Sevgilimle ilişkiyi devam ettirmeli miyim hiç bilmiyorum

yildiz54

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
376
266
103
Merhaba hanımlar, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var neredeyse üç yıl olacak. Ama nedense benim bu ilişkinin evliliğe gidecek mi gitmeyecek mi konusunda kararsızlığım var. Üniversitede aynı sınıftaydık ama okul bitince o kendi memleketine gitmek zorunda kaldı. Asıl endiselerim huyu konusunda düşünce yapısı konusunda. Aslında çok iyi insandır ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Örneğin ben bir şeye alındım diyelim o hemen kendini hakim ilan edip sanki alınmamam gerekirmiş gibi tepki veriyor. Küsüyorum küslükten anlamıyor, sinirleniyorum ben sinirlendiğim zaman sanki umrunda olmuyo ama o sinirlendiği zaman her şey onun suyuna gitmeli oluyor. İyi yanları var tabiki bunu da göz ardı edemem. Ama evlenince onun şehrinde de yaşamak istemiyorum. Annem çok disiplinli çok katı bir insan şu an ilişkimizi bilmiyo ama öğrense belki de oraya gitmeme izin vermeyecek. Kendisi hasta çünkü uzun yollara kolay kolay çıkamaz. Seviyorum da bazen düşünüyorum ayrılsak beni onun gibi seven olur mu diye dışarıdaki insanlar gözümü korkutuyor. Allah var bana çok sadık bir insandır. Bunu da göz ardı etmek istemiyorum çünkü çoğu erken şu devirde flört adı altında on tane kızla bile konuşabilir. Ben su an 21 yaşındayım. Atanmak için uğraşıyorum şimdi atansam işe giderken giydiğim kıyafete bile karışmaya kalkar belki elbise etek gibi. Çok kararsızım sizce ne yapmalıyım yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?

21 yasındasın atanmana bak. Kafanda soru isaretleri varsa ayrıl.
Cocugun sadakatini övme, sadakat insanda olmasi gereken en lazım duygu zaten.
Bırının bıze sadık olması onu harika bırı degıl, normal bir insan yapıyor.
Evlılık dusunmek ıcın cok gencsin.

Birincisi küserek değil konuşarak ifade edin kendinizi. Sinirlendiğin zaman konuşmak istemeyebilirsin gayet normal ama uzatmadan kendini ifade etmen daha sağlıklı. Çünkü senin ne düşündüğünü bilmesi gerekir. Kılık kıyafetine asla karışmasına izin verme, sen yetişkinsin ne giyebileceğini sen daha iyi bilirsin. Atanmak için uğraş kafanı şimdilik bunlarla meşgul etme lütfen.

Kaç, kurtar kendini. Emin ol dışarda seni canı gönülden sevecek, sana güvenecek, düşüncelerine değer verecek birisini mutlaka bulursun. Düzgün erkek de çok fazla. Sadece hemen karar vermemen gerekiyor. İş bulmaya odaklan. Hayatını düzene koyduktan sonra erkek arkadaşı çok rahat bulursun.

Umarım en kısa sürede atanırsın :)

Merhaba hanımlar, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var neredeyse üç yıl olacak. Ama nedense benim bu ilişkinin evliliğe gidecek mi gitmeyecek mi konusunda kararsızlığım var. Üniversitede aynı sınıftaydık ama okul bitince o kendi memleketine gitmek zorunda kaldı. Asıl endiselerim huyu konusunda düşünce yapısı konusunda. Aslında çok iyi insandır ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Örneğin ben bir şeye alındım diyelim o hemen kendini hakim ilan edip sanki alınmamam gerekirmiş gibi tepki veriyor. Küsüyorum küslükten anlamıyor, sinirleniyorum ben sinirlendiğim zaman sanki umrunda olmuyo ama o sinirlendiği zaman her şey onun suyuna gitmeli oluyor. İyi yanları var tabiki bunu da göz ardı edemem. Ama evlenince onun şehrinde de yaşamak istemiyorum. Annem çok disiplinli çok katı bir insan şu an ilişkimizi bilmiyo ama öğrense belki de oraya gitmeme izin vermeyecek. Kendisi hasta çünkü uzun yollara kolay kolay çıkamaz. Seviyorum da bazen düşünüyorum ayrılsak beni onun gibi seven olur mu diye dışarıdaki insanlar gözümü korkutuyor. Allah var bana çok sadık bir insandır. Bunu da göz ardı etmek istemiyorum çünkü çoğu erken şu devirde flört adı altında on tane kızla bile konuşabilir. Ben su an 21 yaşındayım. Atanmak için uğraşıyorum şimdi atansam işe giderken giydiğim kıyafete bile karışmaya kalkar belki elbise etek gibi. Çok kararsızım sizce ne yapmalıyım yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Kafamda tek soru işareti varsa evlenmezdim.

