• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle ilişkimizde napmaliyim

aralarda baska olaylar da var bu benim hakkimda kotu konusmus olan arkadasima twitterdan kiz videosu atiyor ve altina kasaya bak amk yaziyor ben de bunu goruyorum niye yaptin diyorum cok buyuktu abarti diye oyle yazdim falan dedi
🤮🤮🤮🤮🤮🤮🤮

O gizleyip çıkıyor işte, engel olmaya çalışmadım değil, engel olamıyorum diyecektiniz.
engel olmaya calismadim hicbir zaman cikmasan etmesen vs demedim. gizleyip cikmiyor normalde cikacaksa soyluyro zaten bunda gelip yalan soylemesi sacma normalde istedigi zaman cikar istedigi kisiyle ve soyler acikca. hcibri zaman gidemezsin yapamazsin YAPMA ETME YAPMASAN ETMESEN agzimdan cikmadi asla

aralarda baska olaylar da var bu benim hakkimda kotu konusmus olan arkadasima twitterdan kiz videosu atiyor ve altina kasaya bak amk yaziyor ben de bunu goruyorum niye yaptin diyorum cok buyuktu abarti diye oyle yazdim falan dedi
Ayyy bu yorumu şimdi gördüm midem bulandı ıyyyyy. Hâlâ neden bu abaza sapık ile berabersiniz? Ayrılın, kendi hayatınıza bakın.

esit cikacagiz demedik o bile ayni iliskimizde superiz falan dedik. hesap sormuyorum da hicbir zaman ciktiginda sinir oluyorum istemsiz bu
Bende böyleyim yani bişey yapmasına gerek yok sürekli disari cıkıp misal arabayla gezmesine sinir oluyorum ne öyle arabalarda geziyorsun yani ama bende cok cıkarım oda sende cıkıyosun ben bısry demıyorum dıyor bızımde uzak ılıskı ıkı saat falan suan yazlıktayım yanındayım ama böyleyim son konumu okumanı tavsıye ederım sureklı aynı seylerı yasadıgın ıcın

Bende böyleyim yani bişey yapmasına gerek yok sürekli disari cıkıp misal arabayla gezmesine sinir oluyorum ne öyle arabalarda geziyorsun yani ama bende cok cıkarım oda sende cıkıyosun ben bısry demıyorum dıyor bızımde uzak ılıskı ıkı saat falan suan yazlıktayım yanındayım ama böyleyim son konumu okumanı tavsıye ederım sureklı aynı seylerı yasadıgın ıcın
tesekkur ederim okuyayim hemen

ben bir de cok az cikiyorum o yuzden de olabilir. o haftada 2-3-4 bazen 5 cikar ben ayda 1-2 belki

bunda bile gercekten buyuk oldugu abarti oldugu icin attigina inanmayi secip onu affetmeyi sectim sozune guvenmek istedim
23 yaşında mısınız? Profildeki yaş bilgisi doğru mu? İlişkiler konusunda acemisiniz bence. Hayatınızdaki kişi pis zihniyetli birisi, arkadaşına bir kadın videosu atıp kalçasıyla ilgili (kasaya bak!) diyor çok iğrenç. Kendinizi böyle bir ilişkiye mi layık görüyorsunuz? Şimdiye kadar inanmak, güvenmek istemişsiniz ama ayrılmanız çok daha iyi olacak.

23 yaşında mısınız? Profildeki yaş bilgisi doğru mu? İlişkiler konusunda acemisiniz bence. Hayatınızdaki kişi pis zihniyetli birisi, arkadaşına bir kadın videosu atıp kalçasıyla ilgili (kasaya bak!) diyor çok iğrenç. Kendinizi böyle bir ilişkiye mi layık görüyorsunuz? Şimdiye kadar inanmak, güvenmek istemişsiniz ama ayrılmanız çok daha iyi olacak.
24 yasindayim evet ama cok olgun bir insanim 28 yasindaki sevgilimden daha oldugunum ablamdan vs de daha olgunum boule buyudum cocukluktan beri boyleyim asiri sorumluluk sahibi her seyi en iyi sekilde hatasiz yapmaya calisan biriyim hayatimda baska insanlar da oldu ama bilmiyorum niye boyle oluyor

cocugun kalbi gercekten temiz gibi geliyor bana hep bunda zaman tanıdığım kadariyla ben de lafina guveneyim tamam gercekten oyledir dedigi gibidir diyorum asiri buyuk bir sey olmadigi surece ama boyle oluyor iste bunlari da hak ettigimi dusunmuyorum

profilinize giremedim

hayatindaki insan dışarı çıktı diye sinirlenen iki insanin iliskisinden ne olacak
ayrilin gitsin

