Sevgilimle sorunlarım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benimde böyle bir sevgilim olmuştu instagramdan uçan kuşa yazmış, bende takip ettiklerinden birine dayanamayıp yazdım içime doğmuş şok olmuştum kız yazismalari atınca, sonra ayrılmadım devam ettim ama tam bir psikopata bağladım her takibi beğeniyi sorgular oldum. Şimdi bakınca ne büyük hata yaptığımı anladım bir kere yapan mutlaka bir daha yapıyor sasmiyor niye kendinize kiyasiniz bir kere geliyoruz dünyaya

sen ne zaman ayrıldın ben daha bu sabah

yorumun bana çok iyi geldi. ne zaman tam anlamıyla unuttun bi de ilişkim ciddi olduğu için bütün planlarım, dünyam değişti. Sanki paralel evrende gibiyim. Ne zaman iyileştin canım

yorumun bana çok iyi geldi. ne zaman tam anlamıyla unuttun bi de ilişkim ciddi olduğu için bütün planlarım, dünyam değişti. Sanki paralel evrende gibiyim. Ne zaman iyileştin canım
Bı 10 kilo verdim aylarca ağladım sonra yavaş yavaş geçti hemen geçmesini bekleme ama yanlız kalmamaya çalış hazır yaz kendine arkadaşlarınla planlar yap

Bı 10 kilo verdim aylarca ağladım sonra yavaş yavaş geçti hemen geçmesini bekleme ama yanlız kalmamaya çalış hazır yaz kendine arkadaşlarınla planlar yap
aylarca mı çok gözüm korktu cidden canım cok yanıyor umarım bu kadar uzun sürmez. tek basıma kalınca sürekli bunları düşünüyorum yalnız olmazken baskalarının sesini kafam kaldırmıyor ne yerdeyim ne gökte çok çok kötüyüm…

aynı zamanda ilgisizlik de vardı, benim için harcamadığı 2k 5k gibi meblağları… yazmaya elim gitmiyor

Benimki de ilişkimize maddi yatırım yapmıyordu ve ilgisizdi dediğim gibi. Bu sevgisizliğin en büyük göstergesiymiş. 3-4 sene boyunca kendimi kandırdım

Telefonunuzdan silin, sosyal medyada engelleyin. Görmezseniz unutursunuz..Onun yaptıkları sizin değerinizi değil, onun karakterini yansıtır.O bu değeri hak etmiyor.Siz değerlisiniz..

beni sevmemiş olması beni kat kat üzüyor bu gercek kalbime sızı veriyor

Çok iyi anlıyorum ama çok çabuk unutmaya kalkarsan orada daha büyük sıkıntı oluyor saçma şeyler yapabiliyor insan pişman olacağı, zaman ve kalabalık dışında keşke çaresi olsa ama yok ne yazikki

Ben bu sabah telefondan, WhatsApptan, Instagram ve telegramdan her yerden engelleyip numarasını sildim. Size de öneririm. Göz görmeyince gönül de katlanır

yorumunla gözlerimden yaşlar süzülmesi bir oldu allahım yuvanı neşeli ve bereketli kılsın amin
Amin tesskur ederim imkanın varsa tatile çık hobiler edin evde tek kalma basacikamiyorsan psikolojik destek al geçiyor yeminle ama ilişki edinme sağlıklı dusunmeyip yanliskar yaparsın

zamanla toparlayacaksın
çok geçmiş olsun

Eskorta giden bir adamdan hiç bir şey olmaz. Ve bu adam senden sonrada böyle vukaatlarına devam edecektir. Evlenemdiğiniz için sevinin.
zaten evlendikten sonra bunları yaşamamak için bu acıyı çekmeyi şuan göze aldım peki böyle olmayan erkekler de var mı bu dünyada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…