Daha 21 yaşında bence de evlilik falan düşünmeyin. Zaten bu adamla olmamalı. Herkesin birkaç iyi yanı var ama önemli olan ne kadar kötü olabildiği. Zaten baskın biriyse ve evlenince sizi kendi şehrinde yaşatmaya çalışırsa o zaman biteceğine şimdi bitsin

Aynı fikirdeyim ayrıl da demiyorum sanki artıları çok gibi. Arada sırada sinirlenir demişsin yani bunu demen. Annem uzak yola izin vermez demen yaşının küçüklüğü. Bence zamana bırak. Zaten iyisi olacaksa artılar katlanır yok olmayacaksa eklsilerek biter🙏Bide herkesi aynı kefeye koyma huyununu bırak bu sana hata yaptırır Herkes Bi sürü kişiyle konuşmaz bazıları konuşur onlar 40 ındada Bi sürü kişiyle konuşuyor olacak 🙏Onları böyle kabul eden şimdinin kızları yarının kadınlarıda bunu kabul ediyor olacak 🙏Herkes değil

Daha 21 yaşında bence de evlilik falan düşünmeyin. Zaten bu adamla olmamalı. Herkesin birkaç iyi yanı var ama önemli olan ne kadar kötü olabildiği. Zaten baskın biriyse ve evlenince sizi kendi şehrinde yaşatmaya çalışırsa o zaman biteceğine şimdi bitsin
Yok şu an evlenmeyi tabiki düşünmüyorum daha çok gencim ilk önce ise başlamam lazim kendi paramı yemenin tadına varmam lazım

Tabiki öyle ama o kadar değişik insanlar tanıyorum ki birinin sadakatli olması bile büyük bişey gibi geliyor artık gözüme

Birincisi küserek değil konuşarak ifade edin kendinizi. Sinirlendiğin zaman konuşmak istemeyebilirsin gayet normal ama uzatmadan kendini ifade etmen daha sağlıklı. Çünkü senin ne düşündüğünü bilmesi gerekir. Kılık kıyafetine asla karışmasına izin verme, sen yetişkinsin ne giyebileceğini sen daha iyi bilirsin. Atanmak için uğraş kafanı şimdilik bunlarla meşgul etme lütfen.
Yapmam mı tabiki kendimi ifade ediyorum ama anlamayinca küsüyorum. Mesela küstüm diyelim soğuk yazıyorum bir kez bile gönül almak için uğraşmaz

Kaç, kurtar kendini. Emin ol dışarda seni canı gönülden sevecek, sana güvenecek, düşüncelerine değer verecek birisini mutlaka bulursun. Düzgün erkek de çok fazla. Sadece hemen karar vermemen gerekiyor. İş bulmaya odaklan. Hayatını düzene koyduktan sonra erkek arkadaşı çok rahat bulursun.

Umarım en kısa sürede atanırsın :)
Çok teşekkür ediyorum inşallah. Şu an zaten evlenmeyi düşünmüyorum o da aynı şekilde sadece ilerisi için konuştum dört beş sene sonrası belki de

Ondan daha çok seveceğin insan bile çıkar karşına nerden biliyorsun gerçekten ruh eşin olduğunu :) insanların birlikte olduğu kişiler ruh eşi değil çoğu evlendiği kişilerde öyleler sadece sevgiline bağlısın yaşıtız uzun ilişki yapmıyorum ben mesela flört takılıyorum bir erkeğin sadakatli olduğuna inanmayı bıraktım tecrübelerimle çok defa aldatıldım aptal yerine koyuldum yada yeteri kadar sevmedim böyle böyle kaç ilişkim bitti ama geriye dönüp bakmadım fazla gururluyum kendimi severim :) sanada önerim bir erkeği merkezine koyma bilmiyorum duygusalmısın yoksa geride bırakıp giden birimisin ama konu iş olunca iş ve aşkı karıştırmamak gerekiyor gerekirse kendin için gitmelisin iş para maddiyat bunlar önemli şeyler sevgiliden daha önemliler bana göre hangi bölümden mezunsunuz ?

İlla sadakat istiyorsan köpek sahiplen. Hem çok sadık bir dost hem de sevgilin gibi canını sıkmaz :) Mevlana ne güzel demiş “Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.” Bence bakış açını değiştirmelisin. Kim bilir daha karşına kimler kimler çıkacak

Back
X