sevgilimle severek ayrıldık çok mutsuzum

ailesi öok iyi insanlar benide çok seviyorlar sürekli gidip gelirdim evde içemezz çünkü annesi babası reddeder evlatlıktan öyle insanlar . Ama ilerde benim evimde su gibi içip içmeyecegini bilemem tabi

korkularının üzerine gitmelisin…
evet sende bir travma var babandan dolayı, ama her alkol kullanan böyle değil ki…
ağzıyla içmesini bildiğin sürece hiçbir sıkıntı yaşamayacağın bir madde bu.
kendi iyiliğin için bu travmanı aşmalısın bence.
kaldı ki 2 yılda 10-12 kere içmek inan hiçbir şey. 2 ayda bir ağza içki sürmüş, çoook çokk az bir miktar bu.

ama yine de bu çocukla olmaz.
içki içtiği için değil, sana yalan söylediği için.
ne olursa olsun yalan kabul edilemez.

sen bu çocuğu bırak, sonra da destek al bence.

ayrıca ben de aşık olduğum halde sevgilimden ayrıldım :)
anlaşamıyoruz diye karşılıklı bitirdik biz.
canım ilk günkü kadar acımıyor.
bir şekilde geçip bitecek. unutacağız.
sadece zaman…

ailesi öok iyi insanlar benide çok seviyorlar sürekli gidip gelirdim evde içemezz çünkü annesi babası reddeder evlatlıktan öyle insanlar . Ama ilerde benim evimde su gibi içip içmeyecegini bilemem tabi

Az çok alkolik mi yoksa keyfii mi içtiğini anlarsınız diye düşünüyorım

3 senede 3 5 kere içtiyse bağımlı değildir ortam olmuş içmiştir. buna rağmen söz vermediyse ya sizi sevmiyordur yada hala o konuda yalan söylüyor, daha sık içiyordur.
Yalan ve sırlar var düzgün biri olmadığı ortada. Ömür boyu ağlayacağınıza şimdi ağlayın. Babadan çekmişsiniz zaten risk almayın. Karşınıza inşallah sizi çok mutlu edecek herşeyi unutturacak biri çıkar.

Alkolü bilmem de yalan söylemesi affedilmez . Her alkol içen Alkolik ,bağımlı,şiddet yanlısı değildir. Bende içiyorum .ama sınırımı bilirim , kimseye bir rahatsızlığım olmaz . Kafamı dağıtırım . Tabi siz de kötü bir örnek var . Siz de haklısınız.

Böyle düşünmeniz çok normal aslında. Şu an duygusal travma yaşıyorsunuz. Böyle zamanlarda insanin aklina her şey bitti, hiç mutlu olamayacağım, hiçbir şey düzelmeyecek gibi düşünceler gelir. Burada işte sizin nasıl davranacaginiz onemli. sürekli kendini bu düşüncelerle bogmamak, mümkün olan en kısa zamanda kendinizi toparlamaya bakmalisiniz.

Bu arada bak hem guzelsin, hem tıp okuyosun daha ne olsun

Bilemiyorum, sizin yaşadığınız travma için onun kendi iradesi dışında bir şeye mecbur bırakılması doğru mu emin olamadım...
Ancak evet, yalan söylemesi takılınacak nokta.
En başında alkol kullandığını biliyor olsaydım bu ilişkiye kesinlikle başlamazdım diyorsanız doğru yoldasınız. Sonuçta bu da bir tercih meselesi, böyle bir insan tercih ediyor oluşunuz hakkınız, saygı duymalı.

Bu pislik boşuna haram değil. Azıda çoğuda haram. Yani kararında içmek sorun degil derlerya Oxford universitesinde yapılan bir araştırmaya gore alkolun az miktarda alinsa dahi beyinde hasara neden olduğu kesfedildi.
yinede isteyen icer tabi biz karisamayiz, kendi kararidir.
Ben size hak verdim açıkçası. Fakat burada problem ickiden ziyade güveninizi kırması..
Ve soylede bir durum var, siz kolay seyler yasamadiniz, ve erkek arkadasiniz sizi gercekten sevse size bu derece travmalar yasatan bir birseyden kendiside ayni sizin gibi sogurdu. Sonucta ortada sirf bir tiksinme durumundan ziyade travma yasamis bir insan var. Ve eger gercekten seviyorsan sevdigine bunu yapan seyden sende uzak durursun. Fakat sevgiliniz boyle davranamamış. Bu yuzden beni seviyor kismini bir daha gozden gecirin.
Ayrica henuz cok gencsiniz, elbette sizi seven ve sizinde seveceginiz, guvenebileceginiz bir kisi illaki karsiniza cikacaktir. Zira Allah'ın iyi kullari halen var. Bu yuzden umutsuzlugu birakin.

