Sevgilimle sorunlarımız ve kıskançlık

Yol yakınken ayrıl derim. Zamanında seni kısıtlamış sende ne derse yapmışsın belli ki şimdiden ondan bekliyorsun ama o seni çıldırtmak için elinden geleni yapıyor. Zaten senin varlığında yokluğunda umrunda değil bence. Sınavlarına odaklan boşuna canını sıkma geleceğinle oynama.
evet salak gibi yaptım. Beni çileden çıkarmak için herşeyi yapıyor sonra suçlusu ben oluyordum.

evet salak gibi yaptım. Beni çileden çıkarmak için herşeyi yapıyor sonra suçlusu ben oluyordum.
Çevresi çoğalınca seni umursamıyor baksana yol yakınken ayrıl bence. Seni cepte sanıyor çünkü ayrılamazsın sanıyor belli ki..

Şımarmış ve bi tarafı kalkmış defolsun gitsin totosunu kaldırmışlar ne demek arkadaşlarının yanında arayamayacaksın öle saçmalık mı olur ne alaka kadın mı niye çekiniyor ve manipüle etmeye çalışmış sanki sen çok kıskançmışsında üzerinde baskı kurmaya çalışıyormuşsun gbi senin yerinde olsam takmam çünkü muhtemelen başkalarıyla da konuşuyor karşı cinsten pislik
valla konuşuyosa da konuşsun artık umrumda değil. Onun karaktersizliği. Kendimi sorguladım aylarca ben hasta mıyım diye ama kendisi hasta.

Merhaba. Benim kendimce büyük bir problemim var. Yaklaşık 4 senedir bir ilişkim var. Acısıyla tatlısıyla geçti şimdiye kadar ama ben artık hep mutsuz ve üzgünüm. Sevgilim İstanbula öğretmen olarak atandı bu sene ve çok değişti. Varsa yoksa arkadaşları. Sürekli onlarla. Ben demiyorum sürekli evde otursun. Ama bana hiç vakit kalmıyor, onların yanında aramama izin vermiyor ki aramam da zaten belki ararsam o da gece geç olduysa merak ettiğim için. Gerçekten bunalttığımı düşünmüyorum. Aradaki dengeyi kuramadığı için kırılıyorum. Ben evde ders çalışıyorum ve bunaldığım zamanlar oluyor onunla bunu paylaşmak istiyorum. Çünkü o sınav döneminden o da geçti ve ben hep destek oldum. Arkadaşlarım da var tabi onlarla da konuşuyorum ama sevgilimle paylaştıklarım daha farklı normal olarak.

Beni sürekli kıskandıracak şeyler yapıyor. Yok çalıştığı okulda bi kadın öğretmen varmış onunla sohbet etmiş falan. Her kavgamızda bana okulda yazmasam kabul etmeyecek kadın yok, bişey yapsam ruhun duymaz diyor sonra da barışınca sinirden dedim diyor. Böyle olunca haliyle üzülüyorum ve daha da kıskanç olmaya başlıyorum. Yapmayacağım bir daha diyor ama yine yapıyor. Bana hastalıklı kıskançmışım muamelesi yapıyor ben de hep kendimi sorguluyorum. En son kavgamız da arkadaşları buna spora yazılalım demiş o da tamam diyip gidip yazılmış bana sonra dedi. Ben de karışık olmayan bir salona git dedim. Çıldırdı işte ben o****pu muyum, yaacak olsam yaparım bilmem ne saydırdı. Seni sevmiyorum, ailem de sende bir fettanlık sezmişti haklılarmış dedi gitti. Hiçbişey diyemedim. Ne aradım ne de mesaj attım o günden beri.

