Sevgilimle ilişkimizde napmaliyim

konusuyorum ama deduginiz gibi de yapayim benim asil sebep anneden gelen kontrolculuk gibi gozukuyor ama daha detayli analiz etmek gerekir tabii bakalim neler soyleyecek…

Ben hic yalan soylemem diyen mecbur kalmamistir.
Karsinizdakini yalanci yapar bu tavirlariniz.
Dunyaniz ne kadar kucukse icindeki seyler o kadar buyuk gorunur.
Dunyanizi genisletin.

Ben hic yalan soylemem diyen mecbur kalmamistir.
Karsinizdakini yalanci yapar bu tavirlariniz.
Dunyaniz ne kadar kucukse icindeki seyler o kadar buyuk gorunur.
Dunyanizi genisletin.
aslinda aktif biriyim piyano caliyorum tiyatro yapiyorum ise gidiyorum okula gidiyorum egitimler aliyorum ama nasilsa kafaya takmamayi basaramiyorum.. acikcasi biraz basardim son donemde ama tamamen yenebilir miyim bilmiyorum. sizin var mı tavsiyeleriniz

Bunaltmiyorum bunaltıcı değilim demişsiniz ama trip atmak da çok bunaltıcı bir davranıştır. Adam sosyal biri belli ki haftada 5 kere dışarı çıkıyorsa öyle kabul edeceksiniz yapacak başka hiçbir şeyiniz yok. Bu cümleyi kendinize hatırlatıp tekrarlayıp durun bence. Başka türlü olmaz

kendimi sizi sevmeyen arkadası yerine koydum.. ve haklı buldum

gözünüzü seveyim evleneceğiniz adam dahi olsa birbirinizin hayatına bu kadar karışmayın ya hu! ne haddinize?

bu gğven problemi falan değil. sağlıksız, toksik, olgun olmayan bir takıntı. kendinize bu kötülüğü yapmayın.

beni de biri sürekli darlasa ben de yalan söylemeye meylederdim.

tesekkurler oyle yapmayi deniyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…