Konunun Ana Temasını Biliyorum..
Sadece Vajinismusun İlişkiye Girmeden Anlaşılmadığını Söylüyorum..
Yazdıklarınız Hakkında Çokta Detaya Girmek İstemiyorum..
Çünkü Siz İlişkiye Girmedik Yazmışsınız..
Tehdit Konusuna Gelince, Isıracak Köpek Havlamaz..
Sevgiler..
Ben birini kandırmayı asla istemem. Ama bu zamanda öyle erkek yok ablacım :/
Eğer karşıma beni kabul eden biri çıkarsa neden öyle bişeye kalkışayım.
İnşallah çıkar..
çok ayıp söylediğin..bu hayatta herkesin başına herşey gelebilir bu konuyu yazan sende olabilirdin bende o da neyse...kimse yaptgının dogru oldugunu söylemiyor lütfen biraz daha yumuşak yazalım ne yazacaksak
Herkes namus timsali, ahlak bekçisi ...
Bazı yorumları yapanlar , sanki insan değil.
İnsan olmanın ne demek olduğunu bilmezmiş gibi yorumlar...
Hatalar insanlar içindir. Her insanın yaptığı hatalar var. Ve bu kız bu hatayı yapmış olabilir; ama bu hatayı yapan ne ilk kişi ne de son ...
Herkes elini yüreğine koyup yorum yapmalı bence, çünkü kimimizin kızı kimimizin oğlu, kız kardeşi, erkek kardeşi var.
Bu hayatta yalnız değiliz.
Ben bu kıza kalkıp şimdi, sert çıkışamam... Çünkü ileride bir kızımın olmayacağı ne malum ?
Bildiğim tek bir şey var her şey insanlar için.
Kaldı ki bu durumu hata olarak bile değerlendirmek istemiyorum. Tecrübe diyelim. Kötü bir tecrübe etti bu kız.
Ayıp olan bir şey de yok bu kızın yazdığında.
Ben şunu merak ediyorum, biriyle evlenip bekaretini kaybetmek ve sonrasında boşanmak ile evlenmeden bekaret kaybetmek arasında ne fark var ?
Tescil farkı mı ? Namus farkı mı ? İnsanın sevdiği ile böyle şeyleri yaşaması kadar doğal bir şey yok.
Sadece her zaman savunduğum bir şey var, küçük yaşlarda bu işlere pek bulaşmamalıyız. Çünkü pişman olma olasılığımız , büyük yaşlara göre daha fazla.
Ben ayıbı,namusu nerde ararım biliyor musunuz? Evliyken, kocasını aldatan; birini seviyorum derken diğeri ile ilişki yaşayan; yalan duygularda ararım.
Keşke herkes böyle yapsa.
Çoook güzel yazmışsınız ... dicek bişey bulamadım *.*Herkes namus timsali, ahlak bekçisi ...
Bazı yorumları yapanlar , sanki insan değil.
İnsan olmanın ne demek olduğunu bilmezmiş gibi yorumlar...
Hatalar insanlar içindir. Her insanın yaptığı hatalar var. Ve bu kız bu hatayı yapmış olabilir; ama bu hatayı yapan ne ilk kişi ne de son ...
Herkes elini yüreğine koyup yorum yapmalı bence, çünkü kimimizin kızı kimimizin oğlu, kız kardeşi, erkek kardeşi var.
Bu hayatta yalnız değiliz.
Ben bu kıza kalkıp şimdi, sert çıkışamam... Çünkü ileride bir kızımın olmayacağı ne malum ?
Bildiğim tek bir şey var her şey insanlar için.
Kaldı ki bu durumu hata olarak bile değerlendirmek istemiyorum. Tecrübe diyelim. Kötü bir tecrübe etti bu kız.
Ayıp olan bir şey de yok bu kızın yazdığında.
Ben şunu merak ediyorum, biriyle evlenip bekaretini kaybetmek ve sonrasında boşanmak ile evlenmeden bekaret kaybetmek arasında ne fark var ?
Tescil farkı mı ? Namus farkı mı ? İnsanın sevdiği ile böyle şeyleri yaşaması kadar doğal bir şey yok.
Sadece her zaman savunduğum bir şey var, küçük yaşlarda bu işlere pek bulaşmamalıyız. Çünkü pişman olma olasılığımız , büyük yaşlara göre daha fazla.
Ben ayıbı,namusu nerde ararım biliyor musunuz? Evliyken, kocasını aldatan; birini seviyorum derken diğeri ile ilişki yaşayan; yalan duygularda ararım.
Keşke herkes böyle yapsa.
Sağol canım. <3
Çoook güzel yazmışsınız ... dicek bişey bulamadım *.*
Ilişkiye girmek yada girmemek önemli değil zaten sevgilim kızlık zarımı bozdu !!
Sevişirken bozuldu ilişkiye girilmedi. Farkı yok bunun nası olsa bozuldu size penisin girip girmediğni mi açıklayayım ne kadar geri kafalısınız lütfen önyargılılar konuyu terketsin geyik yapmaktan hoşlanıyorsunuz demekki
selam ben uzun zamandır takip ediyodum burayı ama yeni üye oldm . uzun zamandr çıktığım biri var ilişkiye girdik fakat ayrılmıyo şiddet uyguluyo babana annene sölerim diyo ayrılmaya kalkıştm peşimi brakmadı şmdi aldatıyo farkndaym ama ayrlamcağmı bildigi icin cok rahat napmalym ? nasl ayrlmalym anneme anlatrsam öldürürlerr benine olur fkir verin bana
Evli misiniz ?
Her Acıyan Vajinismus Olmaz..
Ayrıca Yorumum Konu Sahibine İdi, Size Değil..
Ben sadece konu sahibinin dediklerini tekrarladım, belki o kısımı atlamışsınızdır diye. Kötü bişey dedik sanki...Neyse
selam ben uzun zamandır takip ediyodum burayı ama yeni üye oldm . uzun zamandr çıktığım biri var ilişkiye girdik fakat ayrılmıyo şiddet uyguluyo babana annene sölerim diyo ayrılmaya kalkıştm peşimi brakmadı şmdi aldatıyo farkndaym ama ayrlamcağmı bildigi icin cok rahat napmalym ? nasl ayrlmalym anneme anlatrsam öldürürlerr benine olur fkir verin bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?