Sevgilimle ilişkiyi devam ettirmeli miyim hiç bilmiyorum

21 yaşında evlenip ne yapacaksın.
Önce kendi paranı kazan, gönlüne göre harca, arkadaş edin, gez, seyehat et, hobilerin olsun değişik insanlar tanı, ne bileyim yap biseyler.
Önce kendi kabuğundan bi çık. Ne istediğini bile biliyor olamazsın bu yaşta.

Evliligi dusunmek icin yasin cok genc. Atanmana bak, geri kalan butun konulari dusunme bile.
Zaten biraz daha olgunlastiginda sevgilinden ayrilacaksin.

Mesela neye aliniyorsunuz,kiziyorsunuz da ona mantıksız geliyor ?
Söylediği bir cümle beni kırıyor diyelim veya alınıyorum bunu kendim söylemekten bıktım artık kendim söyleyince de bişey değişmiyor sonuçta. Kendine göre yoruyor durumu zaten o cümleyi kendi söyledi ya altta kalmak istemiyor. Ama aynısını ben ona yapsam belki de daha büyük tepki verecek onu da biliyor ama hiç haksız olmaya gelemiyor.

21 yaşında evlenip ne yapacaksın.
Önce kendi paranı kazan, gönlüne göre harca, arkadaş edin, gez, seyehat et, hobilerin olsun değişik insanlar tanı, ne bileyim yap biseyler.
Önce kendi kabuğundan bi çık. Ne istediğini bile biliyor olamazsın bu yaşta.
Yok şu an evlenicem demiyorum zaten ailem bile bilmiyor ki 😄 ilerisi için dedim

İlla sadakat istiyorsan köpek sahiplen. Hem çok sadık bir dost hem de sevgilin gibi canını sıkmaz :) Mevlana ne güzel demiş “Gönül almayı bilmeyene ömür emanet edilmez.” Bence bakış açını değiştirmelisin. Kim bilir daha karşına kimler kimler çıkacak
Evet çok haklısınız belki de

Yay burcu mu?

Ablam öyledir. Çok iyidir ama hep o haklıdır.
Tek başına bu huyu insanı çıldırtmaya yetiyor..

Atanmaktan söz ediyorsun çalış atan

Lakin annem onun şehrine göndermez vs çelişik düşünceler

Atanılacak mesleğin varsa nereye atanırsan gidersin o da atanırsa birlikte gidersiniz neden onun şehrine gidesiniz

Giyimime belki karışır vs ilginç geldi birbirinizi tanımıyor gibi yazıyorsun

Aceleye gerek yok çalış atan yeni ortamlara gir bu kişi ile tamam mı devam mı kararını o zaman verirsin

Söylediği bir cümle beni kırıyor diyelim veya alınıyorum bunu kendim söylemekten bıktım artık kendim söyleyince de bişey değişmiyor sonuçta. Kendine göre yoruyor durumu zaten o cümleyi kendi söyledi ya altta kalmak istemiyor. Ama aynısını ben ona yapsam belki de daha büyük tepki verecek onu da biliyor ama hiç haksız olmaya gelemiyor.
Bu özellik ilişkide insanı çok yorar.Surekli haklı olan,hiç özür dilemeye biri insanın sabrını tukediyor.Ben yakın arkadaşlığı bile surduremedim böyle biriyle.
Muhtemelen bir gün ,sizin özür isteyeceginiz onun da ilgilenmediği bir konu üzerine ilişkiniz biter.O zamana kadar duzelirse amenna,hiç düzelmez diyorsanız birakin.
İnanın gittiklerinde omzunuzdan yük atmış gibi oluyorsunuz.

Önce bir atan paranı kazanmaya başla sonra o parayla gez toz eğlen hayatını yaşa ondan sonra evliliği düşün ha bunları yaparken sevgili kişisi de seni kısıtlamaya kalkarsa ha o zaman ona yol ver daha genceciksin sakın seni manipüle etmesine izin verme

Daha yaşınız çok genç evlilik düşünmek için. Benim anlamadığım atanmak için uğraşıyorsunuz ama evlenince başka şehirde yaşamama annem izin vermez diyorsunuz? Aynı anneniz atandığınız takdirde başka şehirde yaşamanıza ne diyor?

Yaşın 21. Hayatın başındasın. Herşeyden önce işe başla. Kendi ayaklarının üzerinde dur. Ekonomik özgürlüğünü sağla, kendini geliştir.

Evlilik için ise aklında kum tanesi kadar bir sorun işareti varsa asla o işe girişme.

Acaba'larla başlayan ilişki keşke'lerle biter.

