Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Söylediği bir cümle beni kırıyor diyelim veya alınıyorum bunu kendim söylemekten bıktım artık kendim söyleyince de bişey değişmiyor sonuçta. Kendine göre yoruyor durumu zaten o cümleyi kendi söyledi ya altta kalmak istemiyor. Ama aynısını ben ona yapsam belki de daha büyük tepki verecek onu da biliyor ama hiç haksız olmaya gelemiyor.Mesela neye aliniyorsunuz,kiziyorsunuz da ona mantıksız geliyor ?
Ayy yok evlilik düşünmüyorum şu anÇok küçüksün evlilik için
Yok şu an evlenicem demiyorum zaten ailem bile bilmiyor ki21 yaşında evlenip ne yapacaksın.
Önce kendi paranı kazan, gönlüne göre harca, arkadaş edin, gez, seyehat et, hobilerin olsun değişik insanlar tanı, ne bileyim yap biseyler.
Önce kendi kabuğundan bi çık. Ne istediğini bile biliyor olamazsın bu yaşta.
Evet çok haklısınız belki deİlla sadakat istiyorsan köpek sahiplen. Hem çok sadık bir dost hem de sevgilin gibi canını sıkmaz :) Mevlana ne güzel demiş “Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.” Bence bakış açını değiştirmelisin. Kim bilir daha karşına kimler kimler çıkacak
Bu özellik ilişkide insanı çok yorar.Surekli haklı olan,hiç özür dilemeye biri insanın sabrını tukediyor.Ben yakın arkadaşlığı bile surduremedim böyle biriyle.Söylediği bir cümle beni kırıyor diyelim veya alınıyorum bunu kendim söylemekten bıktım artık kendim söyleyince de bişey değişmiyor sonuçta. Kendine göre yoruyor durumu zaten o cümleyi kendi söyledi ya altta kalmak istemiyor. Ama aynısını ben ona yapsam belki de daha büyük tepki verecek onu da biliyor ama hiç haksız olmaya gelemiyor.
Önce atanın, hayatınızı yaşayın.Merhaba hanımlar, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var neredeyse üç yıl olacak. Ama nedense benim bu ilişkinin evliliğe gidecek mi gitmeyecek mi konusunda kararsızlığım var. Üniversitede aynı sınıftaydık ama okul bitince o kendi memleketine gitmek zorunda kaldı. Asıl endiselerim huyu konusunda düşünce yapısı konusunda. Aslında çok iyi insandır ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Örneğin ben bir şeye alındım diyelim o hemen kendini hakim ilan edip sanki alınmamam gerekirmiş gibi tepki veriyor. Küsüyorum küslükten anlamıyor, sinirleniyorum ben sinirlendiğim zaman sanki umrunda olmuyo ama o sinirlendiği zaman her şey onun suyuna gitmeli oluyor. İyi yanları var tabiki bunu da göz ardı edemem. Ama evlenince onun şehrinde de yaşamak istemiyorum. Annem çok disiplinli çok katı bir insan şu an ilişkimizi bilmiyo ama öğrense belki de oraya gitmeme izin vermeyecek. Kendisi hasta çünkü uzun yollara kolay kolay çıkamaz. Seviyorum da bazen düşünüyorum ayrılsak beni onun gibi seven olur mu diye dışarıdaki insanlar gözümü korkutuyor. Allah var bana çok sadık bir insandır. Bunu da göz ardı etmek istemiyorum çünkü çoğu erken şu devirde flört adı altında on tane kızla bile konuşabilir. Ben su an 21 yaşındayım. Atanmak için uğraşıyorum şimdi atansam işe giderken giydiğim kıyafete bile karışmaya kalkar belki elbise etek gibi. Çok kararsızım sizce ne yapmalıyım yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Ondan başka çok daha iyileri mutlaka var. Yazdıklarından sonra eski sevgilimi hatırladım o da sürekli "seni benim gibi sevecek birini bulamazsın "derdi...buldum evlendim gayet de medeni yakışıklı ondan çok daha iyisi hem de...Merhaba hanımlar, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var neredeyse üç yıl olacak. Ama nedense benim bu ilişkinin evliliğe gidecek mi gitmeyecek mi konusunda kararsızlığım var. Üniversitede aynı sınıftaydık ama okul bitince o kendi memleketine gitmek zorunda kaldı. Asıl endiselerim huyu konusunda düşünce yapısı konusunda. Aslında çok iyi insandır ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Örneğin ben bir şeye alındım diyelim o hemen kendini hakim ilan edip sanki alınmamam gerekirmiş gibi tepki veriyor. Küsüyorum küslükten anlamıyor, sinirleniyorum ben sinirlendiğim zaman sanki umrunda olmuyo ama o sinirlendiği zaman her şey onun suyuna gitmeli oluyor. İyi yanları var tabiki bunu da göz ardı edemem. Ama evlenince onun şehrinde de yaşamak istemiyorum. Annem çok disiplinli çok katı bir insan şu an ilişkimizi bilmiyo ama öğrense belki de oraya gitmeme izin vermeyecek. Kendisi hasta çünkü uzun yollara kolay kolay çıkamaz. Seviyorum da bazen düşünüyorum ayrılsak beni onun gibi seven olur mu diye dışarıdaki insanlar gözümü korkutuyor. Allah var bana çok sadık bir insandır. Bunu da göz ardı etmek istemiyorum çünkü çoğu erken şu devirde flört adı altında on tane kızla bile konuşabilir. Ben su an 21 yaşındayım. Atanmak için uğraşıyorum şimdi atansam işe giderken giydiğim kıyafete bile karışmaya kalkar belki elbise etek gibi. Çok kararsızım sizce ne yapmalıyım yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?