Sevgilimle her gün kavga ediyoruz

Sadece başlığa göre cevap veriyorum adı üstünde sevgili ayrılın gitsin kendinizi yıpratmaya gerek yok .

Bir şekilde vazgeçmedik. Her kavgadan sonra ya o yanıma geldi ya ben onun yanına gittim öpüştük barıştık. Ama artık ikimizin de tahammülü kalmadı
Sevginizi kanıtlamak için "ne olursa olsun vazgeçmemeliyim" hatasına düşmeyin lütfen. Bazen vazgeçebilmek en büyük iyiliktir. Bazı şeyleri kabullenmek lazım sevmişsiniz denemişsiniz olmayabilir anlaşamayabilirsiniz ayrılık düşüncesinin sizi suçlu hissettirmesine izin vermeyin. Oturun konuşun ben böyle kavgalı gürültülü bir ilişki istemiyorum diye kendinizi ifade edin gerçekten seviyorsa çözüm arayışına girecektir. Bana kalırsa düzelme ihtimali yok ama içinizin rahat etmesi için konuşun deneyin olmuyorsa da zorlamaya gerek yok.

Sevgi mutluluktur , huzurdur. Eğer bir ilişkide huzur yoksa , anlaşma yoksa, Her gün dibe çöküş varsa bunun adı asla sevgi olamaz.

Kariyerinize engel, sosyal çevrenize engel, psikopat derecesinde kıskanç, Sizi üste değil dibe taşıyan bu kişiyle devam etmek için bundan sonraki yillarinizi gözden çıkarmış olmanız gerekir.

Anladım, teşekkür ederim cevabınız için :)

Doktorum yazana kadar ergen filan sandım madem tıp öğrencisisin önün açık ve kuzum. Daha ne doktorlar muhendisler ister seni..
Böyle psikopatça kıskanan bir adamla ömür geçmez benden söylemesi

Doktorum yazana kadar ergen filan sandım madem tıp öğrencisisin önün açık ve kuzum. Daha ne doktorlar muhendisler ister seni..
Böyle psikopatça kıskanan bir adamla ömür geçmez benden söylemesi
İsteyeceklerine eminim de ben onları ister miyim orası meçhul. Çok sevdim ben bu kişiyi

Bak canim bak kardesim. Ilk sevgilinle evlenmek zorunda değilsin. Hele de ilk sevgilin boyle bir tipse.
Akli basinda doktor olacak bir kizsin. Kendine layik gordugun bu mu? Gercekten boyle omur gececegine inanıyor musun?

Kendine doktor bir sevgili bulmuş yurdum erkeğinin, doktor sevgilisine söz geçirerek egosunu tatmin etmesi ve bak ben seninle ilgileniyorum, seni kıskanıyorum, mesleğin umrumda değil pozu kesmesi.

Denemek için rica ediyorum meslekten men edildim diyin, bu sefer aramıyor, sormuyor konusu açacağınıza eminim.
Okumuş, böyle bir meslek içinde cahil olmadığını umduğum, kocaman insansınız.
Kenar mahalle ilişkileri yaşamak yakışıyor mu?

Böyle taviz verip, sonra bıkıp sözünü dinlemeyince hırslanıp cinayet işliyor işte bu tipler. Biraz güçlü durun, daha aynı evde değilsiniz, elektrik faturası yok, su yok, geçim derdi yok bu kadar kavga var. İlk aşkınız, ilk cahilliğiniz olmasın.

Ya sen git tıp fakültesi kazan, oku, sonuna gel mezun olacak ol. Ama elin zırtapozunun akıl almaz kıskançlıklarıyla uğraş ve bunu kendine reva gör. Sevgi bu değil. Sevgi dediğin huzurdur mutluluktur. Birine her dakika rapor vermek değildir. Her gün kavga edip gerilmek değildir. Ne demek ya 1 dk tek tik oldu kavga, markete gittim kavga ailemle vakit geçirdim kavga. Tuvalete de mi girecekmiş senle? Sevgilin bir manyak, sen de bu manyakla mis gibi hayatının içine etme, silkelen kendine gel. 24 yaş dediğin yaş ne allah aşkına? O yaşa kadar 24 sevgilim oldu belki de saymadım. 25 yaşımda tanıştığım insanla evleniyorum şimdi. Keramet “ilk”le değil “en doğru” olanla evlenmek.

sevgilinizin sizi sevdiğini neye dayanarak söylüyorsunuz? bir de sadece sevmek evlilik için yeterli mi? ayrıca sevgilinizin mesleği ne? evlenmek falan diyorsunuz ama daha doğu göreviniz var, o yoğunlukta düzensizlik de evlenebilecek mısınız, evlenseniz de bu adam yanınıza gelebilecek mi?

İlk sayfalarda sordum yine sorayım markete gitmen ya da nöbet nasıl kavga konusu oluyor

Kilondan şikayetçisin abur cubur yiyorsun gitme markete mi diyor tek başına ne işin var mı diyor bana söyle ben alayım mı diyor

Bir doktor bir doktora neden nöbetin var demiş şeklinde bir konu okuduk

İkiniz de çocuk yahut saf değilsiniz

Şu kavgalara açarak anlatsana

Ben sanki sen iyi niyetli olduğun herşeye he dediğin için senin yerine karar vermeye kalkan bir adam görüyorum

Her kavga ettiğimizde yine de yanıma gelmesine dayanarak söylüyorum sevdiğini. Ben ona karşı çok salaklık yaptım çok haksız olduğum konu oldu ama o her seferinde yine de yanıma geldi. Sevmeseydi gelmezdi.

