Canim arkadaslarim amacim kimseyi yargilamak degil, beni sakin yanlis anlamayin ama, erkeklere her zaman ulasamayacagi biseyler birakmak gerek yoksa hepsini tepende bulursun ister seninle oynayan, istersede seni deliler gibi seven ugruna ölen biri olsun ERKEK ERKEKTIR.
tabiki hepimizin yanlislari olmustur, ben 21 yasimdayim ve bende cok hatalar yaptim, bende kafami taslara vurdum ama ondan sonra attigm adimlara hep dikkat etmeye calistim. Her yaptigmiz seyde keske yapmasaydim giibisinden bi pismanlik olsada, yinede kendimize dur dediremedigmiz zamanlarda oldu..
benim sana demek istedigim sey, keske ailenin nasil bi karaktere yada özelliklere sahip oldugunu bildigin halde yapmasaydin.. sonucta onlari herkesten cok sen iyi taniosun, nefsine keske bu kadar cabuk yenilmeseydin ama yapicak bisey yok, benim sana bu saatten sonra diycegm sey allah yardimcin olsun, ama ne olursa olsun kendini ezdirme, pismanligin varsa pismanligini allahtan baska kimse anlamaz yol yakindan pismanligindan tövbeye sigin bnce, geriye kalan hickimse seni ilgilendirmesin ailen haric, biliyorum aileye duyurmadan nasil olucak nasil ayrilacaksin gibi kuskular var icinden ama, allaha sigin sen gerisi kolayca gelir, hak hukuk herzamn yerini bulur yeterki sen yolundan hicbizaman sasma, bi hata yapmissin yargilamak birtek allaha mahsustur tabiki affetmekde, allah affettikden, icindede o insanc olduktan sonra kimseyi dinleme derim.. biliorum zor olucak ama hatalarin her zaman agir bi bedeli vardir, bnde yasadim bnde biliyorum..
Katılıyorum, yapmışsan bedelini ödemekten de korkma. Ben de hata ettim güvenmekle, o yaşta bir ilişkinin sorumluluğunu almak istemekle. Sonuç olarak bedelini ödedim. Arkadaşımızın dediği gibi susmadım, o kötü durumumda bile bir kez bile boyun eğmedim.
Sanırım arkadşaımız da benim gibi yapmış. Kendimden asla taviz vermem. Sen de verme arkadaşım. Ezdirme kendini, seni senden daha fazla koruyacak, savunacak kimse yok.
Cok dogru soyledin arkadasim,benim bile bazen dusuncelerim vardir gecmisime dair acaba birgun oluda karsima cikarmi yaptigm hatalar diye ama hicbi zaman korkmuyorum,allahin izniyle a$ilmiycak gucluk,zorluk yoktur yeterki eabbim elden ayakdan kesmesin..
Hiç bir acı sonsuz değildir, çaresi vardır ölüm dışında. Ben de üzüldüm canım yandı ama geçti. Hala izleri var, güven problemim yok değil. Ama ne yapalım olacak o kadar.
Tamam konu sahibi bariz büyük bir hata yapmış. Cinsellik değil hata, değmeyecek, olmayacak bir adamla yaşamış olması hata. Cinsellik bana göre utanılacak birşey değil.
Ama karşısındaki adam bunu tehdit unsuru olarak görüyor. Yani kötü birşeymiş gibi. E kötüydü neden yaşadın. iyiydi neden tehdit ediyorsun?
Tabi bu zihniyette olan çok bu ülkede. Türkiyede olmanın da etkisi yok değil yani. Kadın yaşarsa ayıplanır, erkek yaparsa aslanım denir.
He babasına anlatsa kendisi hiç hasar görmeden olaydan sıyrılabilecek mi? Benim babam olsa onu mezara sokar yeminle. Ya da evlenmek zorunda kalır.
Bence bunları göze alamaz.
