- 12 Mayıs 2020
- 39
- 7
- 1
- Konu Sahibi yagmuryagmur
-
Sevgisinden nasıl emin olabilirim sizceNiyeti ciddi olan bir erkek senin tarif ettiğin gibi davranmaz seni gözünden sakınır
Yani çok ilişkisi olduğu için değilde gerçekten sevmediği için mi hemen yaşamak istiyordur? Sevgisinden nasıl emin olabilirim sizce?Yaşa canım ne istiyorsa yaşa nasıl olsa istediğini aldıktan sonra seni bir kenara atacak
Bunun niyeti citti değil netMerhaba arkadaşlar. Yeni başladığım bir ilişkim var. 10 gün oluyor. Ama kafamda bazı sorular var. Mesela söylediğim bazı şeylere sinirleniyor gibi veya tahammülü yok gibi davranıyor. Benim biraz çocuksu şaka yapan bir yönüm var ama o sevmiyor gibi. Bende eski ilişkimden kaynaklı aşk meselelerine ön yargılı olduğum için içimde sürekli bu ilişki bitecek düşüncesi oluşuyor. Bir de kendisi cinsel konularda çok tecrübeli. Acaba bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum her şeyi hemen yaşamak istiyor. Bende zamana bırakmak hemen yaşamamak istiyorum. Sizce neden bu kadar çok cinsellik istiyor olabilir ve ben nasıl tepki verebilirim? Her şeyi zaten yaşadığı için beklemeyi artık anlamlı bulmadığını söylüyor ama ben tedirginim...
Emin misiniz yaBunun niyeti citti değil net
Valla okuduklarım bu sonucu çıkarıyor emin olmak konusuna gelince bence sende emin değilsin bu yüzden zaten cevap araman boşver yol ver gitsin senden kıymetli değil sana senden daha çok değer veren birini bulEmin misiniz ya
10 günde neyin sevgisi ?Sevgisinden nasıl emin olabilirim sizce
Peki teşekkür ederimValla okuduklarım bu sonucu çıkarıyor emin olmak konusuna gelince bence sende emin değilsin bu yüzden zaten cevap araman boşver yol ver gitsin senden kıymetli değil sana senden daha çok değer veren birini bul
O da erken bazı şeyler için dedi, belki de ben çok abartıyorum10 günde neyin sevgisi ?
10 günlük bir ilişkiden hic bir beklentin olmasin kardeşim sen simdiden kendini uzmeye başlamışsın. Sana tavsiye ne kadar az beklentin varsa o kadar az mutsuz olursun.O da erken bazı şeyler için dedi, belki de ben çok abartıyorum
Teşekkür ederim :)10 günlük bir ilişkiden hic bir beklentin olmasin kardeşim sen simdiden kendini uzmeye başlamışsın. Sana tavsiye ne kadar az beklentin varsa o kadar az mutsuz olursun.
Yani sadece çok fazla beklemenin bir anlamı yok diyor, sizce bu mantıklı mı10 gün de ne cinselliği hemen kesin bir şekilde sert tavirini takın
Troll soru mu bu? Sorunun içinde kendi cevabını vermişsin zatenMerhaba arkadaşlar. Yeni başladığım bir ilişkim var. 10 gün oluyor. Ama kafamda bazı sorular var. Mesela söylediğim bazı şeylere sinirleniyor gibi veya tahammülü yok gibi davranıyor. Benim biraz çocuksu şaka yapan bir yönüm var ama o sevmiyor gibi. Bende eski ilişkimden kaynaklı aşk meselelerine ön yargılı olduğum için içimde sürekli bu ilişki bitecek düşüncesi oluşuyor. Bir de kendisi cinsel konularda çok tecrübeli. Acaba bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum her şeyi hemen yaşamak istiyor. Bende zamana bırakmak hemen yaşamamak istiyorum. Sizce neden bu kadar çok cinsellik istiyor olabilir ve ben nasıl tepki verebilirim? Her şeyi zaten yaşadığı için beklemeyi artık anlamlı bulmadığını söylüyor ama ben tedirginim...
Tabiki de değilYani sadece çok fazla beklemenin bir anlamı yok diyor, sizce bu mantıklı mı
Yani bazı konularda öyle davranıyor. Cinsellikte de aslında hemen demiyor da çok fazla beklemenin anlamı yok diyorTroll soru mu bu? Sorunun içinde kendi cevabını vermişsin zaten
Merhaba arkadaşlar.Yeni başladığım bir ilişkim var. 10 gün oluyor.Ama kafamda bazı sorular var. Mesela söylediğim bazı şeylere sinirleniyor gibi veyatahammülü yokgibi davranıyor. Benim biraz çocuksu şaka yapan bir yönüm var ama o sevmiyor gibi. Bende eski ilişkimden kaynaklı aşk meselelerine ön yargılı olduğum için içimde sürekli bu ilişki bitecek düşüncesi oluşuyor. Bir dekendisi cinselkonularda çok tecrübeli. Acaba bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum her şeyihemen yaşamak istiyor.Bende zamana bırakmak hemen yaşamamak istiyorum. Sizce neden bu kadar çok cinsellik istiyor olabilir ve ben nasıl tepki verebilirim? Her şeyi zaten yaşadığı için beklemeyi artık anlamlı bulmadığını söylüyor ama ben tedirginim...
Onu da gectim neden ERKEK INFERTILITESI bölumüTroll soru mu bu? Sorunun içinde kendi cevabını vermişsin zaten
Merhaba arkadaşlar.Yeni başladığım bir ilişkim var. 10 gün oluyor.Ama kafamda bazı sorular var. Mesela söylediğim bazı şeylere sinirleniyor gibi veyatahammülü yokgibi davranıyor. Benim biraz çocuksu şaka yapan bir yönüm var ama o sevmiyor gibi. Bende eski ilişkimden kaynaklı aşk meselelerine ön yargılı olduğum için içimde sürekli bu ilişki bitecek düşüncesi oluşuyor. Bir dekendisi cinselkonularda çok tecrübeli. Acaba bundan kaynaklı mıdır bilmiyorum her şeyihemen yaşamak istiyor.Bende zamana bırakmak hemen yaşamamak istiyorum. Sizce neden bu kadar çok cinsellik istiyor olabilir ve ben nasıl tepki verebilirim? Her şeyi zaten yaşadığı için beklemeyi artık anlamlı bulmadığını söylüyor ama ben tedirginim...
Ne kadardır ideal süre sizce yaklaşık olarakTabiki de değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?