Bunlar nasıl kavga oluyor hemen açıklayayım. Genel olarak benim dışarıda olmamdan hoşlanmıyor. Dışarıda birilerine bakarmışım vs.
Nöbet konusunda oradaki insanlarla konuşacak olmam onu rahatsız ediyor ki nöbet tuttuğum insanları tanıyor onlara o gözle bakmayacağımı biliyor onların da bana o gözle bakmayacağını biliyor ama onlarla konuşmam bile onu rahatsız eden bir durum. Kendisi kızla erkeğin arkadaş olamayacağını düşünür.
Kısacası benim yeryüzündeki herhangi biriyle konuşmamdan rahatsız oluyor. Sadece erkek se değil. Kızlarla konuşmamdan da rahatsız oluyor. Kızlar aklıma girermiş muhabbetleri iğrençmiş falan filan. Ben son 1 yıldır kimseyle konuşmuyorum bu sebepten.

Gerçekten çok üzüldüm .. resmen adam sana güvenmiyo. Benimkide çok kıskanç ama sana güvenmiyorum sen gider konuşursun aklını çelerler muhabbeti yapamaz . Seven sevdiğini kaybetmekten korkar ama adam seni parmağına almış her istediğini yaptırıyo. Bence yanlış yapıyosun kaldı ki bilinçli okumuş etmiş bir insansın. umarım ilerde bu yüzden başını taşlara vurmazsın. Bu sorunu çözmeden evlenmen duvara bodozlama girmenle aynı şey

Seni birakmaz tabi..Bulmuş senin gibisini..Onun her dediğini yapan birini..Bırakır mı..
Senin şu an bu insanla uğraşmaman lazım..Zaten intornluk zordur bir de tus da var..Karşına al çok ciddi bir şekilde konuş..Olmuyorsa zorlama..Ki olmayacak..Bu kadar çok seni kısıtlayan biri düzelmez de..Sen sana mesleğine saygı duyan birini hakediyorsun..İyi ki de buraya yazdın..Umarım tavsiyelerimizi dinlersin canım..

Her kavga ettiğimizde yine de yanıma gelmesine dayanarak söylüyorum sevdiğini. Ben ona karşı çok salaklık yaptım çok haksız olduğum konu oldu ama o her seferinde yine de yanıma geldi. Sevmeseydi gelmezdi.

Bunun adı saplantı. Öldürülen kadınların çoğu " Ya benimsin ya toprağın" mantiginda olan kişilerle olduklarından bu hazin sonu buluyorlar.

Böyle kişiler ağlar, sızlanıp, yalvarır asla vazgeçer görünmez .

Ne desek diyelim ne de 70 yaşına gelmiş ,Hiç sevgi görmemiş sevgiye aç biri gibi davranacaksiniz ve sözde adı sevgi olan piskopatligin içinde hayatınızı mesleginizi canınızı gomeceksiniz.

Evet 24 yasindasiniz ama içiniz geçmiş.

Siz bilirsiniz, Hayat sizin ..

Çok seviyorum ilk sevgilim ve son sevgilim olmasını istiyorum. Bu devirde onun kadar beni seven birini bulamam ki 24 yaşına geldim

Millet 40 yasinda bosanip, tekrar evlenip mutlu oluyor. Sen 24 yasinda hayatinin askinimi buldugunu saniyorsun? Dünyada milyarlarca insan var ve seni yipratan, dinlemeyen, seni bir birey olarak kabul etmeyen birimi en çok seni seviyormus?

Önce sen kendini sev. Hemen evlilik düsünecegine, önce gez toz. Ufkun biraz genislesin. Yurtdisinda staj yap, farkli ülkelerde tatil yap. Bu ne ya, ailenin yaninda içerde oturuyorsun diye kavga ediyor adam.

Önünde en az daha 60 yilin var. Bu yasta, daha gelecek 60 yilini geçirecegin biriyi seçmen mümkunmu sence? Daha büyeyeceksin, olgunlasacaksin. Bu yasta bile beklentileriniz uyusmazsa, 2 yil sonra felaket bekler sizi. Kesinlikle ayril canim.

Began hanım dediğimin nesi aptallık? Açıklarsanız ben de size empati yapabilirim
Sözde doktorsun ama ilk sevgilimle evleneceğim diye tutturmuşsun. Nöbet tutacaksın ama izin alamıyorsun. Böyle hayati bir meslektesin ama söz hakkın yok. Ama sevdiğine inanacak kadar körsün.

Bu kadarı fazla. Muhtemelen;
Ağam bizle eğleniy.

Çok akıllısınız.

Tebrik ederim sizi gerçekten seviyormuş. Baksanıza gözünden bile sakiniyor. Kavga edince , Siz hata yapınca o geliyor ayağınıza. Nerde böylesi bu zamanda.

Yazdiklarinizdan anladım ki asla ayrilmayacaksiniz. Sizde o mantık yok.

Allah aşkına doktor olma ne sen ne sevgilin.
İki potansiyel ruh hastasına kendimi emanet etmek istemiyorum.
Sözde doktorsanız gidin psikiyatra tedavi olun. Bu ne ya?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…