Sevgilimle İlgili Tuhaflıklar

acaba ikili oynuyor olabilirmi bana sanki eski nişanlıyla tekrar barışabilir ve bir açık kapı bırakıyor gibi geldi hatta bunu ailelerin bile gerçekleştirmesini bekliyor olabilir

Muhtemelen nişanlısına da seninle ilgili beni rahatsız ediyor tarzı birşey söyledi, o kız da seni vazgeçirmek için nişanda çekilen mutlu pozlarını gönderdi. Erkek arkadaşın ikinizi birden idare ediyor diye düşünüyorum

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir hayatımda yeni biri var. Herşey çok güzeldi. Sanki onu yıllardır tanıyor gibiydim. Birgün sevgilimin telefonunu, kendi telefonumun şarjı bittiği için annemi aramak için elime aldım. Elime aldıktan 5-6 saniye sonra artık bendeki nasıl bir şanssa telefona mesaj geldi. Tam net hatırlamasam da "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." gibi bir mesaj. Mesajdan dolayı aramızda çıkan kavga gürültüden sonra sevgilim bana 1 sene önce artık nolursa olsun yuva kurayım mantığıyla nişanlandığını, ancak karşı tarafa bir türlü ısınamadığı için 6 ay önce ayrıldığını ama kızın bu durumu bir türlü kabullenemediğini, böyle arada rahatsız edici mesajlar attığını anlattı ve bu durumu baştan bana söyleyemediği için özür diledi. Ben de kızı arayıp, hayatımda biri var diye söylemesini istedim. Ancak sevgilim bunu yapmadı, bunu yaparsa kızın daha da rahatsız edeceğini söyledi, sadece kızı arayıp ona bittiğini, rahatsız etmemesini vs. söyledi. Ben de mecburen kıza mesaj atıp durumu düzgünce izah ettim. Kız da bana direkt nişan fotoğraflarını yolladı, sonra da beni engelledi hiç cevap beklemeyip. Bu olay birinci kırılma noktamdı. (Şunu belirteyim. Normalde insanların geçmişte yaşadığı şeylere takılmam ama bu durumda beni rahatsız eden birşeyler var sadece çözümleyemiyorum ve çok üzülüyorum. )
Diğer bir durum ise sevgilimden watsapp profiline ikimizin fotosunu koymasını istedim. Koymak istemediğini çünkü o kızın yakınlarından birinin görüp annesini arayıp saçmasapan konuşabileceğini, olay çıkabileceğini söyledi. Bu da ikinci kırılma noktamdı.
Başka bir konu ise çok alakasız gelebilir ama sevgilim sürekli uyuyor. Gece uyumuyor gündüz de bütün gün uyuyor ve hiçbir şekilde plan yapamıyorum onunla. Yarın sabah şuraya gideriz diyor ama ertesi gün o yok tabiki. Bu sürekli olduğu için artık canımı çok sıkmaya başladı.
Ve özetle bu ve bunun gibi mevzular yüzünden ben olmadığım birine dönüşmeye başladım. Sürekli tartışma başlatan, huysuz biri oldum. Bu arada sevgilim benim olduğum şehire taşındı, iş düzenini buraya kuracak vs. Bir yandan da bunları sorguluyorum. Sevmese neden düzenini değiştirsin diyorum. Kendimi suçluyorum sürekli. Dışardan bir bakış olarak yorum yaparsanız ve akıl verirseniz. çok sevinirim.
ilk şunu söyleyim. kıza bu cesareti veren sizin erkek arkadaşınız. "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." bu mesaj kesinlikle tümden ayrılmışlık mesajı değil. sanki zaruriyetten, danışıklı döğüş misali bir ayrılık gibi. ki zaten size nişan fotoğrafları yollamasınında kesinlikle bir alt metni, anlamı vardır.bir iki kere kıza sert tepki versin bi mesafe koysunda bakalım kız bir daha cesaret edebiliyormu musallat olmaya. kızdan bu kadar çekiniyor olması çok kafa karıştırıcı. benim aklıma takılan şu oldu.kendi yerini yurdunu bırakıp sizin bulunduğunuz şehre gelmiş ama bu insan kiminle yaşıyor, ailesiyle mi? eğer tek başına yaşıyorsa işlerine ara vermişse ne yiyip ne içiyor? sizi üzmek istemem ama yazınızı okuduğumda ilk aklıma gelen şey sizi maddi olarak kullanıyor hissiydi. maddi durumunuzu bilemiyorum tabi ama harçlık olarak değilse bile, geleceğe dair sizden maddi çıkarlar elde etme peşinde olabilir. inşallah hislerim yanlıştır, palavradan ibarettir. ama siz yine de çok dikkatli olun lütfen. Allah esirgesin dolandırıcılığın bin bir çeşidi var malum.

