Sevgilimle İlgili Tuhaflıklar

peki neden benim bulunduğum şehire düzenini taşıdı? ailesinin istemeye geleceğini söylüyor 1 ay sonra. buna mantıklı cevap bulamıyorum. elim ayağım bağlanıyor bunları düşününce.

Mesaj sadece seni çok özledim gibi bir mesaj olsaydı nişanlınıza ufak bir ihtimal inanılabilirdi ama şuan kesinlikle yalan söylüyor. Ondan bu gerginliğim demesi konuşmanın öncesi olduğunu gösteriyor kesinlikle.

Inanmayın ona. Ya da dediğiniz gibi fotoğraf koysun bir yerlere.

Neyle ugraşıon allasen. Bana bi diyiver. Vur kıçına tekmeyi gıtsın yaaa. Böyle işlerden kımseye hayır gelmedi sana da gelmez. Üzgünm

Sevgiliniz eski nişanlısından cekiniyor durum bu. Size söylemediği seyler olmalı belki kızla fazla yakinlastilar belki size söylediği gibi zorunlu bi birliktelik değildi bilmiyorum ama sevgiliniz gerçekten tuhaf bu kadar çekinmesi bana normal gelmedi

Ailesi 1 ay sonra istemeye gelecekse herkes varliginizdan haberdardir zaten niye fotograf koymaktan cekiniyor anlamadim? Bizi ayirir diye korkuyorum demesi tehlikeli bir cümle zaten arkasi karanlik isler döndügüne isaret ediyor.. adam kendini ele vermis zaten. Elinizden tutup gogsunu gere gere meydana cikamiyorsa gelecek planlari kurmayiniz, üzülürsünüz..

Olmamasi gereken bir dolu sey. Belki iliskiniz tam oturmadigi icin ailesine soylememek olabilir ancak kizin ailesinden biri görür su bu.. sacmalik..
bir an önce kendinize güzel bir yol cizin..

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir hayatımda yeni biri var. Herşey çok güzeldi. Sanki onu yıllardır tanıyor gibiydim. Birgün sevgilimin telefonunu, kendi telefonumun şarjı bittiği için annemi aramak için elime aldım. Elime aldıktan 5-6 saniye sonra artık bendeki nasıl bir şanssa telefona mesaj geldi. Tam net hatırlamasam da "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." gibi bir mesaj. Mesajdan dolayı aramızda çıkan kavga gürültüden sonra sevgilim bana 1 sene önce artık nolursa olsun yuva kurayım mantığıyla nişanlandığını, ancak karşı tarafa bir türlü ısınamadığı için 6 ay önce ayrıldığını ama kızın bu durumu bir türlü kabullenemediğini, böyle arada rahatsız edici mesajlar attığını anlattı ve bu durumu baştan bana söyleyemediği için özür diledi. Ben de kızı arayıp, hayatımda biri var diye söylemesini istedim. Ancak sevgilim bunu yapmadı, bunu yaparsa kızın daha da rahatsız edeceğini söyledi, sadece kızı arayıp ona bittiğini, rahatsız etmemesini vs. söyledi. Ben de mecburen kıza mesaj atıp durumu düzgünce izah ettim. Kız da bana direkt nişan fotoğraflarını yolladı, sonra da beni engelledi hiç cevap beklemeyip. Bu olay birinci kırılma noktamdı. (Şunu belirteyim. Normalde insanların geçmişte yaşadığı şeylere takılmam ama bu durumda beni rahatsız eden birşeyler var sadece çözümleyemiyorum ve çok üzülüyorum. )
Diğer bir durum ise sevgilimden watsapp profiline ikimizin fotosunu koymasını istedim. Koymak istemediğini çünkü o kızın yakınlarından birinin görüp annesini arayıp saçmasapan konuşabileceğini, olay çıkabileceğini söyledi. Bu da ikinci kırılma noktamdı.
Başka bir konu ise çok alakasız gelebilir ama sevgilim sürekli uyuyor. Gece uyumuyor gündüz de bütün gün uyuyor ve hiçbir şekilde plan yapamıyorum onunla. Yarın sabah şuraya gideriz diyor ama ertesi gün o yok tabiki. Bu sürekli olduğu için artık canımı çok sıkmaya başladı.
Ve özetle bu ve bunun gibi mevzular yüzünden ben olmadığım birine dönüşmeye başladım. Sürekli tartışma başlatan, huysuz biri oldum. Bu arada sevgilim benim olduğum şehire taşındı, iş düzenini buraya kuracak vs. Bir yandan da bunları sorguluyorum. Sevmese neden düzenini değiştirsin diyorum. Kendimi suçluyorum sürekli. Dışardan bir bakış olarak yorum yaparsanız ve akıl verirseniz. çok sevinirim.

