sevgilimle severek ayrıldık çok mutsuzum

tofitellam

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2018
116
49
98
Merhaba arkadaşlar, benm karşılıklı olarak birbirimizi çok sevdiğimiz bir erkek arkadaşım vardı adına Ahmet diyelim . Benim babam tam bir alkolik, 21 yaşındayım, 21 yıldır bir gece içmezse digerinde mutlaka içer. En uzun düzelme süresi 10 günü geçmemiştir. Bu durumla ilgili çok kötü anılarım var. 13 yıl boyunca tek bir odada yaşadık evimiz tek odalıydı annemle babamın tüm tartışmalarına kavgalarına şahit oldum ,şiddete şahit oldum.. yani bu alkol yüzünden başımıza çok şey geldi kendimi balkondan bile attım siz düşünün artık.. Ahmet ayrıntılı olarak bilmiyordu ama babamın bu yüzden bize çok çektirdiğini ve benim alkolden igrendiğimi biliyordu onunla çıkalı 3 yıl olmadı ama tanışalı 3 yıl oldu . O beni 3 yıldır seviyor fakat ben ona sonradan asık oldum . Onunla konuştuğum ilk gün "alkol varmı? " diye sordum, sordugum ilk soruydu "yok " dedi .. Dün gece bana son iki yıldır alkol kullandığını yaklaşık 10 12 keredir içtiğini söyledi başka yalanlarda söylemiş hepsini itiraf etti hepsini affettm bir şey demedim ama sonuncusunu affedemedim çünkü o alkoldü başka şeye benzemezdi ..ona o kadar güveniyordum ki bu kadar igrenmeme ragmen ben içerim o içmez diyordum . Konuştuk bana birdaha içmeyeceginin sözünü bile veremedi bidaha "içmeyecegini söyle lütfen" dedim "tutamayacagım sözler veremem özür dilerim" dedi ona başımdan geçenleri anlattım agladı bende ağladım "özür diledi lütfen beni bırakma" dedi ama yinede bir daha içmeyeceginin sözünü veremedi bende bu yüzden ayrıldım ve çokkkk mutsuzum bidaha kimseyi sevemem en ççookk güvendiğim insandı güvenimi sarstı hiç kimseye güvenemem ciddi bir ilişkimiz vardi şimdi ne yapmalıyım ?

Aynı şeyleri yaşadım, aynı konularda hassasiyet hissettim.
Alkol her insanda asabiyete, ya da bağımlılığa sebep olmaz. Ayarında içenler de oluyor, ya da icip gayet sakın, pozitif insana dönüşen.
Ama ben bu konuda biraz seçici kaldım, hiç bulaşmadım.
Çünkü bir tanenin bir taneyle kalmadığına tanık oldum hep.

Ne konuda olursa olsun yalan soyleyen birini asla affetme. Affedersen aynısını yine yapiyor. Bizzat denedim. Dogru bir karar vermissin. Yaşın daha genc seversin aşık da olursun. Sadece bu süreci en kisa sürede atlatmaya bak sen. Zamanla her sey yoluna girecek. Annenin kaderini yasamamak icin dogru adimlar at. Önünde uzun yillar var. Bak ben 28 oldum hala bekliyorum dogru insan olsun yada hic olmasin yalniz öleyim. Yanlış insanla hayat geçmez. Kendini yıpratma güçlü dur.

Doğru olanı yapmışsın.
Genceciksin daha kimlerle tanisacaksin, yine seveceksin, mutlu günlerin de olur inşallah. Alkolden dolayı babandan çekmişsin, alkole hiç bulaşmamış gönlündeki gibi biri çıkar karsina umarım.

Bunca zamandır sana yalan söylemiş, daha da söyler...

ben travmatik bir şekilde bu konuya takılı olan birinin alkolü sosyal içici olarak kullanandan bile uzak durmasından yanayım.

