• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilimle piknige gidicez, ne yapabilirim. Yardimmm

romeom

Mutlu günler yakın
Kayıtlı Üye
31 Ekim 2011
794
224
333
Benimde derdim sevgilimle piknige gidicez fakat ne yapicagimi bulamiyorum. İnternette bakiyorum hep borek tarifleri falan var, ama biz iftara gidiyoruz.10 gun icinde erkek arkadasimla piknige gitmeye karar verdik ve bu bizim 5. Bulusmamiz. İftarimizi beraber acicaz fakat ben ne yemek yapicam onu bilmiyorum 😔 fazla cesitli fakat kolay olan tariflerinizi bekliyorum hanimlar. Ne goturmeliyim yanimda, yaninda şu olursa guzel olur diyebileceginiz şeyler var mi😊 zengin bi menu olmasini istiyorum, hadi bi el atin bana 😊

Keşke girişmeseydin böyle birşeye daha 5.buluşmada dışarda yiyin kafan rahat olsun sonrada sahile gidersiniz..ne hamarat desin diye mi istedin ?

Börek
Makarna salatası
Domatesli karışık kızartma
Kısır
Köfte
Biber dolma z.yağlı

Budur genelde piknik menüsü ama hakkaten gerek yok salla bu kadar kasma iptal edin

Bnm hep yatogom seler biskuvoden mozaik pasta patates salatasi yada kisir yada mercimek koftesi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Neden piknige ramazanda gidiyosunuz iftar zor olur ama madem karar verdiniz biz esimle bi ramazan gitmistik ben soğuk çorba yapmıştım esimde mangal yakti bide salata yaptik oldu bitti isterseniz böyle yapin tatli alirsiniz disardan çaylada tatli yersiniz

Zyagli dolma,yaz kizartmasi,herze,yumurta dolmasi,haslanmis misir,kek,cin boregi, bir termos cay,taze sikilmis portakal suyu yada ev yapimi naneli limonata vs. aklima bunlar geldi.
Umarim guzel ve keyifli bir iftar gecirirsiniz.

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Piknikte mangal yakılır ya :) zeytinyaglilari hiç etmeyin :)

Benimde derdim sevgilimle piknige gidicez fakat ne yapicagimi bulamiyorum. İnternette bakiyorum hep borek tarifleri falan var, ama biz iftara gidiyoruz.10 gun icinde erkek arkadasimla piknige gitmeye karar verdik ve bu bizim 5. Bulusmamiz. İftarimizi beraber acicaz fakat ben ne yemek yapicam onu bilmiyorum 😔 fazla cesitli fakat kolay olan tariflerinizi bekliyorum hanimlar. Ne goturmeliyim yanimda, yaninda şu olursa guzel olur diyebileceginiz şeyler var mi😊 zengin bi menu olmasini istiyorum, hadi bi el atin bana 😊

sevgilin yapabiliyorsa mangal götürün terbiyeletin et tavuk orada şişler pişirirsiniz..bir de sebze alın biraz domates biber patlıcan onları da pişirirsiniz yanında ve içecek birşeyler.. biraz da börek ya sigara ya da gül böreği falan çekirdek ileriki saatlerde yersiniz...

uğraşmak istemiyorsan hazır olsun yemekler diyorsan bence sarma dolma götürebilirsin kıymalı börek yanında içecekler daha pratik ve içli köfte de olabilir

ama bunlardan önce iptal etmeyi dene :)) daha cok yenisiniz bu kadar strese girme bence hazır biryerlerde yiyin

Son düzenleme:
Mangala hic girişmek istemiyoruz, 2 kisiyiz zaten. Keske mangal olsa, bende rahat olurdum ama maalesef iste. 😔

Valla en güzeli mangal biz de bugun sahur için mangal yapacağız :-) iftari açamıyoruz bari sahuru açalım ama yanınızda tabak bardak çatal şu sebze falan götürün. Ama yok mangal olmaz derseniz de

Yaprak sarması, patates kızartması falan, sıcak çorba yaparsınız bi de. Oldu bitti :) ha bi de salata ama insan oruç oruç hiç ugrasmak istemiyor :-)

Yaprak sarma, ıspanaklı gül böreği, 3 2 1 poğaça, birde tatlı alın yada siz yapin mesela treleçemi traliçemi adını tam bilmiyorum:-D ama çok güzel oluyor eşim yapar. Yemek tarzı götüreceksen zor olur bence götürmesi

Alın bi ekmek arası döner, gidin işte. :27:

Patates ve köfte kızartması, börek, kupaya doldurabileceğiniz buzlu cacık, bi de kola yeter. Zorlama bence çeşit kasacağım diye.

Son düzenleme:
bencede patates kızartması,köfte,börek yapın.içecrkleri be tatlıyı hazır alın.daha fazlasına gerek yok.bende çok aeverim pikniği.ama çok yenisiniz daha o yuzden tenha yerlerde yapmayın pikniğinizi.kalabalık alanları tercih edin.zaten geç okunuo ezan

Patates kizartmasi da soguyunca kotu olmaz mi? Bide sicak corba demissiniz. Corbayi sogumadan nasil goturucez ki

çorbayi termosa koyarsiniz,patatesi de cikmadan az evvel kizartirsiniz. bence piknik fikri her yonden cok erken olmus. elinizden bir sey gelmiyorsa ogrenene kadar gecistirseydiniz keske. hem aksam saati tenha yerlerde. bilmiyorum cok dikkatli olun.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Tenha yerlere gitmiycez, florya sahile gitmeyi dusunuyoruz, oldukca da kalabalik orasi. Otoparkta bile park yeri bulmak oldukca zor

Bencede çorbayla falan uğraşmayin börek pogaca yaprak sarma müthiş olur böreğide sodali yap yanlışlıkla parmaklarını yer :9:

Derdiniz bu olsun:)
Börek yapabilirsiniz iftar olsa da niye istemediniz ki? Mesela ben maden sulu böreği cok severim cok güzel oluyor, su böreklik yufkadan su böreği de yapabilirsiniz ya da milföy alıp yapın hem zahmetsiz.
Patates salatası veya rus salatası yapabilirsiniz, zeytinyağlı yaprak sarma da cok hoş olur bence az biraz yapabilirsiniz.
İçli köfte olabilir
Kızartma yapabilirsiniz bir kaba da sos hazırlarsınız, ekmek arası da yenebilir veya sade de yenebilir.
Çok canım çekti şu an yalnıızz :27:
Ama cok zor iş yaa, biz sevgilimle pikniğe gittiğimizde hep dışarıdan paket yaptırıp götürürz, yemekleri servis et tabaklar falan bulaşık çıkacak. Zor yani. Allah yardımcınız olsun:)

Piknik dedin mi kuru köfte :) Yanına söğüş salatalık,domates,börek,zeytinyağlı yaprak sarma.Sarmayı hazır da alabilirsin.
Bence yeter de artar bile.Tatlıyı ister hazır alırsın,ister dönüşte dondurma yersiniz.Termosta çay götürürsen iftar sonrası keyif yaparsınız.

Son düzenleme:
Back
X