Sevgilimle ilgili

Ayrılmaya ne dersin tamam çok zor ama öyle biriyle ömür geçmez canım kendine bunu yapma kullanıyor seni resmen

Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
Şaka mısın sen😳

2295CC60-6748-4810-8FE8-FCFD24189800.webp

Daha cok ara 404 gibi yapis birakma. Birakirsan kaparlar :KK70:
Bir de ne yiyp ne ictin bu hale geldin sirf meraktan soruyorum?

Merhaba arkadaşlar kırıcı yorum yapmadan cevap verirseniz sevinirim sevgilim var 1 senedir ve beni sürekli aldattı bu yatmak değil kadınlarla mesajlaşmak eski çıktıdığı Kadınlarla tekrar konuşmak gibi ve ben aramazsam aramıyor bitti diyorum sen bilirsin diyor çok konuşuyorsun diyor beni dinlemiyor yanımdayken bile sürekli telefonla uğraşıyor işine gelince sarılıyor cinsellik istiyor ama Bunlar olunca sonra umursamaz oluyor başka şehirde beni görmeye geldi giderken benle vedalaşmadı ben küsmüştüm çekmiş gitmiş ben aradım yoksa bana söylemiyor ve napmam gerekiyor danışacak kimsem kalmadı kafayı yemek üzereyim ve sürekli ben arıyorum mesaj atıyorum o aramıyor
Ee Sevgiliniz sizden ayrılmış haberiniz yok..

Ayrılın. Bu kadar basit adamın size gösterdiği bir saygı bile yok ki? Her yer erkek neden bu adamda takılı kalıyorsunuz?

Salla gitsin güzelim. Sen belki bir iki gün acı çekersin ama geçer hem de öyle güzel silersin ki hayatından hah dersin fazlalıkmış bile çıktı gitti rahata erdim. Ama o şimdi "kendince" rahata erer ama iki gün sonra it gibi olur. Koy kapıya koy kapıya. Uğraşma şöyle salaklarla canına yazık

Ne kadar acı da olsa adam sizi cinsellik için arıyor seven böyle yapmaz ,iyiliğiniz ayrılın

Evlen bence, kacirma. Ideal koca.
Şimdiye kadar anlamamışsın, belki kirli donlarını yıkamaya başladığında dank eder.

Bir iliskin olsaydı görünen de ayrılmalısın derdim ama yok.. sende bitirmelisin artık diyorum o yuzden..

Danışacak birinin olmasına gerek yok. Ne yapmanız gerektiği alenen ortada değil mi? Adamın sizi sevmediğini idrak edemiyor musunuz?

üzgünüm ama bu sevgililik değil.Sizi seven birisi asla böyle yapmaz.canı istediğinde varsınız,canı istediğinde yoksunuz onun için.sadece sevgililikte değil,her ilişkide böyle insanlardan kaçınmalısınız.bunun gibiler sadece insanları kullanmayı sever,işi düştüğünde arar.Uzak durmanızda fayda var.
Ayrıca yedekte bissürü kız var demekki sizi önemsemiyo,sevgi zaten yok belliki.Daha fazla yıpranmadan bağınızı koparın bence.

Doğru söylüyorsunuz ama çok emek verdim ve kendimi çok kullanılmış hissediyorum
Her sey ortadayken ve hicbir mecburiyetin yokken katlanmanin, kendini ezdirmenin, karsi tarafi abartmanin, cesaretsizligin adı da "emek vermek" olmus.. Bu kadar mi sevmiyorsun kendini ve zamanını?

Back
X