sevgilimle ilişkiye girdik ayrılmak istiyorum tehdit ediyor

allah doğru insanlarla karşılastırsın ne diyim benimde bir kızım olacak kınamakta istemiyorum kimseyi ama ben evladımı nereye kadar koruyacam her an yanında olamayacagım ki kendi kendilerini koruması lazım genc kızların

Hayırlı evlat olsunlar yeterki,işte onu yapamayan kızlarımızda var maalesef koruyamıyorlar kendilerini

Benm bu durumum uzun zamandır var ama kmseye anlatamıyorum sonunda buraya üye oldm bu konuyu açmak için ssırf
anneme anlatmaya yeltendm anck korkyorm tepksini mrk ediyorm erkek arkdşm dediğm kişi de ailemi tanıyo KORKUYORUM SADECE ondan değil ailemle aram bozulacak

Bırak ailenle bozulsun aran 3-5 gün bozulur düzelir sonra ağlarsın sozlarsın belki ama ailenın yerinide daha iyi anlarsın böylelikle..

Hiç birşeyden korkmadan anlat annene durumunu sana en yakın olarak sadece annen destek olur canım yeterki kendine güven,bu aşağılık adamada papuç bırakmayın sakın...

benim kayınvalidem de bir kadın olarak üstelik..eşim üniversiteyi kazandığında onu okumaya gönderirken aynen şunu demiş..oğlum gençsin tabi ki sevgilin kız arkadaşın olucak..ama senden tek istediğim kimsenin evladının canını yakma..kız erkek olsun arkadaşlıklarına dikkat et.

aılesıne soylese ne olacak mecbur onunla evlendırmıceklermı aynı sey

ayrılrm ortada kalırm die korkmuyorm asla !!! kötü durumların yasanmasndan korkum var

sen bu tehditlere boyun eğersen asıl kötü durumları yaşayacaksın!
aptal ya, gidip annene babana anlatacak baban da öylece dinleyecek sanki , ben böyle babana söylerim diye tehdit eden erkeklerin o koca kafalarının içinde beyin yerine enginar falan olduğunu düşünüyorum.. aptala bak kızın babası sana aferin mi diyecek , önce seni geberticek dangalak!
"babama git söyle, bak bakalım önce hangimizi kıtır kıtır doğruyo, ben evladıyım ,beni öldürecek hali yok, ama seni gebertir.." de sen ona canım.. ayrıca savcılığa şikayet edeceğini söyle ve gerekirse bunu yapmaktan da hiç çekinme!
boyun eğersen inan çok farklı yönlere ilerler hayatın, şimdi pişmanlığın 1 ken sonra 1000 olacak.. başına daha çok şey gelir, kesinlikle görüşmeyi kes ve asla asla sana ulaşmasına izin verme sakınnn!!!

Son düzenleme:
korkucağın şeyi yapmasayddın keşke ve
bu işin başi sonu yok darp girdiyse işin içine tez zamanda kaçmaya kalk
onun yanındayken huzursuzlk çıkar ve surat yap:53::53::53::53::53::53:

Sakın ipleri eline verme o salağın polise giderim tecavüz etti derim diye tehdit et bak bakalım yanaşabiliyor mu
Şimdi boyun eğersen tepene çıkarırsın

Kesinlikle katılıyorum. bir kere böyle birşey söyle bak bir daha tehdit edebilir mi seni. Sen tehdit et peşimi bırakmassan polise giderm tecavüz etti diye de.

sen bu tehditlere boyun eğersen asıl kötü durumları yaşayacaksın!
aptal ya, gidip annene babana anlatacak baban da öylece dinleyecek sanki , ben böyle babana söylerim diye tehdit eden erkeklerin o koca kafalarının içinde beyin yerine enginar falan olduğunu düşünüyorum.. aptala bak kızın babası sana aferin mi diyecek , önce seni geberticek dangalak!
"babama git söyle, bak bakalım önce hangimizi kıtır kıtır doğruyo, ben evladıyım ,beni öldürecek hali yok, ama seni gebertir.." de sen ona canım.. ayrıca savcılığa şikayet edeceğini söyle ve gerekirse bunu yapmaktan da hiç çekinme!
boyun eğersen inan çok farklı yönlere ilerler hayatın, şimdi pişmanlığın 1 ken sonra 1000 olacak.. başına daha çok şey gelir, kesinlikle görüşmeyi kes ve asla asla sana ulaşmasına izin verme sakınnn!!!

on numero..:41::41::41:

bende onu dıyorum erkek her hltı yapar erkek ne de olsa yatar kalkar kımse napıyosun oglum demez ! ıstedıgı hayatı yasar ama evlenecegı zaman bakıre kız ıster sen bakırmısın kı bakıre arıyosun !

aynen oyle erkekler bunu kendilerine hak goruyor..cok guzel bir soz var boyle dusunen ve yargılamayı seven insanlara..

Sen kim oluyorsun da benim yaşadığım hayatı yargılıyorsun?
Ben mükemmel değilim ve olmak zorunda da değilim!
Parmağın ile beni işaret etmeden önce ellerinin temiz olduğundan emin ol..

Son düzenleme:

bence bu biraz sert oldu..evet gerçek düşüncen bu olabilir arkadaşla ilgili ama bunu daha üsluplu bir şekilde söyleseydin daha yakışık alırdı..o zaten hatasının farkında onun hayatını ailesini ne yaşadığını neden böyle bir yanlışa sürüklendiğini bilemeyiz bu sonucun birde buralara gelme aşaması var..kimsede bunu bilemez..ve yardım istiyor sadece.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen şunu de o sevgilin denecek müsvetteye tamam gel söyle ama ailem benim tutucudur seninle evlendirirler yani beni almak zorunda kalırsın hatta bu işi seni de beni de öldürmeye kadar götürebilirler de

bende katılıyorum benim arkadasım 23 yasındaydı tecavüz etti dedi ailesine ve polislere baskısna dayanamadı o ahkam kesen çocuk kuzu oldu 6 ay hapis yatt aileside kızı kucakladı bi yolun bu war bence işelr kötüye gidiceğine lehine çevir biran önce vakit kaybetme derim

Back
X