Zamanında bana yapma dediği şeyleri yapmadım biliyorum suç bende izin vermeseydim onlara bunlar başıma gelmezdi. Kendime çok kızıyorum affedemiyorum. Kimseye de anlatamıyorum yaşadıklarımı kınarlar diye burada yazmak istedim. Tavsiyeleriniz için teşekkür ederim.
Senden ayrılmaya karar vermiş.sen tepki verene kadar elinden ne geliyorsa yapmış.neresinden tutsam da ayrılsam diye kara kara düşünürken saçma sapan birşeye tepki vereyim bitsin gitsin ne olacak ki demiş.öyle de yapmış.yani o kararını çoktan vermiş.hem de uzun zaman önce.sadece kılıfı eksikmiş.bu kadar yaşanmışlığın üstüne can yakıyor, hırslandırıyor, düşündürüyor, sevdiğine ve iyi niyetine inandırıyor beyin ama gerçekler gün gibi ortada.sadece daha olay çok sıcak olduğu için yeterince iyi yorumlayamıyorsunuz.duyguların etkisi altındasınız.birkaç ay sonra herşey netleşecek.geçmiş olsun.

Sakin taviz verme üstüne düşme sorma arama yazma kıskanma ayrıl bitir hatayı kendinde aramaktan vazgeç.

Senden ayrılmaya karar vermiş.sen tepki verene kadar elinden ne geliyorsa yapmış.neresinden tutsam da ayrılsam diye kara kara düşünürken saçma sapan birşeye tepki vereyim bitsin gitsin ne olacak ki demiş.öyle de yapmış.yani o kararını çoktan vermiş.hem de uzun zaman önce.sadece kılıfı eksikmiş.bu kadar yaşanmışlığın üstüne can yakıyor, hırslandırıyor, düşündürüyor, sevdiğine ve iyi niyetine inandırıyor beyin ama gerçekler gün gibi ortada.sadece daha olay çok sıcak olduğu için yeterince iyi yorumlayamıyorsunuz.duyguların etkisi altındasınız.birkaç ay sonra herşey netleşecek.geçmiş olsun.
umarım teşekkür ederim. Ama o zaman nasıl güzel sözler demeye dili vardı öyleyse karaktersizlik bu

Maalesef öyle. Seninkide iyi şımarmış para bi kaç arkadaş spor felan g*tü kalkmış iyi olmuş ama sende gerçek yüzünü gördün işte
Evet böyle evlilik olmazdı çünkü. Kurtuldum varsayıyorum ben de kendimi. Böye mal mülke bir kaç arkadaşa değişen insan hayatımda olmamalıydı zaten

umarım teşekkür ederim. Ama o zaman nasıl güzel sözler demeye dili vardı öyleyse karaktersizlik bu
Aynı şeyi ben de yaşadım canım.hem de çok yakın zamanda.gerçekten işin içindeyken ve severken adeta perde iniyor aklına.en uygunsuz hareketini bile iyiye yorabiliyorsun gerçekten.inan ki anlıyorum.iyi olduğu zaman da ne laflar ederdi, yanlış hareketleri hatta ilgisizliğini bile nasıl satardı bana, ben kendimi suçlardım o derece.bendeki adam da zeki ve manüpilasyon yeteneği çok iyiydi.başkasına anlatsan yüz kişiden yüzü aynı şekilde yorumlar ama ben o hereketi bile farklı yorumluyordum sen düşün.bir süre sonra biraz uyanır gibi oldum.beynim yerine geldi.bu sefer de duygularımla, beynim savaş vermeye başladı.bana da bir arkadaş yardımcı oldu.en son sizdeki gibi bir olay yaşandı.kızdı, salak dedi bana ben de dedim tamam ben objektif olamıyorum belli ki.bu iş bitecek.menüpile edilmişim.o hareketlerini hile beni o kadar seviyor, sahipleniyor ki sinirleniyor, sakince anlatamıyor bana diye yorumluyordum sen düşün ? Çok geçmeden salaklığına şaşırıyorsun merak etme.

Okurken içim daraldı. Tam toksik adam ya. Atanınca mabedi arşa kalkmış. Sanırsın İngiltere'ye prens olmuş. Var böyle tipler valla çok gördüm. Kadını ayrı erkeği ayrı itici. İstedikleri şeye ulaşınca yanındakileri unuturlar, beğenmezler, aşağılarlar. Taa ki siz de denk ya da daha iyi bir konuma gelene kadar. İnanın bu adamla evli olmadığınız için çok şanslısınız.

