Sevgilimle ikinci günümüz ve konusacak birşey bulamıyorum

sevgicikler

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
5 Aralık 2010
169
1
96
İstanbul
sevgiliyle neler konusulur ne denir ne denilmez biri yardım edebilir mi konusucak konu bulamıyorum iltifat etmekten baska.

bunun bir tarifi yoktur ki güzelim, karşılıklı olur bu durumlar,konuşma içinde konuşma açılır..mesela günün nasıl geçtiden, ogün içinde yaşadıklarından derken derken bir muhabbete girersiniz..

ortak noktalarınız ne varsa ondan sınema kıtap guncel konular sevdıgınız seyler aılesı vs vs

zaten anlasıyorsanız zaman nasıl gecer anlamassınız konu konuyu acar
konusacak bırseyınız yoksa zaten ortak noktanızda yok demek

daha yeni başlamışsınız ilişkiye ve asıl şimdi konuşulacak bir dünya şey olmalı.birbirinii tanıma süreçleri bunlar. kendineden bahset ne seversin ne sevmezsin bunları anlat.sürekli iltifat etmek de bir yerden sonra sıkar canım ya.aslında muhabbet karşılıklı olur.biraz sen anlatacaksın biraz sevgilin anlatacak. bakıcaksınız birbirinize uygunmusunuz.zevkleriniz hayat görüşünüz benziyormu.biz ne desek boş.sen yinede buluştuğunda gün içinde neler yaptın ondan başla zaten muhabbet gelir arkası.

fazla iltifat etme tepene cikar sonra:1::1:
sevgili olmadan once ne yapiyodunuz neler konusuyodunuz yine ayni
seyleri yapin kasmayin kendizi...

Aman dikkatt!!

Fazla iltifat edeyim deme..!!

"Sensiz yaşayamam, sen olmazsan ölürüm" gibi laflarda etme..

Fazla değer verme.

Her zaman arayıp soran sen olma.

He birde sonsuz güven besleme ona karşı.

Sevgiler..

onu iyi tanımaya çalış.. ilişkinin en güzel anları ilk başlarda oluyor.. çook konuşulacak şeyler vardır bnce ailesi yaşamı hayatı vs:34:......

off ben olsam cırcır böceği kesilirdim..yani ilk günler asıl önemli işte..boşa iltifatla harcama günlerini..dene,ölç,tart aldığın cevapları..soru sor..ya anket yapar gibi esprili yaklaş hiç gelmyosa aklına bişey..
sevdiği beslediği hayvan,en sevdiği yemek,tatilini nasıl değerlendiriyor,arkadaş ortamı nasıl?,annesine evde temizlikte nasıl yardım etmiş bugüne kadar,neden sen??, yani en tuhaf şeyleri bile esprili dedinmi ortamda yumuşar konuda konu açar..sen sorunca haliyle sanada o sorar bölece zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın..daha çok erken yani bunlaı bir güne sığdırma tabi:)ama boşada zaman geçirme..tanımak için konuşmalısınız..

Aman dikkatt!!

Fazla iltifat edeyim deme..!!

"Sensiz yaşayamam, sen olmazsan ölürüm" gibi laflarda etme..

Fazla değer verme.

Her zaman arayıp soran sen olma.

He birde sonsuz güven besleme ona karşı.

Sevgiler..

iltifat derken ikinci günden bunları diyeceğini sanmıyorum ben açıkcası..onu demek istememiştir..doğru diyorsunuzda ikinci günden bu tarz iltifat edemez zaten..

ortak noktalarınız ne varsa ondan sınema kıtap guncel konular sevdıgınız seyler aılesı vs vs

zaten anlasıyorsanız zaman nasıl gecer anlamassınız konu konuyu acar
konusacak bırseyınız yoksa zaten ortak noktanızda yok demek

profil fotoğrafınıza bayıldım..Baktım kaldım hayran hayran :D

Haklısınız ortak nokta olmazsa günler çok zor geçer...

Bazen insan heyecandan konuşamıyor... :52:

Son düzenleme:
iltifat derken ikinci günden bunları diyeceğini sanmıyorum ben açıkcası..onu demek istememiştir..doğru diyorsunuzda ikinci günden bu tarz iltifat edemez zaten..

Eden ediyor be pamkocum ilk gündende, ikinci gündende..:31:

asıl şimdi çok konuşulacak şey var bırak itifat etmeyi faln o sana kendini anlatsın sen ona bu şekilde birbirinizi tanıyın valla biz konuşmaktan ilk günlherden saat 11 gece bi başlıyoduk saat 4 e kadar bu dönemde birbirinizzi tanımaya başlayın huyunuzu suyunuzu konuşun falan işte öyle yapın

Ilginc, simdiye kadar biriyle bulasmadan önce neler konusacagimi hic önceden tasarlamadim.Zaten ezbere olmaz böyle seyler.Konu kendiliginden acilir, akar.

Back
X