Bilemiyorum, sizin yaşadığınız travma için onun kendi iradesi dışında bir şeye mecbur bırakılması doğru mu emin olamadım...
Haklısınız. Fakat mecbur birakilma asamasina dahi gelmeden bence seven bir insan sevdigi kisiye travma yasatan biseyden zaten kendi kendisine soğuması lazim. Hani normal bir konuda taviz olabilecek bir sey istense adam elbette kabul etmesin. Fakat burada bir travma söz konusu ve seviyorum diyen insan sevdigine bu durumu yasatan seyden kendisininde bugzetmesi gerek diye dusunuyorum.

Şimdi bu bahsettiğiniz şey biraz da yaş ile ilgili birşey. Belirli yaşlardan sonra bu hem kolay hem zor olabilir şöyle ki;
Sizin hoşlanmadığınız hatta travma sebebiniz bir davranış var ancak karşınızda ki bu davranışı sergilediğinde aynı netice meydana gelecek diye bir kaide yok ve bu durumda ona güvenmenizi isteyebilir. Çünkü yaşadığınızı bir siz bilirsiniz;size ''yapacağımdan emin olmadığım bir konuda söz veremem'' demesi gerçekçi oluyor bu durumda. Yani bakış açınızı bile değiştirebilir belki onu o haliyle görmeniz durumunda.
Ben alkolü seviyorum ve kontrollüyüm ancak sevgilim kullanıyorum diye beni bıraktı diye düşünürse kendi açısından haklı olur çünkü dedim ya yaşadığınızı siz bilirsiniz, anne-baba bile olsa yaşanılan yaşanmadıkça anlaşılmıyor burada empati devreye giriyor ama o da her konuda sizin istediğiniz neticeyi vermez de atıyorum orta yolu bulmayı getirebilir. Hani sık kullanmamak,özel günlerde kullanmak ya da yanında siz varken kullanması veya tam tersi siz yokken gibi. Çünkü bana kısıtlayıcı geliyor talebiniz ama dediğim gibi en başında bilseydim hiç başlamazdım diyorsanız boşverin gitsin demiyorsanız orta yolu bulun

Yazdıklarıni tekrar oku canım istersen. Şu anki duygu durumundan kaynaklandigini düşünüyorum. Zamanla geçecek herşey. Insanlar çok guvendikleri veya sevdikleri kişilerden neler görüyor neler duyuyorlar. Sadece sen değilsin, buna benzer şeyler yaşamış çok kişi var. Tıp okuyorsun gelecegin parlak, inşallah önünde güzel günler var. Daha genceciksin..hayatın tadını çıkar bu yıllar bir daha ele geçmez.Bunu hakedecek ne yaptım demişsin...Hayatta karşılaşilan olumsuz durumları herkes haketmiyor ki..Zamanla bu düşüncelerin değişecek ne kadar inkar etsen de...

gelin beraber yalnız ölelim ömür geçirmeye layık biri yok bu hayatta varsada bizi bulmaz bu şansla..
Lütfen bu sözler nedir böyle? bence depresif duygu durumu içindesin..ki çok doğal bunları söylemen. ama hepsi mantık dışı bunun farkındasin değil mi?

yalan soyleyen bir insana artik guvenemezsin.. ki bu insan basta durust davransaydi bak ben iciyorum ama zararim yok deseydi neyse ama yalan hos olmamis

Son iki sene de 10-12 kere içmiş olmak sıkıntı değil. Ben bir ara her gün en az 2 bira içerdim. Psikolojik sıkıntılarımdan ötürü. Uyuyamıyordum ve sakinleşemiyordum çünkü.

Ama alkolik olmadım. Yani sevgilin de alkolik değil.

Amaaaa sana yalan söylemiş . Bir kere yalan söyleyen hep söyler.

Lütfen bu sözler nedir böyle? bence depresif duygu durumu içindesin..ki çok doğal bunları söylemen. ama hepsi mantık dışı bunun farkındasin değil mi?
farkındayım ama kendimi durduramıyorum en yakın arkadasımın yanına gittim saatlerdir hiç bir şey demrden oturuyordum şimdide yürğyorum nereye gittiğimi bile bilmeden . sanırım karanlık bastırınca yurtta bulcam kendimi

zaten sadece bu degil bir sürü yalanını itiraf etti

inşallah değişir diye beklycm artk

21 yasindasin seversin hemde daha iyilerini! kararinin arkasinda dur. böyle karar vermen bile büyük saygiyla önünde egilirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…