neden genelleyici olsun ki? tam olarak böyle bir çiftsiniz. siz kendiniz yazmissiniz;
bu sizce normal mi? kaldi ki uzak mesafe iliskisi, birbirinizden çaldığınız bir zaman yok. sizsizken disari cikmasinin, arkadaslariyla kaliteli keyifli zaman gecirmesinin neden kavga meselesi oldugunu anlayamiyorum.
beynime oturmuyor. ben de uzak mesafe iliskisi yasadim, arkadaslarla is cikisi planım varsa genelde eve dönüş yolunda arardim konusmak icin. eger aramadiysam arkasaslarimla olduğumu bilirdi sevgilim erken uyur, "iyi geceler hayatim" mesaji atardi. yani neden kizsin ki ben keyifli zaman geciriyorum diye?
simdi bayram nedeniyle sehir dışındayım. Sevgilim uzak mesafeden buraya tasindigi icin hic cevresi, arkadasi yok. internette bir etkinlik buldum ben yokken gitmesi icin israr ettim. Videolarinda bol bol taytli kizlarin oldugu oldugu sportif bir etkinlik:) sonuc olarak gitti, sonradan grupla kafeye gitmisler , pazar günkü etkinlige de davet etmisler. pazar günü de ayni sekilde gitti, kafede sosyallesti. numarasını instasini paylasmis kac kisiyi ekledi iki günde. hatta sonradan birkaciylq tekrar bulustu falan ben yokken.
sadece mutlu oldum, bensizken keyifli zaman geciriyor evde tıkılıp kalmadi diye.
yani benim mantelitem almiyor sevgilim disari cikti eglendi diye kavga etmeyi, ya da sevgilimin ben disari ciktim diye benimle kavga etmesini.
kac yasindayim, kac erkek gecti hayatimdan hic boyle bir gundemim olmadi yani.
sacmaligin daniskasi.
okudum, gordum ki tam olarak oyle bir iliski.
suna baksana, toksiklik akiyor.
adami oyle bunlatmissin ki yalanlar soyleyip durmus. alt tarafi basit es dost ziyareti ama yalanlar soyleme geregi duymus. gerek var mi yani? adama da üzülmüyorum çünkü adam da ayni sekilde senin cikmadan rahatsizmiş
sonuc olarak yalanlarla, birbirini aptal yerine koymalarla yapan yapiyor yapacagini. daha mi iyi?
senin hakkinda kötü konuştuğunu kimden duydun?
bunu söyleyen sevgilin miydi?
soylediyse ne niyeti varmis ki senin canını sıkacağını bildigi halde gelmis yetistirmis, hala da kizla buluşmaya devam ediyor.
madem arkadasligini bitirmeyeceksin anlatma yani kadina, agzinin kilidi mi bozuk?
daha önce olmus yine olmus devam edersen yine olacak.
super iliski masallah. her iki taraf da esit cikar yoksa kiyametler kopar

allah nazarlardan saklasin:)
madem kavga konunuz bu siz de cikin onun ciktigi kadar esitlik saglayin.
ölsem sevgilime yalan söylemem, o da bana asla yalan söylemez. biriyle buluşacaksa demek ki onunla buluşmak istiyordur, ona uygun gelmistir bana iyi eglenceler demek düşer. ya da eski is arkadasim (erkek) yakinima tasinmisti. hem kahvalti ederiz hem evine yardim ederim diye evine gittim arkadasimin, sevgilim de sadece isten cikinca adres istedi beni arabasiyla almak icin:) yani neden yalanlar soyleyelim ki birbirimize?
iliski dinamiginiz de sacma sapan, kusura bakma da..adam en basit seyde bile trip atarsin diye yalana basvuruyor bunun nesi mutlu iliski?
iliskinizde ne bağlılık var ne mutluluk. bol bol baski var.
once kendinin normal olmadigini farkina var ki sonra bir cekiduzen ver kendine. yoksa yillar yili ayni sorunlari yasar, yalanlari duyar ayrilir durursun
ve son olarak;
sizinle ve şu seviyedeki bir adamla baglilik ve mutluluk dolu bir iliski de zordur. bunu basardiysaniz tebrik etmek lazim