aynı şeyi ona soruyorum. saçmalama diyor. bizi ayırır diye korkuyorum diyor.
ne alaka sizi ayırıyormuş ,ayıp bir şey mi sizin yaptığınız, ya da insanın nişan attıktan sonra yeni sevgili edinmesi yasak mı? kim ayırıyor sizi, hangi hakla ayırıyor, neden ayırıyor? bence sorman gereken sorular bunlar. bence bu çocuk senden başka birileri hayatında olduğu için böyle davranıyor, bence aldatılıyorsun ve yakında çıkacak kokusu.

peki neden benim bulunduğum şehire düzenini taşıdı? ailesinin istemeye geleceğini söylüyor 1 ay sonra. buna mantıklı cevap bulamıyorum. elim ayağım bağlanıyor bunları düşününce.

evlenme mevzusuna sakın girme aman aman, hayatında yaptığın ennnnnn büyük hatayı yaparsın, evlenirsen hayatın boyunca hep şüphe duyacağın bir adam bu, acele etme sakın.

En başından anlatması gerekirdi bu nişan olayını o mesajla öğrenmeniz 1, mesajın içeriği 2 , kızın cüreti 3
Bütün olayı değerlendirdiğinizde kabul etmek istemeseniz de sevgiliniz bir şeyleri sizden saklıyor iyice araştırın derim bu nişan ne zaman atılmış neden ayrılmışlar

Ayrıl o heriften. Ya hu bizi ayırır diye korkuyorum, peşimi bu sefer hiç bırakmaz. Gerçekten inandın mı? Hala ilişkiye devam mı ediyorsun? İstemeyen adam hayatımda biri var onu seviyorum git bırak peşimi der. Baya baya kandırılıyorsun

Sevgilin(!) eski nişanlısı ile ipleri kopartmamış. Bir süre bozuşmuşlar ve sen o sırada devreye girmişsin.Bu son derece güvenilir arkadaş ile devam etmek istiyorsan kendi bileceğin iş tabi...

O sevgiliden hayır gelmez klasik erkek yalanıdır..Evet o benim eski sevgilim ayrıldım ama o benim peşimden koşuyor rahatsız ediyor. derler genelde...Eski nişanlısının ailesi görsün istemiyorsa tekrar barışmak istiyor demek ki ve seni görsünler istemiyor o yüzden seninle de dışarda kimseye gözükmek istemiyor..