Kimisi kırk yılda bir içer ama siz o içerken hep devamı gelir mi endişesi yaşarsınız.

sizinle olmaktansa alkolü seçmesi de ayrı bir gariplik...
iyi olmuş kurtulmuşsunuz.
Daha çok sever, çok aşık olursunuz, merak etmeyin...

evet bende aynı şeyi düşündüm zaten. Bir kere içen devamını getirir her ne kadar ben az içiyorum, nadiren içiyorum desede ben yaşadığım her şeyi film şeridi gibi izledim bu sefer anne ben baba ahmetti bizim çocgmz benm yaşadıklarımı yaşıyordu . yani bana ne derse dedin yüreğimi sogutmazdi içim rahatlamazdı hepp şüphe dou olurdum ..

biliyormusunuz gerçekten hiç sanmıyorum
o kadar çok güveniyordum kii anlatamam kelimelerle çok ta seviyorum
bir daha çokkk zor hatta imkansız Ahmet bile bunu yaptıysaa başkaları kim bilir ne yapar en güzeli yalnız ölmek ..
Yanlış anlaşılsın istemem özrünüze sığınarak söylüyorum çevreöde çok begenilen biriyim hem kareketer hem de dıl görünüş açısından görenler çok seviyor cok begenıyor tıp okuyorum aynı zamanda ben bunu hak edecek ne yaptım .. Niye böyle leyler yaşıyorum neden böyle bi hayatım var nerdr yanlıl yaptım bilmiyorum sanırım hiç yüzüm gülmeyecek bazen kendimi lanetlenmil gibi hissediyorum

Daha çok gençsin çıkar karşına başkaları.. bence hiç üzülme alkol ile bu kadar yaşanmışlık varken asla öyle bi adamla evlenmemelisin. Zaten yalan söylemesi daha da kabul edilemez bişey. Sağlam ayakkabı olmadığı belli adamın

Sen babanın durumunu yaşadıklarını anlatmış mıydın? Nasıl itiraf etti peki bunca zaman saklamış? Belli ki birbirinize uygun değilsiniz. Bence senin de ona içme demeye hakkın yok. Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşamalı. Dolayısıyla doğru bir karar ayrılmanız. Bu şekilde mutlu olamazsınız ikiniz de. Kimseyi sevmem diyorsun ama büyük konuşuyorsun şu an. Zamana bırak.

gelin beraber yalnız ölelim ömür geçirmeye layık biri yok bu hayatta varsada bizi bulmaz bu şansla..

Bak çok güzel bi hayatın var. O adam gözünü boyamış yalanlarla bu yüzden ahmet yaptıysa herkes yapar diyorsun. Adam gözünü boyamış. Sen akıllı bi kızsın 187372 kat iyileri çıkacak karşına. Çıkmazsa gel beni bul
Mutlulukla kal

evet anlatmıştım yani çok aytıntılı değil ama çok çektiğimi çok şey yaşadığımı söylemiştim, bazı şeylerden bahsetmiştim ama her şeyi çok açık anlatmamıştım bazı mahrem durumlar vardı bilmesini istemiyordum ama tabi olayı biliyordu çok karşı olduğumu çok kötü zamanlar geçirdiğimi filan biliyordu . Zaten bende ona içme demedim, dediğiniz gibi kimseye içme deme hakkım yok bana birdaha içmeyecegini söyle lütfen dedim senşiaffetmek için bir sebebm oksun dedm tutamayacagm sözler veremem dedi bende ısrarcı olmadım zaten bitti

teşekkür ederim .. mutlulukla kalın ..

Boşver canım böylesi daha iyi olmuş ömür boyu huzursuz yaşayacağına. en azından rengini belli etmiş işte er ya da geç. Evlendikten sonra falan belli etseydi daha kötüydü düşünsene. Kendine daha uygun biri çıkar karşına daha çok küçüksün.

Baban cok içiyordu diye çocukta öyledir diye durum yok ki tamam korkuların vaar kolay değil anlıyorum ama ikisini aynı kefede koyup düşünmemelisin ayrıca bak ne güzel seni ikna etmek için yalanda söylememiş içmem diye sözde vermemiştir sadece kontrl et bakalım içince ne kadar tüketiyo eglence masasında mı sadce yoksa evde bile su gibimi tüketiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…