• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sevgilimle nasıl konuşmalıyım bilemiyorum

merayaziyor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2014
13
1
0
35
Ankara
Selam hanımlar, ben daha öncede bahsettiğim gibi Mart'ın ilk haftası sözleniyorum. Aslında bu zamana kadar sevgilim birikim yapmıştı düğüne yönelik ama babasının borcu çıktı, sonradan araba alması gerekti diğer arabanın üzerinde haciz olduğundan dolayı falan gitti o para... Allah selamet versin yapacak bir şey yok tabi, zaten babası en başından beri "senin düğünün sen yap" diyor bir şey sormaya kalksak ben bilmem sen yapacaksın nasıl istiyosan öyle yap diyor falan. Adam misafir gibi gelip gidecek anlayacağız, öyle bir görünüş sergiliyor :1:
Neyse sevgilimin elinde şu an 5 bin lira para olduğunu düşünüyorlar ama yok tabi nerden olsun... Bunu sanmalarının sebebi de ailesine her ay 1.500 tl veriyordu maaşından son birkaç aydır almıyorlar düğün yapacağımız için ama araba alacağız dediklerinde kredi kartına falan çok yüklendi sevgilim eksilerdeyiz anlayacağınız :26:
Son günlerde de ne nasıl yapsak falan diyoruz gidip altın bakıyoruz falan sevgilimin çok sıkıştığını hissediyorum bohçaymış, elbiseymiş falan fistanmış onlara ben yardım ediyorum ama tabi altına yardım etmeye de gücüm yetmiyor. Bugün şubat ayından sonra altında taksidin kalktığını öğrendik işte ben bi bizimkilere söyleyim diyo hemen bende delirdim hem kendin yap diyolar sende kendim yapcam karışmayın diyosun altını peşin parayla alcaz sanıyolar kalkıp bana bizimkilere bi soruyum diyosun dedim sonra artık bizim onlardan ayrı bir hayat kurmaya çalıştığımızı, her an onlara danışamayacağımızı hem kendine hem onlara fark ettir dedim . biraz başka şeylerden bahsettik falan bu seferde bunaldı heralde ya diyorum ki gidiyim deyim ki biraz da siz bi şeyler alın her şeyi devletten beklemeyin dedi... bende elimden geldiğince yardımcı oluyorum işte bitanem napalım dedim o da neyse dedi...

ben bişi demedim ama sizce bu durumda benim ne yapmam gerekir.

valla bence düğününüzü kendiniz yapın daha iyi borç ödenir.
bak benim düğünü sözde kayınbabam yapmış kredi çekti düğün için altınlar için eşya taksitleri için düğüne kadar eşim ödedi eve para vermedi düğünden sonrada tüm borçlar bizim üstümüze kaldı..
ama her yerde düğünü biz yaptık die konuşuyorlar sevmediğim tek huyları bu..
o yüzden bırak düğünü siz yapın sende çalışıyorsun anladığım kadarı ile bu durum sizi en fazla 1 yıl 2 yıl geriya atar onuda boşvereceksin artık.
2 şey alıp koca düğünü kendileri yapmışlar gibi göstermelerinden çok iyidir.

valla bence düğününüzü kendiniz yapın daha iyi borç ödenir.
bak benim düğünü sözde kayınbabam yapmış kredi çekti düğün için altınlar için eşya taksitleri için düğüne kadar eşim ödedi eve para vermedi düğünden sonrada tüm borçlar bizim üstümüze kaldı..
ama her yerde düğünü biz yaptık die konuşuyorlar sevmediğim tek huyları bu..
o yüzden bırak düğünü siz yapın sende çalışıyorsun anladığım kadarı ile bu durum sizi en fazla 1 yıl 2 yıl geriya atar onuda boşvereceksin artık.
2 şey alıp koca düğünü kendileri yapmışlar gibi göstermelerinden çok iyidir.