Aklı başında biri bu şekilde davranmaz. Normal değil davranışları yalan söylüyor gibi. Ama yine de sakin olmaya ve gözlemlemeye çalışın ona hissettirmeden. Zaten supheyle yasamayamazsiniz. Kaldı ki 6 aylık ayrılma kısa bir süre değil. Düzeni oturmuş olması lazımdı. Eğer dogruysa kız tekrar elde etme hirsina girmiş olabilir. Ama şunu bilirim seven insan sevdiğini saklamaz. Bunu yapan bayan olsaydı belki karşı taraf korkutmus olabilir derdim ama maalesef değil.

peki neden benim bulunduğum şehire düzenini taşıdı? ailesinin istemeye geleceğini söylüyor 1 ay sonra. buna mantıklı cevap bulamıyorum. elim ayağım bağlanıyor bunları düşününce.
Valla hakediyosun sen . Yasa gör
Eli ayağı baglaniyomus sanki büyük çaresizlik aferin aferin düşün bunları

Hem konu sahibi hem yorumlar ne kadar pozitif. Bu kadar saf misiniz yoksa pollyanacilik mi yapiyorsunuz? Sevgilinin soyledigi seyler bahane, hatta yalan bile derim ben. Kabullenememe durumuna inanmadim akil hastasi olmayan hicbir kiz uzerinden bu kadar zaman gectigi halde hala sevgiliymis gibi o kadar sicak bir mesaj atmaz ki o mesaj konusmanin oncesi oldugunu da gosteriyor. Kizi arayip hayatinda sizin oldugunuzu soyleyememiş, profil resmi icin sacma sapan bir bahane bulmuş. O kizla hala birlikte oldugunu veya barisma asamasinda olduklarini dusunuyorum. O kizi riske alip kaybetmek istemiyor.

Gözünle ihaneti yakalayıp adamın laflarına inanacak kadar saf ve halen onunla olabilecek kadar çaresiz bir insan mısın sen yahu .!

Icine sinkiyorsa online islemlerden bak bakalım kimle ne kadar konusuyormus. Uyuyorum derken de uyuyor muymuş.

Cok sacma ama, engellersin heryerden olur biter. Annesini ararsa sanane desin kapatsn telefonu. Nedir yani? Yarın isler ciddilestiginde ne olacak, kimseye haber vermeden sessiz sedasz mı evleneceksiniz? Arada o kızın attigi mesajlari görmezden mi geleceksiniz?

Aklıma geleni söyleyeyim.
Nişanlıyken sizinle tanıştı ve size aşık oldu. Bu sebeple nişanı attı. Nişanı atalı da 6 ay değil daha kısa bir süre oldu. Yani ikinizi de aldattı, bu sebeple sizi ortaya çıkarmaya korkuyor ki foyası ortaya çıkacak. Aksi halde ne yapıp sizi ayırabilir karşı taraf?

Diğer bir durum ise sevgilimden watsapp profiline ikimizin fotosunu koymasını istedim. Koymak istemediğini çünkü o kızın yakınlarından birinin görüp annesini arayıp saçmasapan konuşabileceğini, olay çıkabileceğini söyledi.

üstteki mesaja bak ve alttaki mesajınla karşılaştır.
sence 1 aya kadar ailesiyle seni istemeye gelecek adam böyle bir bahane öne sürer mi?
aksine ailesinin eski nişanlıya rest çekmesi beklenir normalde, değil mi?
oğlumuzun huzurunu kaçırmayın, kız istemeye gideceğiz denir.
muhtemelen işi senin için değil, kendi için değiştirdi ve bu konuda da sana yalan söylüyor.
hiç kimse rayında giden işini kolay kolay değiştirmez, düzenini bozmaz.

Gündüz uyuduğundan emin misin kızla görüşüyor olamaz mı sonuçta uyuyorum diye telefonlarına cevap da vermez. Eski nişanlı masalı çok inandırıcı gelmedi bana

gündüz uyuyor. gece neden uyumuyor beni asıl düşündüren o. kafana takılan bir şey mi var neden uyuyamıyorsun istiyorsan konuşalım diye defalarca sorduğum halde sadece düzenimi oturtamadım, bir iki haftaya uykum düzelir diyor. watsapp online olma saatine bakınca doğru düzgün watsappa da girmiyor.

Icine sinkiyorsa online islemlerden bak bakalım kimle ne kadar konusuyormus. Uyuyorum derken de uyuyor muymuş.

Cok sacma ama, engellersin heryerden olur biter. Annesini ararsa sanane desin kapatsn telefonu. Nedir yani? Yarın isler ciddilestiginde ne olacak, kimseye haber vermeden sessiz sedasz mı evleneceksiniz? Arada o kızın attigi mesajlari görmezden mi geleceksiniz?

online işlemden nasıl bakıcam. hiç anlamıyorum o işlerden :(

gündüz uyuyor. gece neden uyumuyor beni asıl düşündüren o. kafana takılan bir şey mi var neden uyuyamıyorsun istiyorsan konuşalım diye defalarca sorduğum halde sadece düzenimi oturtamadım, bir iki haftaya uykum düzelir diyor. watsapp online olma saatine bakınca doğru düzgün watsappa da girmiyor.

Whatsappta yazısmaz gider kızla bulusur, ya da skype da görüntülü konusur ya da sms atar ya da arar konusur...

Back
X