Aynen cnm.bide isin o tarafindan bakmak lazim tabiki,simdi konu sahibi arkadasima tavsiyem yurekli olsun bi insana kendini.ezdirmektense pismanligni dile geitirp af dileyim 1defa aci cekmek tabiki dha iyidr.. ama herkes kaldiramaz tabiki zor yinede allah yardimcisi olsun..
Ayni zihniyet sadece turkiyede degil arkadasim bak ben.yurtdisndayim burdaki zihniyetde ayni.. sorun turkiyede degil turklerde.. tabi bnde evlenmeden.birisiyle brb olmayi desteklemiorum ne.yalan soyliym.. Insanin bi mahremi olmasi gerek ama kimseyi hatalariyla o**pu diye adlandirmiyorum yargilamiyorum iste bizim milletimizde bu var..
Benim anlamadığım o kadar kötü ayıp bir şey madem neden var bu?
Hadi onu geçelim. Kadının buna hakkı yok mu? Niye kadınlar bir adım geriden geliyor hep. İkinci sınıf muamelesi yapılıyor.
Bu zihniyetteki erkekleri evire çevire dövmek istiyorum ya.
Ayip degil Canim,sadece gunah.
Ama atlanilan konu, Kadinada Gunah erkegede Gunah. Haram bir.nevi,sonucta senin mahremin.
Bu konuda iki cinsiyette esit,allah erkege sen.istedign kadar yap,kadinada sen.kenarda dur dememis iki kulunada hem haram hemde yasak kilmis.
Ben sadece dini degerlerimizden bahsesiorum,vicdani el veren veya pismanlik duymadan yapan insanlar beni hic ilgilendirmez karisamamda cunki herkez kebdisinden.sorumludr..
Her koyun Kendi bacagindan asilir..
Ben ılıskıye gırmek gibi bir hata yapmadım ama 4 senelık bır ılıskım vardı pislik benı tehdıt edıyordu babama bı erkek arkadasm oldugunu soylemekle ama tehdıtlerıne aldırıs etmedım ve umrumdada degıldı sonradan köpek gıbı pişman oldu ama neye yarar sakın boyun eğme salaklık yapma korkma tecavüz ettiğini soylerım de sen de o sekılde tehdıt et onu madem iş bu kadar cıddılesıyor sende ona soyle sımdı ayrıllı 3 sene oldu bende evlıyım mutluyum yakında cocuklu olcak iyiki öyle bir hata yapmamısım keşke ilişkiye girmeseydin ne dıye ılıslıye gırersınız inanıp anlamıyorum ki erkege guven olurmu hiç ilişkiye gırıyorsunuz genclık yıllarınızı hiçe sayıyorsunuz bu sekılde korkulara gırıyorsunuz üzülüyorum ya ilişkiye gırerken korkmadıysan ayrılırkende korkma sonuclarına biraz katlanıcaksın üzgünüm
Ben ılıskıye gırmek gibi bir hata yapmadım ama 4 senelık bır ılıskım vardı pislik benı tehdıt edıyordu babama bı erkek arkadasm oldugunu soylemekle ama tehdıtlerıne aldırıs etmedım ve umrumdada degıldı sonradan köpek gıbı pişman oldu ama neye yarar sakın boyun eğme salaklık yapma korkma tecavüz ettiğini soylerım de sen de o sekılde tehdıt et onu madem iş bu kadar cıddılesıyor sende ona soyle sımdı ayrıllı 3 sene oldu bende evlıyım mutluyum yakında cocuklu olcak iyiki öyle bir hata yapmamısım keşke ilişkiye girmeseydin ne dıye ılıslıye gırersınız inanıp anlamıyorum ki erkege guven olurmu hiç ilişkiye gırıyorsunuz genclık yıllarınızı hiçe sayıyorsunuz bu sekılde korkulara gırıyorsunuz üzülüyorum ya ilişkiye gırerken korkmadıysan ayrılırkende korkma sonuclarına biraz katlanıcaksın üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?