tatilde ve aramıyorsa benim aklıma iyi şeyler gelmezdi hiç
şuan keyfi yerinde olduğu için aramaya ihtiyaç duymuyordur, dönünce mutlaka arar paşa
Bilemedim ki ne desem.Aradı,aramadı,mesaj atmadı muhabbetleri bana çok çocukça geliyor.Böyle küçük şeyler problem edilmemeli bana göre.Ara,tatlı dille konuş.Bir daha aramadı etmedi muhabbeti geçmesin aranızda.
sende aramaDun cikti arkadaslariyla cuma gunu gelecek, resim atmis bide sosyal medyaya keyfi yerinde gayet
Seni merak ettim diye arayabilrsin.Erkek arkadasimla gecen hafta bugun mesaj atmamasi nedeniyle telefonda tartismistik.Ben ayrilmak istedigimi soyledim ve biraz kirici konustum, konusmaya devam ettikten sonra ozur diledim o da kabul etti tatliya bagladik.Ertesi gunde aradi konustuk yine.Ancak o gunden sonra bi daha beni hic aramadi.Gunde mutlaka iki kez arardi konusurduk, onda sonra hep ben ararsam konustuk ki cogu zaman arkadaslariyla oldugu icin konusamadik bile .Mesaj zaten fazla atmiyordu gun icinde simdi hic atmiyor. Ben daha sonra da ozur diledigimde ozur dileme artik affettim demisti.Ancak niye boyle yapiyor simdi anlamiyorum, iki gundur bende inat ettim aramiyorum hic bi sekilde konusmuyoruz, yuz yuze gorusme ihtimalimizde yok tatilde cunku arkadaslariyla yine. Napacagimi bilmiyorum, bana bi akil verin arkadaslar aramak istemiyorum bu kez ama o da aramayinca cok uzuluyorum
tavsiyeme uy ve sakın arama.
cuma günü döndüğünde o seni arayacak.
aradığında sakın trip falan atma herşey normalmiş gibi davran.
zamanında senin yaşadıklarını yaşadım. lütfen bu yazdıklarımı uygula. tut kendini sık dişini, gör bak cumartesi günü seni arayacak.
sakın kötüyüm ayaklarına da girme sevinçli ve iyi bir ses tonu ile cevap ver, trip atma, üzüldüğünü beli etme.
ne saçmalıktır ya 2 gün boyunca hiç görüşmemek..
hemde keyfi olarak beyimiz tatilde ve seni aramıyor. ben olsam basardım tekmeyi.
üzülmen için değil ama sanki sessiz sedasız bitecek gibiAramayi dusunmuyorum zaten hep ben hep ben nereye kadar ama o aramazsa sessiz sedasiz iliskimiz biterse diye korkuyorumArarsa eger dediginizi yapicam tesekkurler:)
Tatilde olmasa da aramiyor gecen haftadan beridir,oglen stajda diye aramiyorum aksam ariyorum arkadaslarlayim gece arasam yorgun uyuyacakEger aramazsa olacak olan o zaten
Ovv bu adam sana değer vermiyor (üzgünüm ama öyle)sen çıkışınca kıvırmış resmenKesinlikle oyle.En so aradigimda dedim zaten hep ben ariyim zaten ozlemiyosun ki arayasin dedim yani ozlesem arardim dedi bende ustune gidince saka yaptim ya falan dedi oyle kapandi konu.
Bence son yaptiklarin onu senden sogutmus, tatil de ustune iyi gelmis gibi... Bence ayrilma antremanlari yapiyor!Erkek arkadasimla gecen hafta bugun mesaj atmamasi nedeniyle telefonda tartismistik.Ben ayrilmak istedigimi soyledim ve biraz kirici konustum, konusmaya devam ettikten sonra ozur diledim o da kabul etti tatliya bagladik.Ertesi gunde aradi konustuk yine.Ancak o gunden sonra bi daha beni hic aramadi.Gunde mutlaka iki kez arardi konusurduk, onda sonra hep ben ararsam konustuk ki cogu zaman arkadaslariyla oldugu icin konusamadik bile .Mesaj zaten fazla atmiyordu gun icinde simdi hic atmiyor. Ben daha sonra da ozur diledigimde ozur dileme artik affettim demisti.Ancak niye boyle yapiyor simdi anlamiyorum, iki gundur bende inat ettim aramiyorum hic bi sekilde konusmuyoruz, yuz yuze gorusme ihtimalimizde yok tatilde cunku arkadaslariyla yine. Napacagimi bilmiyorum, bana bi akil verin arkadaslar aramak istemiyorum bu kez ama o da aramayinca cok uzuluyorum
üzülmen için değil ama sanki sessiz sedasız bitecek gibi
seven ilgilenen adam aramaz mı hiç nerede olursa olsun
bi de son bi haftadır böyle diyosun
Sanirim oyle olacaktatilde ve arkadaşlarıyla ise o gelene kadar aramaz
Adam seni aramiyor, sen arayinca da turlu bahanelerle konusmaktan kaciyor veeee en acisi da sen hala sessiz sedasiz iliskimiz biterse diye korkuyorum diyosun, sizin iliski sizlere ömür, helvasini yap benceAramayi dusunmuyorum zaten hep ben hep ben nereye kadar ama o aramazsa sessiz sedasiz iliskimiz biterse diye korkuyorumArarsa eger dediginizi yapicam tesekkurler:)
Tatilde olmasa da aramiyor gecen haftadan beridir,oglen stajda diye aramiyorum aksam ariyorum arkadaslarlayim gece arasam yorgun uyuyacakEger aramazsa olacak olan o zaten
Yanyanayken falan cok iyi aslinda deger verdigini hissediyorum ama bir haftadir cidden onemsemiyorOvv bu adam sana değer vermiyor (üzgünüm ama öyle)sen çıkışınca kıvırmış resmen
Ayrilmak istesem direkt soylerim zaten niye dolandiriyim diyordu bilemiyorum ne yapmaya calisiyor cok karisik kafamBence son yaptiklarin onu senden sogutmus, tatil de ustune iyi gelmis gibi... Bence ayrilma antremanlari yapiyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?