- 31 Ağustos 2015
- 123
- 85
- 98
Buraya yazacak kadar işler büyümüşse içine simiyordur zaten, içine sinmeyen hiçbir şeyi yapma. Evlilik konusunu da o açmıyorsa ve istemiyorsa sen sakın üsteleme çünkü beraber gelecek kurmaktan bahsetmeyen erkek gelecek kurmayı istemiyordur bu kadar net. Çok gençsin, çok daha iyi seven birileri çıkar kaldı ki erkek arkadaşın da sana duygusal şiddet uyguluyor farkında değilsin.Merhaba hanımlar, benim iki buçuk yıllık bir ilişkim var neredeyse üç yıl olacak. Ama nedense benim bu ilişkinin evliliğe gidecek mi gitmeyecek mi konusunda kararsızlığım var. Üniversitede aynı sınıftaydık ama okul bitince o kendi memleketine gitmek zorunda kaldı. Asıl endiselerim huyu konusunda düşünce yapısı konusunda. Aslında çok iyi insandır ama bazen çok sinir bozucu olabiliyor. Örneğin ben bir şeye alındım diyelim o hemen kendini hakim ilan edip sanki alınmamam gerekirmiş gibi tepki veriyor. Küsüyorum küslükten anlamıyor, sinirleniyorum ben sinirlendiğim zaman sanki umrunda olmuyo ama o sinirlendiği zaman her şey onun suyuna gitmeli oluyor. İyi yanları var tabiki bunu da göz ardı edemem. Ama evlenince onun şehrinde de yaşamak istemiyorum. Annem çok disiplinli çok katı bir insan şu an ilişkimizi bilmiyo ama öğrense belki de oraya gitmeme izin vermeyecek. Kendisi hasta çünkü uzun yollara kolay kolay çıkamaz. Seviyorum da bazen düşünüyorum ayrılsak beni onun gibi seven olur mu diye dışarıdaki insanlar gözümü korkutuyor. Allah var bana çok sadık bir insandır. Bunu da göz ardı etmek istemiyorum çünkü çoğu erken şu devirde flört adı altında on tane kızla bile konuşabilir. Ben su an 21 yaşındayım. Atanmak için uğraşıyorum şimdi atansam işe giderken giydiğim kıyafete bile karışmaya kalkar belki elbise etek gibi. Çok kararsızım sizce ne yapmalıyım yani siz benim yerimde olsaydınız ne yapardınız ?