Yorucu birisiniz adam yalancıysa ayrılın niye iki tarafı da yoruyorsunuz. Kontrolcü de olmayın adam 28 yaşında kontrol edecek ne var arkadaşı ile oturmasın mı?
İstemiyorsanız ayrılın yormayın

Yorucu birisiniz adam yalancıysa ayrılın niye iki tarafı da yoruyorsunuz. Kontrolcü de olmayın adam 28 yaşında kontrol edecek ne var arkadaşı ile oturmasın mı?
İstemiyorsanız ayrılın yormayın
oturmasin demiyor ki kimse zaten istedigi kadar cikip oturuyor sorun su ben icten ice sinirlenip bazen trip atiyorum o da trip attigim icin sinirleniyor ve kavga ediyoruz. kontrolculuk cocukluktan gelen bir oruntudur olmayin o zaman diyince olmamak kolay degildir. yorucu biri degilim durustluk istiyorum. ciktigi zaman da hic cikmasan olmaz mi vs demedim

oturmasin demiyor ki kimse zaten istedigi kadar cikip oturuyor sorun su ben icten ice sinirlenip bazen trip atiyorum o da trip attigim icin sinirleniyor ve kavga ediyoruz. kontrolculuk cocukluktan gelen bir oruntudur olmayin o zaman diyince olmamak kolay degildir. yorucu biri degilim durustluk istiyorum. ciktigi zaman da hic cikmasan olmaz mi vs demedim
Bu kontrolcü halinizo yenmek için çabalıyorum demişsiniz yorumlarda ne yapıyorsunuz mesela?
Ayrıca adam dürüst değil demek ki neden ısrar ediyorsunuz bunda

Bu kadar güvensizsen uzak mesafe ilişkiye nasıl ikna ettin ki kendini...
Bu arada okurken lise 9. Sınıf yaz tatili yaz aşkı gibi ergen ilişkisi hissettim. Hiç sağlıklı değil. Sizin ve karşı tarafın tutumunu sağlıklı göremedim.
Çevremde olanlar ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki kısıtlayıcı ilişkiler ve durum idare etmek amaçlı söylenen yalanlanlı ilişkilerin sonu hep ayrılık.:(
Bir birinizin hayatına eşilik etmek yerine kısıtlayıcılık cok yorucu. Daha fazla vakit kaybetmemeli ve daha içten daha destekleyici daha güven zemininde bir ilişki daha iyi olur.

Bu kontrolcü halinizo yenmek için çabalıyorum demişsiniz yorumlarda ne yapıyorsunuz mesela?
Ayrıca adam dürüst değil demek ki neden ısrar ediyorsunuz bunda
bazen bana herhangi bir konuda fikrimi sordugunda bile tam olarak bu bu olmalı bence dememeye calisiyorum sen nasil istersen öyle olsun diyorum ya da ne bileyim boşveriyorum bir şey yaptifinda takmamaya calisiyorum taksam bile belli etmiyorum. zaten vaktinde bana sad muzik listesi yapar misim videoya koyucaz dedi ben de liste hazirladim onlar da video hazirladi aksam bana direkt sad muzikli halini atti videonun benden listeyi istemedi bile o zaman da cok kirilmistim o zaman niye liste yaptirdin bana demistim

Bu kadar güvensizsen uzak mesafe ilişkiye nasıl ikna ettin ki kendini...
Bu arada okurken lise 9. Sınıf yaz tatili yaz aşkı gibi ergen ilişkisi hissettim. Hiç sağlıklı değil. Sizin ve karşı tarafın tutumunu sağlıklı göremedim.
Çevremde olanlar ve tecrübelerime dayanarak söylüyorum ki kısıtlayıcı ilişkiler ve durum idare etmek amaçlı söylenen yalanlanlı ilişkilerin sonu hep ayrılık.:(
Bir birinizin hayatına eşilik etmek yerine kısıtlayıcılık cok yorucu. Daha fazla vakit kaybetmemeli ve daha içten daha destekleyici daha güven zemininde bir ilişki daha iyi olur.
cocuga icten ice guveniyorum cogu seyi bu sekilde tolere ettim zaten. dedigim gibi kisitlama amacli hicbir şey yapmiyorum sadece sinirleniyorum icten ice bazen de tartisma oluyor ama asla cikma etme vs demem demedim de. tek istedigim en bastan beri durustluk cunku takintili biriyim zaten

Back
X