- 7 Haziran 2019
- 2.459
- 3.456
- 83
Sevginizi kanıtlamak için "ne olursa olsun vazgeçmemeliyim" hatasına düşmeyin lütfen. Bazen vazgeçebilmek en büyük iyiliktir. Bazı şeyleri kabullenmek lazım sevmişsiniz denemişsiniz olmayabilir anlaşamayabilirsiniz ayrılık düşüncesinin sizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin. Oturun konuşun ben böyle kavgalı gürültülü bir ilişki istemiyorum diye kendinizi ifade edin gerçekten seviyorsa çözüm arayışına girecektir. Bana kalırsa düzelme ihtimali yok ama içinizin rahat etmesi için konuşun deneyin olmuyorsa da zorlamaya gerek yok.Bir şekilde vazgeçmedik. Her kavgadan sonra ya o yanıma geldi ya ben onun yanına gittim öpüştük barıştık. Ama artık ikimizin de tahammülü kalmadı
Sevgi nasıl olmalı inanın hiç bilmiyorum. Günümüz ilişkileri midemi bulandırıyor. İnsanların sevgili seçerken yanında taşıyacakları bir eşya seçer gibi davranmaları midemi bulandırıyor. Bu kişiyle aynı düşünüyor olmamız belki de bu kadar kavgaya rağmen devam etmemizin sebebiydi.
Anladım, teşekkür ederim cevabınız için :)Ay ben inanamıyorum.. Hayır tabiki ne alakası var her gün biriyle olmak ile. doktor olman belli bi zekaya ve konuma sahip olduğunu gösterir liseli kızlar gibi ilk ve son olsun dememeni gerektirir.
Eğitim almış, kariyer sahibisin yanlış giden şeyleri daha kolay ve çabuk fark edip çözüm yolunu daha kolay bulmalısın. Kaldı ki evlilik gibi bi dehşet ciddi bir konuda. Yıllarca güzel giden ilişkilerde bile evlilik zamanı geldiğinde bi ürperir insan bende muhafazakar aile de büyüdüm ilk ve son olsun isterdim ama olmadı.
Şunu anladım, insanlar ilişki yaşamalı kötü bile olsa tecrübeler edinmeli aksi durumda böyle oluyor işte ilk gördüğünün en iyisi olduğunu sanıyor..
İsteyeceklerine eminim de ben onları ister miyim orası meçhul. Çok sevdim ben bu kişiyiDoktorum yazana kadar ergen filan sandımmadem tıp öğrencisisin önün açık ve kuzum. Daha ne doktorlar muhendisler ister seni..
Böyle psikopatça kıskanan bir adamla ömür geçmez benden söylemesi
Her kavga ettiğimizde yine de yanıma gelmesine dayanarak söylüyorum sevdiğini. Ben ona karşı çok salaklık yaptım çok haksız olduğum konu oldu ama o her seferinde yine de yanıma geldi. Sevmeseydi gelmezdi.sevgilinizin sizi sevdiğini neye dayanarak söylüyorsunuz? bir de sadece sevmek evlilik için yeterli mi? ayrıca sevgilinizin mesleği ne? evlenmek falan diyorsunuz ama daha doğu göreviniz var, o yoğunlukta düzensizlik de evlenebilecek mısınız, evlenseniz de bu adam yanınıza gelebilecek mi?
Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.İlk sayfalarda sordum yine sorayım markete gitmen ya da nöbet nasıl kavga konusu oluyor
Kilondan şikayetçisin abur cubur yiyorsun gitme markete mi diyor tek başına ne işin var mı diyor bana söyle ben alayım mı diyor
Bir doktor bir doktora neden nöbetin var demiş şeklinde bir konu okuduk
İkiniz de çocuk yahut saf değilsiniz
Şu kavgalara açarak anlatsana
Ben sanki sen iyi niyetli olduğun herşeye he dediğin için senin yerine karar vermeye kalkan bir adam görüyorum
Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
Seni birakmaz tabi..Bulmuş senin gibisini..Onun her dediğini yapan birini..Bırakır mı..Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.
Her kavga ettiğimizde yine de yanıma gelmesine dayanarak söylüyorum sevdiğini. Ben ona karşı çok salaklık yaptım çok haksız olduğum konu oldu ama o her seferinde yine de yanıma geldi. Sevmeseydi gelmezdi.
Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim
Sözde doktorsun ama ilk sevgilimle evleneceğim diye tutturmuşsun. Nöbet tutacaksın ama izin alamıyorsun. Böyle hayati bir meslektesin ama söz hakkın yok. Ama sevdiğine inanacak kadar körsün.Began hanım dediğimin nesi aptallık? Açıklarsanız ben de size empati yapabilirim
Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Allah aşkına doktor olma ne sen ne sevgilin.Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?