı .once bırbırınızı tanıyın gorusun

Tereddütleriniz var, acele etmeyin biraz daha tanıyın birbirinizi.Ayrıca ilk zamanlar böyle hissetmemeniz normal çünkü ilk aylar duygular ön plandadır.

Toplamda 10 kere gördüğün biriyle evlenmek nası bi cesaret yahu.
Emin ol ki tanımamışsınıdır, bazen düşünmene gerek yok.
Ayrıca kimin ne iş yapacağına siz karar veremezsiniz.
Karşınızda standartları belli bi adam var ve sizin beklentilerinizle de uyuşmuyor açıkça.
Israrla zorlamayın bence, ne kendinizi ne karşınızdakini boşa mutsuz etmeyin.

Yani bilmiyorum yapı olarak çok beceremiyo galiba böyle seyleri, seviyo ama hissettiremiyo. 10 gün görüstük ama 1 yildir sürekli konusuyoruz, hic uzun bi kavgamiz olmadi, iyi anlasiyoruz ama iste tek sorun benim ilgiyi cok sevmem, onun da bisey yapmamasi. Biraz da bosluktan ona sariyorum. Benim ailemin haberi var, ciddi dusundugumuzu biliyolar ama zaman var daha diyolar, ki bende kendime 1-2 sene veriyorum zaten. Ama sonucta evlilik dusundukce insan acaba yanlis mi yapiyorum, dogru insan o mu gibi seyler dusunuyor. Ben ilk defa biriyle ciddi ve uzun bir iliski yasadim biraz da onun etkisi galiba :)

Telefonla aşk mı olur.Hiç bir şey yaşamamış paylaşmamışsınız.Uzaktan uzağa evlilik
Ama ben hiçbir şey paylasmadık demedimki. Ilk 6 ay askerdeydi sonrada benim sinav calismam ve ramazan birlesince fazla görüsemedik, anca aylara yayili olarak bikac gün kalabildik birlikte. Baska türlü olmuyorki uzak iliski. Aramizda 8 saat var ha deyince gidilmiyor. Benim zaten ailem izin vermiyor. Inanin yillarca tanidigim insanlar tarafindan aldatildim, deger gormedim. Ilk defa benimle gercekten ciddi dusunen biri var karsimda. Ve bende onu severken sirf bu sebeplerle birakamiyorum. Bazen boyle aklim cikmaza giriyor iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…