Merhaba hanımlar, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var neredeyse üç yıl olacak. Ama nedense benim bu ilişkinin evliliğe gidecek mi gitmeyecek mi konusunda kararsızlığım var. Üniversitede aynı sınıftaydık ama okul bitince o kendi memleketine gitmek zorunda kaldı. Asıl endiselerim huyu konusunda düşünce yapısı konusunda. Aslında çok iyi insandır ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Örneğin ben bir şeye alındım diyelim o hemen kendini hakim ilan edip sanki alınmamam gerekirmiş gibi tepki veriyor. Küsüyorum küslükten anlamıyor, sinirleniyorum ben sinirlendiğim zaman sanki umrunda olmuyo ama o sinirlendiği zaman her şey onun suyuna gitmeli oluyor. İyi yanları var tabiki bunu da göz ardı edemem. Ama evlenince onun şehrinde de yaşamak istemiyorum. Annem çok disiplinli çok katı bir insan şu an ilişkimizi bilmiyo ama öğrense belki de oraya gitmeme izin vermeyecek. Kendisi hasta çünkü uzun yollara kolay kolay çıkamaz. Seviyorum da bazen düşünüyorum ayrılsak beni onun gibi seven olur mu diye dışarıdaki insanlar gözümü korkutuyor. Allah var bana çok sadık bir insandır. Bunu da göz ardı etmek istemiyorum çünkü çoğu erken şu devirde flört adı altında on tane kızla bile konuşabilir. Ben su an 21 yaşındayım. Atanmak için uğraşıyorum şimdi atansam işe giderken giydiğim kıyafete bile karışmaya kalkar belki elbise etek gibi. Çok kararsızım sizce ne yapmalıyım yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Önce atanın, hayatınızı yaşayın.
Evlenmek için acele etmeyin.
Kaç insan tanıdınız ki bu insanın iyi olduğuna karar verdiniz?

Merhaba hanımlar, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var neredeyse üç yıl olacak. Ama nedense benim bu ilişkinin evliliğe gidecek mi gitmeyecek mi konusunda kararsızlığım var. Üniversitede aynı sınıftaydık ama okul bitince o kendi memleketine gitmek zorunda kaldı. Asıl endiselerim huyu konusunda düşünce yapısı konusunda. Aslında çok iyi insandır ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Örneğin ben bir şeye alındım diyelim o hemen kendini hakim ilan edip sanki alınmamam gerekirmiş gibi tepki veriyor. Küsüyorum küslükten anlamıyor, sinirleniyorum ben sinirlendiğim zaman sanki umrunda olmuyo ama o sinirlendiği zaman her şey onun suyuna gitmeli oluyor. İyi yanları var tabiki bunu da göz ardı edemem. Ama evlenince onun şehrinde de yaşamak istemiyorum. Annem çok disiplinli çok katı bir insan şu an ilişkimizi bilmiyo ama öğrense belki de oraya gitmeme izin vermeyecek. Kendisi hasta çünkü uzun yollara kolay kolay çıkamaz. Seviyorum da bazen düşünüyorum ayrılsak beni onun gibi seven olur mu diye dışarıdaki insanlar gözümü korkutuyor. Allah var bana çok sadık bir insandır. Bunu da göz ardı etmek istemiyorum çünkü çoğu erken şu devirde flört adı altında on tane kızla bile konuşabilir. Ben su an 21 yaşındayım. Atanmak için uğraşıyorum şimdi atansam işe giderken giydiğim kıyafete bile karışmaya kalkar belki elbise etek gibi. Çok kararsızım sizce ne yapmalıyım yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?
Ondan başka çok daha iyileri mutlaka var. Yazdıklarından sonra eski sevgilimi hatırladım o da sürekli "seni benim gibi sevecek birini bulamazsın "derdi...buldum evlendim gayet de medeni yakışıklı ondan çok daha iyisi hem de...

Bu kadar soru isaretine yaniti yine sen vereceksin..
Gelecekteki sorunlari şimdiden düşün

Evlilikte sevgi ve sadakat kadar saygı da önemlidir. Ama erkek arkadaşınızın size, karakterinize ve ona karşı hislerinize zerre saygısı yok gibi duruyor.

Sadakatli olması iyi bir özellik değil olması gereken zaten. Onun haricinde sana karışması gönlünü almaktan bi haber olması asla kabullenilmeyecek şeyler. Genceciksin daha kimseyi çekme böyle ne münasebet karışacak senin hayatına.

Gerçi zaten sen bi atan ayrılırsın bu çocuktan :)

Back
X