Aynı şeyi ben de yaşadım canım.hem de çok yakın zamanda.gerçekten işin içindeyken ve severken adeta perde iniyor aklına.en uygunsuz hareketini bile iyiye yorabiliyorsun gerçekten.inan ki anlıyorum.bendeki adam da zeki ve manüpilasyon yeteneği çok iyiydi.başkasına anlatsan yüz kişiden yüzü aynı şekilde yorumlar ama ben o hereketi bile farklı yorumluyordum sen düşün.bir süre sonra biraz uyanır gibi oldum.beynim yerine geldi.bu sefer de duygularımla, beynim savaş vermeye başladı.bana da bir arkadaş yardımcı oldu.en son sizdeki gibi bir olay yaşandı.kızdı, salak dedi bana ben de dedim tamam ben objektif olamıyorum belli ki.bu iş bitecek.menüpile edilmişim.o hareketlerini hile beni o kadar seviyor, sahipleniyor ki sinirleniyor, sakince anlatamıyor bana diye yorumluyordum sen düşün ? Çok geçmeden salaklığına şaşırıyorsun merak etme.
Ben şimdiden salaklığıma şaşırıyorum yani gidip kendime bi tane tokat atasım var nasıl yaptım diye :) Gözüm kör olmuş ne dediyse yapmışım kendi bacağıma sıkmışım. Çevremdeki arkadaşlarımın ne güzel ilişkileri var bunları görünce zaten anlıyorum ne kadar yanlış biri olduğunu

yok yok 1.5 haftadır ne aradım ne yazdım yokmuş gibi davranıyorum
Fakat kendisi ayrıldığınızı düşünmüyordur.
Heryerden herşekilde engelleyip ayrılığı netleştirseniz keşke. Hiçbir şey yazmayın sadece fotoğrafları silin sosyal medyalardan engelleyin ve hayatınıza devam edin.

Mübarek Henry Cavill sanki, triplere gel.

Okurken içim daraldı. Tam toksik adam ya. Atanınca mabedi arşa kalkmış. Sanırsın İngiltere'ye prens olmuş. Var böyle tipler valla çok gördüm. Kadını ayrı erkeği ayrı itici. İstedikleri şeye ulaşınca yanındakileri unuturlar, beğenmezler, aşağılarlar. Taa ki siz de denk ya da daha iyi bir konuma gelene kadar. İnanın bu adamla evli olmadığınız için çok şanslısınız.
Atanınca bir şey mi olmuş sanki ben de okuyorum eğitimime devam ediyorum gören de beni işsiz güçsüz sanır bu şeylerden ama para kazanınca diğer arkadaşları kıymete bindi ben nasılsa atanmadım. Onun önündeki tüm engeller kalkmış. Ah salak kafam ne diye onca sene onun sınava hazırlanma ceremesini çektim ki. Ders oldu bana yapacak bir şey yok. Verilmiş sadakam varmış deyip oturuyorum dediğiniz gibi

Fakat kendisi ayrıldığınızı düşünmüyordur.
Heryerden herşekilde engelleyip ayrılığı netleştirseniz keşke. Hiçbir şey yazmayın sadece fotoğrafları silin sosyal medyalardan engelleyin ve hayatınıza devam edin.

Mübarek Henry Cavill sanki, triplere gel.
Hanry Cavill olsa bişey demeyeceğim :) şaka bir yana zaten numarasını falan sildim fotoğraflarımızı da çoktan silmiştim onu görebileceğim bir yer yok zaten. Farklı şehirlerde de yaşıyoruz daha kolay olur belki

Size böyle hakaretler eden, manipüle eden, hadsiz hadsiz beni kimler ister diyen, başka kadınlara ilgisini belli eden (kadın öğretmenle muhabbet ettim diye size söylüyorsa karşısındakine farklı gözle bakıyordur) bir insanla asla işiniz olmasın. Salın ipini. Çok kalitesiz biri

Sınav senemdeyim ve erkek arkadaşım memur. O kadar titrer ki üzerime. Istemedigim hatta istememe ihtimalimin olduğu hiçbir şeyi bana sormaya gerek bile duymadan reddeder.

Back
X