• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilgili yardım

Yani ben fazla aramaktan ve aramaktan hoşlanmam ama bu konuda sen haklısın. Bir dakika arayarak lütfetmiş.

Sana karşı senin ona hissettiğin yoğunlukta şeyler hissetmiyor. Sınav için değil maalesef. Senin için çok üzgünüm ama bu ilişki düzelmez. Hazır ara vermişken bir sürpriz yapıp bitir.
Seviyorum kolay mı

Ayrılsın kendi kaybeder. Ben bizim için çabaladım. Sorun şu. O da mücadele ediyorum diyo kabullenmiyor.
İşin sırrı çabayı karşılıklı göstermek. Tek taraflı olmuyor gördüğün gibi.Onun çaba gösterdiğini düşünmüyorum. Bu gün sınavı bahane eden yarın işi bahane eder. Kendini üzme, olacağına varır.

İşin sırrı çabayı karşılıklı göstermek. Tek taraflı olmuyor gördüğün gibi.Onun çaba gösterdiğini düşünmüyorum. Bu gün sınavı bahane eden yarın işi bahane eder. Kendini üzme, olacağına varır.
Haklısın hayırlısı. Ara verdikten sonra zaten ben de uzaklaştım önceden çok inancım vardı

Merhaba benim bi derdim var sevgilim aramıyo aramayınca müsait olsam ben zaten ararım neden bana güvenmiyorsun diyor. 6. Aya girdik tek kavga bu ve ara verdi uzaklaştı kpss dönemindeyiz tartışmak istemiyorum dedi sizce bunu niye yapıyor
Bahane ediyor bence. 7/24 konuşmak zorunda değil elbette ama gün içinde tabi ki iletişim halinde olmanız gerekir. İnsan istediği kişiye öylede bı müsait oluyor ki valla ..

Haklısın hayırlısı. Ara verdikten sonra zaten ben de uzaklaştım önceden çok inancım vardı
Ben bı ilişkiye ara verme olayını idrak edemiyorum. sen burda bekle ben dönüp dolasip gelirim gibi bişey benim gözümde. Hami etrafa bakinacak işine gelen yoksa ay yok en iyi bu beni çeker diyip kafamı topladim hadi ben geldim diyorlar.

Sevgilinizin burcu ne? Ben eşimle sevgiliyken haftada 2 3 kere konuşurdum hemde uzak mesafe ilişkisiydi 1 yıl uzaktık. Telefonla konuşmayı hiç sevmezdim ki bu ailede ki akrabaları ara onu ara doğum günü şunu ara tebrik et diye diye diretmeler yüzünden olabilir. Bilemiyorum eşimde benimle aynı burç ve o da çok aramıyordu hatta nişanlanınca benimle ciddi değilsin sanmıştım dedi. aramadığımda beni seviyormusun. Sen beni sevmiyormusun diye de soruyordu hep, bu da biraz canımı sıkıyordu. Böyle sorular sormasından dolayı değil, benim sevgime güvenmiyor mu? Bana güvenmiyor mu? Diye diye ilişkiden uzaklaşır.

Aramak istemiyor belli ki.
Onu ben de sevmiyorum.
Sürekli telefon sürekli mesaj beni de bayiyor.
Yahu millet çise çıkarken bile sevgilisine haber verir olmuş.
O seni aramiyorsa sen de onu arama.
Ayrıca ders çalışmak zaten başlı başına bir dert,çocuk tam konsantre olmuşken telefon aciyorsan olmaz ama 🙅

Ben bı ilişkiye ara verme olayını idrak edemiyorum. sen burda bekle ben dönüp dolasip gelirim gibi bişey benim gözümde. Hami etrafa bakinacak işine gelen yoksa ay yok en iyi bu beni çeker diyip kafamı topladim hadi ben geldim diyorlar.
Yani bir hafta sürdü bu olay zaten

Aramak istemiyor belli ki.
Onu ben de sevmiyorum.
Sürekli telefon sürekli mesaj beni de bayiyor.
Yahu millet çise çıkarken bile sevgilisine haber verir olmuş.
O seni aramiyorsa sen de onu arama.
Ayrıca ders çalışmak zaten başlı başına bir dert,çocuk tam konsantre olmuşken telefon aciyorsan olmaz ama 🙅
Calısırken aramıyorum

Sevgilinizin burcu ne? Ben eşimle sevgiliyken haftada 2 3 kere konuşurdum hemde uzak mesafe ilişkisiydi 1 yıl uzaktık. Telefonla konuşmayı hiç sevmezdim ki bu ailede ki akrabaları ara onu ara doğum günü şunu ara tebrik et diye diye diretmeler yüzünden olabilir. Bilemiyorum eşimde benimle aynı burç ve o da çok aramıyordu hatta nişanlanınca benimle ciddi değilsin sanmıştım dedi. aramadığımda beni seviyormusun. Sen beni sevmiyormusun diye de soruyordu hep, bu da biraz canımı sıkıyordu. Böyle sorular sormasından dolayı değil, benim sevgime güvenmiyor mu? Bana güvenmiyor mu? Diye diye ilişkiden uzaklaşır.
Kova burcu

Sevmiyo musun demiyorum pek ama ilgisiz bence

Günde 1 dk mı? Bu kişi sevgiliniz değil. Günde 8 saat uyuyup 16 saat durmadan ders çalışmıyor bu adam. Yakında olmuyor deyip ayrılır. Ben olsam hiç aramam arayınca da dönmem anlasın ne yaşattığını. Yakında ayrılacak haberiniz olsun. Ayrıca net şekilde bence arkadaşlarını arıyordur. Sizden sıkılmış. Ara beni dedikçe daha da kacacak

Günde 1 dk mı? Bu kişi sevgiliniz değil. Günde 8 saat uyuyup 16 saat durmadan ders çalışmıyor bu adam. Yakında olmuyor deyip ayrılır. Ben olsam hiç aramam arayınca da dönmem anlasın ne yaşattığını. Yakında ayrılacak haberiniz olsun. Ayrıca net şekilde bence arkadaşlarını arıyordur. Sizden sıkılmış. Ara beni dedikçe daha da kacacak
Haklısın. Sınav sürecinde üzülmek istemiyorum atlatiyim bitircem

Back
X