aynen canım aslında benimde içimde bi ses öyle diyor, ama bir şey almaya kalkıyoruz sevgilim onlara bi soralım e tamam soruyoruz diyor ki "ben bilmem sizin düğününüz siz yapacaksınız ben karışmam" e gelde sıkma canını diyorum ki sevgilime bırak birazda sormadan hareket edelim her adımı soramayız ya artık kendi hayatımız oluyor, annesi de babandan gizli hiçbir şey yapılmayacak demiş sanki gizli saklı ne yapacaksak... ama sorunca da umursamaz gibi aldığımız cevap ortada... ne biliyim bu konu canımı sıkıyor. bir de geçen gün dedik yüzüklere altınlara bakalım fiyatlara modellere fikrimiz olsun sevgilim annesine söylemişti sonra akşam arayıp siz bakıyosunuz da biz kabullendik mi, büyükler konuştu mu... ay vallahi pes dedim :53: en başından dedim sadece kıyafet alışverişe gelmesini istiyorum iki tarafında diye

Tamam babası karışmıyor olabilir, ama ipleri tam olarakta koparmamak adına soruyordur belki eş adayınız. Bilemedim bu işler çok stresli. Allah yardımcınız olsun :44:

aynen canım aslında benimde içimde bi ses öyle diyor, ama bir şey almaya kalkıyoruz sevgilim onlara bi soralım e tamam soruyoruz diyor ki "ben bilmem sizin düğününüz siz yapacaksınız ben karışmam" e gelde sıkma canını diyorum ki sevgilime bırak birazda sormadan hareket edelim her adımı soramayız ya artık kendi hayatımız oluyor, annesi de babandan gizli hiçbir şey yapılmayacak demiş sanki gizli saklı ne yapacaksak... ama sorunca da umursamaz gibi aldığımız cevap ortada... ne biliyim bu konu canımı sıkıyor. bir de geçen gün dedik yüzüklere altınlara bakalım fiyatlara modellere fikrimiz olsun sevgilim annesine söylemişti sonra akşam arayıp siz bakıyosunuz da biz kabullendik mi, büyükler konuştu mu... ay vallahi pes dedim :53: en başından dedim sadece kıyafet alışverişe gelmesini istiyorum iki tarafında diye

ben senin yerinde olsam hiç takmam kafama bak soruncada siz bilirsiniz ben karışmam diyormuş ne güzel işte sorsanızda sormasanızda sizin istediğiniz olacak madem ne die stres yapıyorsun ki bence sorun hatta sende sor gönül kırmamış olursun ..
ben yüzükleri kayınvalidem ile almaya gittim ama karışmadı hiç müsadede etmezdim ama gönlü kırılmasın die gelsin dedim onada nasıl felan die sordum sen hangisini istersen beğendiysen onu al dedi bende bu sayede işimi gönül kırmadan kendi istediği alarak hallettim..
bu tarz işler çok zor çok yorucu yıpratıcı inan en iyi gelinler bile hasar almadan çıkamıyor bu süreçten..
ben hep şunu düşünürüm ben ailemin düşüncelerine nasıl değer verip fikirlerini alıyorsam karşımdakininde bunu yapmaya hakkı var..
o yüzden bu kadar stres yapma canım inan herşey geçip gidiyor insanda ne yaparsa kendisine yapıyor..

evet sevgili cillibombom, yada pardon merayazar. Ayip ayip. Konu aciyosun, herkes yaziyor, orda cevap vermiyorsun, sonra fake hesabinla gene ayni konuyu aciyorsun.

Hic saygin yokmus insanlara, bunu ogrenmis olduk. Yeterki sen istedigin sonuca ulas. Aferin sana.

Son düzenleme:
Sende bu konuyu acmaktan SIKILMADIN sanirim.
dun bohcani almistin diger konuda altin konusunda , bileklik istemistin.
Simdi niye kkmlik degistin.

Yahu bu altın davaları nedir arkadaş benmi çok saftım hiç birşey istemedim :ssz: bide ilk konudaki cevapları arkadaş beğenmemiş 2. Üyelikle aynı konuyu açmış nekadar akıllısın sen öyle acıyorum nişanlına 2.700tllik bileklik aklımda kaldı diyorsun utanmadan çocuk durumum yok alamam dediği halde düğünü sevdiğiniz adamları yolmak olarakmı görüyosunuz :ssz:

Back
X