Merhaba arkadaşlar. Bir süredir hayatımda yeni biri var. Herşey çok güzeldi. Sanki onu yıllardır tanıyor gibiydim. Birgün sevgilimin telefonunu, kendi telefonumun şarjı bittiği için annemi aramak için elime aldım. Elime aldıktan 5-6 saniye sonra artık bendeki nasıl bir şanssa telefona mesaj geldi. Tam net hatırlamasam da "canım aşkım seni çok özledim. seni göremediğim için hep bu gerginliğim." gibi bir mesaj. Mesajdan dolayı aramızda çıkan kavga gürültüden sonra sevgilim bana 1 sene önce artık nolursa olsun yuva kurayım mantığıyla nişanlandığını, ancak karşı tarafa bir türlü ısınamadığı için 6 ay önce ayrıldığını ama kızın bu durumu bir türlü kabullenemediğini, böyle arada rahatsız edici mesajlar attığını anlattı ve bu durumu baştan bana söyleyemediği için özür diledi. Ben de kızı arayıp, hayatımda biri var diye söylemesini istedim. Ancak sevgilim bunu yapmadı, bunu yaparsa kızın daha da rahatsız edeceğini söyledi, sadece kızı arayıp ona bittiğini, rahatsız etmemesini vs. söyledi. Ben de mecburen kıza mesaj atıp durumu düzgünce izah ettim. Kız da bana direkt nişan fotoğraflarını yolladı, sonra da beni engelledi hiç cevap beklemeyip. Bu olay birinci kırılma noktamdı. (Şunu belirteyim. Normalde insanların geçmişte yaşadığı şeylere takılmam ama bu durumda beni rahatsız eden birşeyler var sadece çözümleyemiyorum ve çok üzülüyorum. )
Diğer bir durum ise sevgilimden watsapp profiline ikimizin fotosunu koymasını istedim. Koymak istemediğini çünkü o kızın yakınlarından birinin görüp annesini arayıp saçmasapan konuşabileceğini, olay çıkabileceğini söyledi. Bu da ikinci kırılma noktamdı.
Başka bir konu ise çok alakasız gelebilir ama sevgilim sürekli uyuyor. Gece uyumuyor gündüz de bütün gün uyuyor ve hiçbir şekilde plan yapamıyorum onunla. Yarın sabah şuraya gideriz diyor ama ertesi gün o yok tabiki. Bu sürekli olduğu için artık canımı çok sıkmaya başladı.
Ve özetle bu ve bunun gibi mevzular yüzünden ben olmadığım birine dönüşmeye başladım. Sürekli tartışma başlatan, huysuz biri oldum. Bu arada sevgilim benim olduğum şehire taşındı, iş düzenini buraya kuracak vs. Bir yandan da bunları sorguluyorum. Sevmese neden düzenini değiştirsin diyorum. Kendimi suçluyorum sürekli. Dışardan bir bakış olarak yorum yaparsanız ve akıl verirseniz. çok sevinirim.
Ciddi ciddi soruyorum. Sen tüm bunları yedin mi cidden??? Adam bariz bikaç kadınla birlikte oynuyor...

Biraz daha bu adamla birlikte olmaya drvam ederseniz, "kocacim gelirken 2 ekmek al" mesaji da gorursunuz.

Adam bence hala nisanli. Fakat nisanlisiyla arasi bozuk.

Doğru bile soyluyor olsa, yıpratıcı bir ilişki. Net olmayan adamlardan uzak durun bence

Bir dakka madem kız görmesin bilmesin diye uğraşıyor ee siz mesaj atmışsınız yani varlığınızî biliyor ben olsam karşımda ki adamı seviyorsam gerçekten kızla konuşmak isterim hemde yüz yüze mümkünse en azından tek bir ağızdan dinlemem olayı.. Diğer bir yandan sizin için şehir değiştiriyorsa bu size değer verdiği anlamına gelir ama ben açıkçası anlattiklarindan sevgilini masum göremiyorum

Neden bu kiz.nisanlandik ayrildik veya barscaz herhangi bir sey soylemir irdaki tek amac nisanlandiklarini gostermek belkide nisanlandik diye inandirmak msj atamyarak ne diyosun demeyerekte ayrildiklarini dusunmeni saglamak bunda ne cikarlari olur bilmiyorum ama ne kiz.ne oglan saglam ayak degil.uzak.dur onlardan

Bak bu kadar insan birsey diyorsa vardir bildikleri. illa yasayip üzüleyim diyorsan buyur. Ama erkekleri az bucuk tanimis bir kadin buna pabuc birakmaz. Ha ben de zamaninda inan cok saftim. Esim bana bazen gercekten salak misin yoksa gerecekten mi inaniyorsun derdi. Ve hep hakliydi. Bizim pamuk sekerden dünyamiz disaridan cok salakca görünüyor emin ol. E esek olana semer vuran illa ki cikiyor.
Delikanli gibi koyun foto, aciklayin herkese madem i ih yemezler ama.
Böyle tipler ay su sebeplen yok bu incinir diye türlü cambazliklar yaparlar.
Sonra da o kalbi pamuk sandigimiz erkek tarafindan bir tarafimiza pamuk sokulur ruhumuz duymaz.
Alengirli bir is varsa oradan kacacaksin. Zamanina yazik ya emin ol digerlerinde degilim bile valla zamanina yazik.

Back
X