- 2 Şubat 2018
- 116
- 49
- 98
- Konu Sahibi tofitellam
-
inşallah öyle derimEn doğru kararı vermişsin bence. Alkolik veya değil sana yalan söylemiş. Geri dönme zamanla iyi ki ayrılmışım diyeceksin.
evet bende aynı şeyi düşündüm zaten. Bir kere içen devamını getirir her ne kadar ben az içiyorum, nadiren içiyorum desede ben yaşadığım her şeyi film şeridi gibi izledim bu sefer anne ben baba ahmetti bizim çocgmz benm yaşadıklarımı yaşıyordu . yani bana ne derse dedin yüreğimi sogutmazdi içim rahatlamazdı hepp şüphe dou olurdum ..Bunca zamandır sana yalan söylemiş, daha da söyler...
ben travmatik bir şekilde bu konuya takılı olan birinin alkolü sosyal içici olarak kullanandan bile uzak durmasından yanayım.
Kimisi kırk yılda bir içer ama siz o içerken hep devamı gelir mi endişesi yaşarsınız.
sizinle olmaktansa alkolü seçmesi de ayrı bir gariplik...
iyi olmuş kurtulmuşsunuz.
Daha çok sever, çok aşık olursunuz, merak etmeyin...
biliyormusunuz gerçekten hiç sanmıyorumDoğru olanı yapmışsın.
Genceciksin daha kimlerle tanisacaksin, yine seveceksin, mutlu günlerin de olur inşallah. Alkolden dolayı babandan çekmişsin, alkole hiç bulaşmamış gönlündeki gibi biri çıkar karsina umarım.
gelin beraber yalnız ölelimNe konuda olursa olsun yalan soyleyen birini asla affetme. Affedersen aynısını yine yapiyor. Bizzat denedim. Dogru bir karar vermissin. Yaşın daha genc seversin aşık da olursun. Sadece bu süreci en kisa sürede atlatmaya bak sen. Zamanla her sey yoluna girecek. Annenin kaderini yasamamak icin dogru adimlar at. Önünde uzun yillar var. Bak ben 28 oldum hala bekliyorum dogru insan olsun yada hic olmasin yalniz öleyim. Yanlış insanla hayat geçmez. Kendini yıpratma güçlü dur.
biliyormusunuz gerçekten hiç sanmıyorum
o kadar çok güveniyordum kii anlatamam kelimelerle çok ta seviyorum
bir daha çokkk zor hatta imkansız Ahmet bile bunu yaptıysaa başkaları kim bilir ne yapar en güzeli yalnız ölmek ..
Yanlış anlaşılsın istemem özrünüze sığınarak söylüyorum çevreöde çok begenilen biriyim hem kareketer hem de dıl görünüş açısından görenler çok seviyor cok begenıyor tıp okuyorum aynı zamanda ben bunu hak edecek ne yaptım .. Niye böyle leyler yaşıyorum neden böyle bi hayatım var nerdr yanlıl yaptım bilmiyorumsanırım hiç yüzüm gülmeyecek bazen kendimi lanetlenmil gibi hissediyorum
evet anlatmıştım yani çok aytıntılı değil ama çok çektiğimi çok şey yaşadığımı söylemiştim, bazı şeylerden bahsetmiştim ama her şeyi çok açık anlatmamıştım bazı mahrem durumlar vardı bilmesini istemiyordum ama tabi olayı biliyordu çok karşı olduğumu çok kötü zamanlar geçirdiğimi filan biliyordu . Zaten bende ona içme demedim, dediğiniz gibi kimseye içme deme hakkım yok bana birdaha içmeyecegini söyle lütfen dedim senşiaffetmek için bir sebebm oksun dedm tutamayacagm sözler veremem dedi bende ısrarcı olmadım zaten bittiSen babanın durumunu yaşadıklarını anlatmış mıydın? Nasıl itiraf etti peki bunca zaman saklamış? Belli ki birbirinize uygun değilsin. Bence senin de ona içme demeye hakkın yok. Herkes nasıl istiyorsa öyle yaşamalı. Dolayısıyla doğru bir karar ayrılmanız. Bu şekilde mutlu olamazsınız ikiniz de. Kimseyi sevmem diyorsun ama büyük konuşuyorsun şu an. Zamana bırak.
teşekkür ederim .. mutlulukla kalın ..Bak çok güzel bi hayatın var. O adam gözünü boyamış yalanlarla bu yüzden ahmet yaptıysa herkes yapar diyorsun. Adam gözünü boyamış. Sen akıllı bi kızsın 187372 kat iyileri çıkacak karşına. Çıkmazsa gel beni bul
Mutlulukla kal
oyle düşünme olumlu düşün. Hayatta her sey insan icindir. Güçlü ol.gelin beraber yalnız ölelimömür geçirmeye layık biri yok bu hayatta varsada bizi bulmaz bu şansla..
evet anlatmıştım yani çok aytıntılı değil ama çok çektiğimi çok şey yaşadığımı söylemiştim, bazı şeylerden bahsetmiştim ama her şeyi çok açık anlatmamıştım bazı mahrem durumlar vardı bilmesini istemiyordum ama tabi olayı biliyordu çok karşı olduğumu çok kötü zamanlar geçirdiğimi filan biliyordu . Zaten bende ona içme demedim, dediğiniz gibi kimseye içme deme hakkım yok bana birdaha içmeyecegini söyle lütfen dedim senşiaffetmek için bir sebebm oksun dedm tutamayacagm sözler veremem dedi bende ısrarcı olmadım zaten bitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?